Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bairc

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit csinál a férfi, ha szakít? Összejön a haverjaival, zabál és sört iszik - ezt mutatja be a Deindolls lírai rock and roll dálhoz készült klip. A pécsi zenekar azt írja, hogy kellő öniróniával, de teljes őszinteséggel készült a dal és a hozzá tartozó klip, melyben megismerhetjük a csapat tagjait,…..
Aki szemfüles volt, talán már be is szerzett egy példányt a papíralapú Lángoló Gitárok második számából. Aki nem, annak elmondjuk, hogy ezeken a Pesti Est-lelőhelyeken lehet felkapni egyet, de az első szám tapasztalatai alapján sietni kell, hogy jusson belőle. Interjúk az új…..
 Mostanában halt meg Cs., és nem tudnak már mit kezdeni magukkal a kiadók, mert úgy tűnik. Nektek is?És aztán most hogy a halottas számokat kiadták, meg dvd, és aztán így izé, előjöttek kicsikori számaival, a szalagos diktafonnak. Ezekben énekel dolgokról, amolyan…..
bairc 2011.01.09 22:12:24
        Tökéletes (hang) alapanyag hanyag kidobóemberek fülébe, részegen hóbahalt kutyasétáltatóknak. Hortobágyi szekérutazások, Tarr-kopasz tájvándorlások édesítője itt minden egyes szám. Hatsuna Délibáb azon japánoid skizozenésznők…..
bairc 2011.01.09 02:38:31
@art star: végre egy kabátos-bajszos férfi, aki fejéhez kapott sorsomról olvasván, s nem farkához. nos igen, vertek, rámvertek, kivertek. de nem félek ezt felvállalni, már tudok emberi lényként tekinteni magamra, miközben kabátos-bajszos férfiaknak verem, mert ez a munkám, Arctár. nem tudom, mi ez a furcsán ismerősség, ez a szimpátia feléd, de kérlek ne magázz, bazmeg, és mondd meg, mit tehetnék, te rohadt szemétláda dögöljmeg engem nem fogsz lekezelni, vagyhát.. nem is tudom, nem is tudom, nemtudom, rohadjmeg, kérleksegíts, rohadék, barátom
bairc 2011.01.09 02:51:07
@art star: megtörtél, nagyúr, behódoltam neked. kérlek, hagy kacagjak veled együtt, hagy kacagtassalak, s pemzlid magam is hagy kényeztessem, hogy érezd, mennyire tisztellek és szeretlek.. Tanár Úr!
bairc 2011.01.09 03:02:49
@art star: én viszont bebaszok rendesen most még, Kacar királyom, de holnap már jelentkezem is első anyagommal. s csak tudd, hogy remélj: Őseinket felhozád / Kárpát szent baircére, / Általad nyert szép hazát / Bendegúznak vére. jóéjt, Tanár Úr!