Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shadowking

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Az országban mindig mindenki nyafog, minden rossz... Vegyetek példát arról a happy hulláról, amit Dave talált a Postal 2-ben! Szénné égett, fegyvere sincs, de életkedve határtalan és még céloz is...A semmivel. Ezt nevezem pozitív hozzáállásnak! Ezt meg Péter találta a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Egy órás vacakolás után felengedte a youtube a videóm. CSODA! Ejj, a kép sötétebb lett, mint gondoltam... Sorry a játék ilyen. Nem akartam egy részbe összezsúfolni a játékot, ezért 2 részben fogom bemutatni. Az első részben az első 4 pálya van random módon összevágva.…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..
Egy alacsony árkategóriás pc játék elemzése jelenetekkel alátámasztva.A játékot kiadta a Cenega publishing 2005-ben.Játszottam ennél már jóval rosszabb játékokkal is,de itt vannak jelenetek, amelyeket kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni, azt egyből már jobb a játék…..