Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hrodbert

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzetesen beígért „XIX. századi vadromantikus road movie” helyett Rudolf Péter Kossuthkiflije eddig inkább egy zavaros, kínos, ripacskodó színészekkel teli, technikai megoldásait tekintve néha az Ámokfutók videó klipjeit is megszégyenítő gagyinak tűnik. Nem indul…..
A korábban inkább szürke csinovnyikként megjelenő, érdektelen beszédeket mormoló, Randy Marshra kísértetiesen emlékeztető Áder János tanácsadói 2015-re zseniális ötlettel rukkoltak elő. Úgy gondolták, a Schmidt-féle aláíró-automatát az aktív környezetvédő Sólyommal…..
Iratok Memento Vitae 2014.08.19 23:48:14
Georgij Filippovics Lanyiszov születésétől fogva Tyremsz temetőgondnoka volt. Hivatását apjától, Filip Filippovicstól örökölte, aki fiának születése pillanatában meghalt. Az ifjú Lanyiszov rendesen kitanulta a temetőgondnoki mesterséget: tudott sírt ásni, kopjafát pucolni,…..
Iratok Küldetés 2014.08.19 23:46:45
Már hónapok óta nem dördültek el lövések az Ellenség irányából. Egy ideje már ritkultak a támadások, de pár hónapja már egyáltalán sütötték el fegyvereiket. Egy átlagos civil, talán örült volna ennek, de Bogumil igazi veterán volt, többször elő fordult már ilyen, de…..
Iratok A régi szép idők 2014.08.19 23:44:16
Walter letette öt napos újságját és lassan megpróbált feltápászkodni elnyűtt foteléből. Pontosan két hónapja szerelték le: bal lábát találat érte a fronton, ezért amputálni kellett. Ez szörnyű testi és pszichés kínokat okozott neki. De lelke mélyén örült, mert haza…..
Iratok Törődés 2014.08.19 23:39:26
Közönséges őszi reggel volt. Az ég nyomasztó szürke színt öltött, a fákról már majdnem minden levél lehullott, az avar az út szélén rohadt. A megállóban néhány ember várt a buszra. Egy középmagas öregember újságot olvasott, mellette egy férfi zenét hallgatott, tőle…..