Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lengyel.andrea

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszter megszületése után tejmentessé kellett válnom. A legnehezebb dolog az volt, hogy el kellett fogadnom társadalmunk TEJ alapú! Mindenbe teszünk, de szószerint mindenbe. Olyanba is amiről nem is gondolnánk hogy kell bele tej, pl: töpörtyű (bolti), májkrém... Húsleveskocka. Az hogy szembesültem…..
Zserbóra, mézeskrémesre...   CSOKIMÁZ: 6 ek porcukor 2 ek kakó 2 ek víz 5 dkg vaj, jóminőségű legyen mert ha nagyon vizes, nem fog megdermedni... Lassú tűzön felfőzzük, a vajjal együtt, utána mehet a süti tetejére...
Hosszúkás tepsi, vagy dupla adaggal a nagy gáztepsibe, Tésztához: 25 dkg liszt 1 tojás 125g margarin 1cs sütőpor 1 ek Holland kakó nem pedig vmi bóvli! Simán összegyúrjuk, kettévesszük, tészta alulra, rá a kókuszkrém, majd tészta megint.   Kókusz krém: 6 tojásfehérje 10 dkg cukor 15 dkg…..
Családi Receptkönyv Palócleves 2016.11.06 13:57:58
Hozzávalók egy jó nagy családi lakomához: Legnagyobb leveses lábos! 1/2 kg hús, (sertéscomb, vagy lapocka, marhahús, csirke, vagy pulykamell) 125g kolozsvári, bacon, vagy füstölt nyúlja 1 kisebb szál lángolt kolbász ZÖLDSÉGEK: 1/2 kg krumpli, 1/2 kg zöldbab friss vagy mirelit, 3…..
Ma egy olyan receptet hoztam Neked, melyet egy kedves olvasónk Éva küldött el nekem, hogy megoszthassam Veled. Egy ínycsiklandozó receptről van szó, melyet véleményem szerint egytálételként és köretkénet is fogyaszthatod. Íme a mézes szezámmagos sárgarépa receptje Hozzávalók:…..