Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerij

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jól hallom, hogy megkötött a gipsz? Gratulálok. Kisfiú vagy kislány? És mikorra van Kingus kiírva? Na akkor még van idő. És néven gondolkodtatok-e már? Olyanok vannak, hallod... ne legyetek hülye szülők! Mezey Virág, Réthy Gyopárka, Erdei Őzike, Farkas Piroska, Tüskés…..
 Az lenne a jó, ha mindannyiónknak minél gyakrabban megadatna az a remek érzés, amely akkor jár át bennünket, amikor olyan tárgyat fogunk, olyan eszközt használunk, olyan járművet vezetünk, amely minden porcikájából a kérlelhetetlen minőséget, a műszaki pontosságot, a…..
Szerij 2011.05.19 17:33:18
Vastagbőr Komolytalan 2011.02.24 13:01:00
Meggyes Tamás az egyik "legnagyszerűbb" magyar politikus, ostoba, buta, beképzelt, arrogáns, nagypofájú ... szóval mindenben a legjobb. Szeretnék is gratulálni, mivel most látom csak, hogy tavaly már sikerült megszereznie az abszolutóriumot a Kodolányi János Főiskola…..
Cinege  Tanulékony veréb 2011.01.23 21:38:30
Pár napja nem voltak madarak az etetőn, valószínűleg a meleg időjárás miatt. Ma ismét hó kezdett esni, és erős szél is fújt. Meg is érkezett a szokásos társaság. A következő videón egy tanulákony veréb látható. Nagyon szeretik a cinegegolyóban lévő magokat, és ellesték…..
Hola Tibi,Írtam nektek egy rövid szösszenetet (ékezetekkel!), hátha érdemesnek tartod leközölni. Egy kis használati utasítás: a dőlt betűs részeket erősen hangsúlyozva, enyhén FELEMELT hanggal kiejtve kell elképzelni! (nem igazán érdemes kiemelni semmit, mert az egész kurvára…..
Cinege  Tavaszi január 2011.01.09 18:19:00
Ma szép napos időnk volt, + 13 fokkal. Minden hó elvolvadt, és a madaraink szavaszi hangulatban éneltek. Az új technikával bentről tudtam figyelni, és rögzíteni az eseményeket. Végre sikerült olyan videót is készíteni, amelyen a cinegék isznak. Eddig a nagy hidegben hiába raktam…..
Szerij 2011.01.15 19:41:49
@niethammer:
Köszönöm!
Van még, bár azok nem cinkések:
kepernyo.blogspot.com/2010/10/madarak-2.html
kepernyo.blogspot.com/2010/10/madarak.html
(a képeket nagyobb felbontásban is megnézheted, ha rájuk kattintasz)

Viszont mostanság eltűntek a cinkék, már nem esznek a kihelyezett eleségből. Ez köszönhető annak, hogy itt beköszöntött a jó idő, és inkább hanyagolják az én "gyorséttermi kajámat"?