Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy kommentelő

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ez még nem minden, de a többit már olvassátok el ThomAce tolmácsolásában.2010. február 16-án, történt velünk olyan, melyre még talán sokáig emlékezni fogunk. Ilyet eddig legfejjebb akciófilmekben, vígjátékokban láttam, a való életben még csak hasonlót sem. Nőt…..
Ahhoz sajnos már hozzá kellett szoknia az arra gyakran közlekedőknek, hogy a Bécsi úton napi szinten akad valami barom, aki leparkol a 17-es villamos útjába. De mint azt a villamos vezetője megírta, nem csak ezen a helyen jellemző ez, a Krisztina krt. sem kivétel. És ha ez mind nem…..
egy kommentelő 2011.02.13 19:32:29
@vidifan: "A kép egy korábbi esetnél készült"

De mindegy :)
egy kommentelő 2011.02.13 19:33:11
@Sanyci: Mé' pont az én kedvemért? :)
egy kommentelő 2011.02.13 19:42:07
@hagyma: "szerintem van akit erdekel"

Biztos vagy benne?
Többen már a véremet szívták, mert az elmúlt két napban nem volt új poszt, sajnos történt egy kis (nagy) vis major esemény, ami miatt nem tudtam időt szakítani még az alvásra se nagyon, de most már akad ennyi időm rá, úgyhogy Xezs kap egy kis teret az elakadásjelző…..
egy kommentelő 2011.02.08 13:42:45
@xaba99: Túlmelegedett autóba hideg vizet?
Vannak olyan bosszantó jelenségek az utakon, amiket nem szándékosan csinálják azok, akik miatt idegeskednek a többiek, hanem egyszerűen az odafigyelés hiánya miatt. Streetfigter összeszedte azokat az apróságokat, amivel sokat tehetünk azért, hogy egy-kettővel kevesebb ember váljon…..
egy kommentelő 2011.02.07 20:09:19
@Aabroncs: Kicsit unalmas már, hogy attól érzed magad naccsávónak, hogy világgá kürtölöd, hogy ki vagy. Szerinted ez ki a f*szt érdekel? A kommentelésnek nem ez a lényege, de látom ezt nem tudod. Szerinted a nick regisztrációjánál miért nem kérnek személyes adatokat?
Csak majd ne csodálkozz, ha egyszer mész az utcán és valaki kiröhög! :DDD
egy kommentelő 2011.02.08 13:37:09
@"streetfighter": Időközben arra jöttem rá, hogy Aabroncs valójában nem az, aki a képen van. Valójában ő a képen látható hústorony ellensége, és szándékosan le akarja őt járatni, ezért írogat az ő nevében, az ő képével :DD
egy kommentelő 2011.02.06 22:44:45
@Perillustris: A "megszállott biciGlis"-t.
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
Tényleg úgy van, ahogy István is írja, hogy először mindenkibe beleverik, hogy indexeljen, ha elindul, sávot vált, kanyarodik, aztán elkezdünk mindenféle indokokkal kifogásokat találni? Nálam a mai napig reflexszerűen működik az irányjelzés, röhögtek már ki, amikor udvaron…..
egy kommentelő 2011.02.03 20:35:33
@Aabroncs: "Ilyenkor sajnálom, hogy ti névtelen, arctalan kommentelők vagytok:-) Annyira beleröhögnék a képetekbe, hogy mekkora idióták vagytok:-)"

Hát, ha neked ettől áll fel...:D
A szellemi fejlődésben visszamaradt emberek is kaphatnak jogosítványt, ezt tapasztalhattuk már sok posztból, Eszter levele is ezt erősíti meg. Ha valaki tolja az autóját, akkor nyilván valami műszaki problémája van, igen nagy tuskóság emiatt beszólni. Ha valaki nem akar segíteni,…..
egy kommentelő 2011.01.16 20:35:27
@DATSUN: És ki volt a tapló az esetedben? Ja, tudom. Te.
Hirtelen ez a dalszöveg töredék jutott eszembe a Belga Magyar nemzeti hip-hopjából, mikor olvastam P. levelét. Nem szövegelt sokat, a képek úgyis magukért beszélnek. 1. kép: A közterület-felügyelők leparkolnak a kocsijukkal, ahogy illik. Példát mutatva valamennyi jogkövető…..
Én Tibor helyében az egész parádé végén tuti nem dudáltam és villogtam volna rá egy ilyen baromra, mert ki tudja, mire képes, ha a kamionos ennyire vissza tudta szivatni. Elmebeteg az ilyen folyamatosan fénykürtölő-dudáló, kamionra személyautóval ráhúzó ember. De itt ezen már…..
egy kommentelő 2011.01.09 16:45:15
@Aabroncs: Újra megnéztem a videóidat, de az az igazság, hogy egyet sem találtam, ami a témába vág. Volt asszem kettő, ahol a kamion a kétsávos úton előzött, volt egy, ami a rendőrség színvonalát fényezi, miszerint elmegy 25 román, és 12 szerb, de nekik pont a magyart kell basztatniuk, plusz volt egy jókedvű kamionos. Ja, és volt egy, amelyikben 4.37 perc alatt volt kb. 10 előzés :)
Ja, most ugrott be, hogy ezek szerint te rosszul értelmezted a posztot. Itt autópályás előzésről van szó, de te kevered a sima országúti előzésekkel :)
egy kommentelő 2011.01.09 16:54:49
@Aabroncs: "Családok halnak, de ti 10-20 percekről beszéltek, amihez csak előbb kel indulni, jobb útvonalterv kell, sorolhatnám. Sztem fejezzük be..."

Érdekes meglátásod van, mert szerintem nagyon kevés olyan baleset van, amelyet kamionelőzés okoz, és valaki meghal, pláne nem családok. Persze autópályáról beszélünk.
Abból a megjegyzésedből, miszerint "induljon el hamarabb" nekem az jött le, hogy halványzöld fogalmad sincs a kamionozásról.
egy kommentelő 2011.01.09 22:46:41
@Xezs: Úgy tudom, hogy nem a sofőr szabja meg, hogy mennyit akar (kell) vezetni, hanem a főnöke. Szóval a sofőr b*szhatja, hogy ő csak 7 vagy 7 és fél órával számol, ha a főnöke 9-cel (ha jól tudom ennyi lehet naponta). És hidd el, ezek a csúszások nem közvetlenül a sofőrnek fognak számítani, hanem a főnöknek, aki aztán levonja a béréből a csúszást.

Az a gond, hogy akik itt verik a nyálukat, hogy miért előznek, azoknak halvány fogalmuk sincs a kamionozásról, ahogy látom, neked sem. Csak azt látjátok, hogy mennek az úton, és előznek. Én sem tudok mindent a szakmáról, de van néhány kamionsofőr ismerősöm, és tőlük hallottam egyet s mást.
Belsőség Fény az éjszakában 2011.01.09 16:55:00
A Totalcarnál mindenkinek megvan a maga perverziója. Úgy tűnik, nekem a haszonjárművek és a buszok mellé megérkezett a következő. Felújítok egy Fiat Tipót, ami véletlenül került hozzám, kvázi örököltem. Halmozottan hátrányos kocsi, ugyanis 1,4 literes karburátoros és DGT.…..