Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vízibalett

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor kezdjük a száraz adatokkal :)55,6 km 2742 m szint emelkedés!!  Azaz több mint 2,5-szer megmászni a Kékestetőt a tengerszintről :) S ebből az első 30 km-en 2 szer megmászni :) A térkép az útvonallal: Ezt a túrát a Kinizsi100-as egyik legjelentősebb…..
Szép verőfényesen napos idő fogadta a futókat. Előző nap kirándultunk, majd este szalonnát sütöttünk, ez a múltkor is bejött :) Szerencsére nem kellett olyan korán kelni, a rajt csak 10 órakor volt, de addigra már 20 fok felett volt a hőmérséklet.Barátokkal indultunk, Szezsó a…..
Célok nélkül nincs élet :) Ennek megfelelően készítettem egy ötös skálát, hogy milyen teljesítményre milyen osztályzatot adok magamnak (a csapatnak). A szintidő csapatban 26 óra, azaz 7:21 perc/km átlagtempó.1 - nem teljesítettük (kifogás lényegtelen)2 - teljesítettük,…..
UltraBalaton Párban görcs 2011.06.16 20:22:07
Elkezdtem begörcsölni :( Tegnap elmentem futni, terv szerint 10-15 km-t. Ebből csak egy Kelenvölgy kör lett, az is pocsék idővel. Nem is volt többet kedvem futni. Meg a jobb lábam achiles-e?, sarka?, sípcsont ? is elkezdett fájni. Este bekentem, holnap biztosan kihagyom a futást. (Még…..
 Szombaton nem tudtam elmenni futni, mert a beadandó dolgozatommal az egész nap elment, este 10-re készültem el.Negyed 7 után indultam, megint nem sikerült 6-kor, remélem az UB-n valaki majd noszogat :) S jóval kevesebb időm is volt, hogy magamhoz térjek, mert bár az órát rendesen…..
A héten nem volt időm edzeni, így egy erősebb hétvégét terveztem.Szombaton reggel két kör Kelenvölgyben. Kelés 6kor, futás 7kor. Szokni kell a korai kelést, futást :) Elég álmosan indultam, de nem a tempó volt a fő cél, hanem a szoktatás. Egész jól sikerült :)Táv: 10,7 km…..
Jelenleg így tervezzük az UltraBalaton teljesítését: Kilométerfalók - útvonal szakaszbeosztás Váltóhely összesen szakasz futó szakasztáv  Aszófő  5,8…..
Időben neveztem :) Bár az időjárás a nevezéskor és később is kiszámíthatalan volt a verseny napjára  prognosztizálva, eldöntöttem, hogy mindenképpen indulok, mert az UltraBalatonon sem tudom, hogy milyen idő lesz, esik-e az eső. Korán kelés (1/4 6), majd az előző nap…..
helló! Most láttam fészbúkon, hogy megjelent a frissítő pontok listája, innen elvileg elérhető, gondoltam megosztom Veletek.http://ultrabalaton.hu/index.php?option=com_easytable&view=easytable&id=9&Itemid=68&lang=enEz talán jól jöhet a serpák váltási pontjainak…..
Vasárnap már több mód volt a mozgásra. Bár elég adhoc jelleggel alakult ki az edzés. Délben volt lehetőségem először elmenni edzeni. Ekkor úgy döntöttem, hogy feltekerek az Írhásárkon félig és lejövök az Ördögorom árkon. Ez fér be az időbe. A kihívás ebben egyrészt a…..
 A rövid fellendülés után hétvégén sokat szerettem volna futni (kb 50 km-t két részletben).A pénteket eleve pihenőnapnak terveztem, mert iskolában voltam 9-től este fél7-ig, (negyed órás szünetekkel) utána még egy megbeszélés, ami 8.30 után ért véget, úgyhogy esélyem…..
Kinéztem egy teljesítmény túrát (Sárga túra) a hétvégére, mely Esztergomból indult és Hűvösvölgyben (50 km) vagy Budaörsön (70 km) ért véget. Azért tetszett, mert esti túra, azaz a szombat szabad (lásd ballagás), a vasárnapnak meg max a délelötti része vész el a család…..
A hétvégén ballagott a lányom :) és az unokaöcsém is. Így az edzés a ballagáson szokásos többórás állásra és a folyosón a ballagók követésére szorítkozott. Idő: összesen kb. 5 óra  táv kb. 1 km  :) Ezt nem viszem fel az edzésnaplómba, mert minden statisztikát…..
UltraBalaton Párban koccanás 2011.04.26 22:00:41
Ma egy rövidet futottam fent a Normafánál, sajnos nem volt hosszúra idő, bár az erő velem volt :)Az első kör végén éppen lehagytam egy idősebb hölgy csapatot, amikor megbotlottam és közel kerültem az anyaföldhöz. A térdem el is érte, a kezemmel meg egy fekvőtámaszt nyomtam :)…..
Vízibalett 2011.04.27 13:41:20
Most, hogy korábban jön fel a nap, valamint futótársam is őrületesen korai időpontban indul reggeli futásaihoz úgy gondoltam, hogy én is kipróbálom. Mert ha sikerül korán futni és esetleg megmaradna mellette a délutáni, esti futás, akkor sikerülne növelni az edzés…..
UltraBalaton Párban majdnem nap :) 2011.04.12 20:03:00
MAJDNEM sikerült felkelnem. De nem :) A tegnapi nap után úgy gondoltam, hogy mivel korán bújik ki a nap, így reggel is betudok illeszteni egy edzést, mondjuk egy 1 órás futást. De ehhez az kellett volna, hogy viszonylag korán feküdjek le. Ebből fél 1-kor való fekvés, majd hajnalban…..
Bár itt a jó idő, mégis ebben a szeles és még hamar lehülő időben este inkább egy benti tekerésre volt kedvem.Nagyon jóóóóó volt :) Majdnem két órát tekertem, nagyon jól ment, jól éreztem magam. A pedál elkezdett nyekeregni, nem bírta a terhelést :) Lassan nem engednek…..
 Bár a hétvégére egy hosszabb edzést tervezetem (futás v kerékpár) de csak 2 óra szabadidőm volt. Így a szombati kertimunka után (ahol csákányoztam, ástam - úgyhogy minden eddig nem ismert/használt izmomat megéreztem utána) vasárnap délelőtt nyeregbe pattantam :) Az idő…..
UltraBalaton Párban együtt futás 2011.04.10 20:58:00
Eljött az első nap, amikor sikerült együtt futnunk :) Sikerült végre összeegyeztetni, bár még az indulás helyén is negyed órát egymás keresésével töltöttünk el :) Kiindulási helyszín Hűvösvölgy, villamos végállomástól nem messze, ahol a régi Balázs Vendéglő romjai…..
UltraBalaton Párban újra MTB 2011.04.07 21:51:00
Mivel egy kicsit fájt a jobb térdem, ezért a hét elejét lazára terveztem, meg ha mozgok, akkor MTB edzés futás helyett. Sikerült még sötétedés elött időben, a jó időben elindulni. Volt rá egy kis időm, hogy a vasárnapi tekerésnél egy kicsit hosszabb kört menjek, így az út…..
Vízibalett 2011.04.08 10:04:28