Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hun Robert

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Policity VV Mária 2011.10.15 10:50:00
A parlamenti patkó jobb oldalán, ideológiailag a jobb szélén ül egy nő, egy hölgy, egy képviselőasszony. Ő VV Mária. Ül egy nő, aki nem kémikus, mégis fejből tudja, hogy mi a tallium, az asztácium és a réz vegyjele. Ül egy nő, aki nem irodalomtörténész, mégis tudja, hogy…..
Már épp el akartunk szomorodni, hogy hosszú hetek óta egyetlen írás sem érkezett a kedves kikapcsolódóktól, amikor terméskő csobbant a medencébe és egy ábrázatként derült fel a szerkesztőség arca: levelet kaptunk (lájf! ;-)).Az érintett szolgáltató neve és telefonszáma…..
Hun Robert 2011.09.05 19:35:39
Varánusz Ki a fasz az a dajcstomi? 2011.07.28 06:03:00
Azt hittem az uborkaszezon unalmas lesz. Kormányunk nyaral, hűsölve pihen a törvénygyár, legfeljebb némelyik túlhevült narobot pattogása veri föl majd a csöndet - ezt gondoltam. Ehhez képest minden napra jut valami röhögni való. Pedig úgy néz ki az ország, mint ahonnan a…..
Mozgalmas nap ez a mai. Egyrészt MSZP kongresszus, másrészt melegfelvonulás, mellegellentüntetés. Először is megkockáztatok egy gyors értékelést, erre a kongresszusra (is) illik az a képletes mondás, adtak a szarnak egy pofont. Mindenki mondta a magáét. Akárcsak a focimeccsen. A…..
Hun Robert 2011.06.19 16:50:45
@benkoo: meg kis buzi Táskás Tóni
Gyertek ki a grundra játsszuk le élesbe
NE CSAK ITT POFAZATOK
benkoo meg ha jár a pofád a kor seggbe is leszel baszva
mert arcátlan hazug vagy alá sem tudod támasztani

Takas toni te ki a faszom vagy talán egy faszopooo?
Hun Robert 2011.06.19 18:17:32
@benkoo: milyen szarhazi alak vagy aki ártatlan emberek ellen tanúskodik pénzért tudod régebb az árulókat is kivégeztek