Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyógyszerész

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggeli hír: A személyi jövedelemadó 1 százalékát is fel lehet majd ajánlani az államadóság csökkentésére. Erről a nemzetgazdasági miniszter terjeszt be törvényjavaslatot. (Híradó)Pártunk és Kormányunk, valamint a Kedves Vezető jobbkeze legújabb víziójával kapcsolatban…..
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
Miután többször belerúgtak a rendőrökbe (cafeteria-csökkentés, megbízhatósági vizsgálat, korkedvezményes nyugdíj elvételének belengetése, semmisségi törvény), a kormány valószínűleg érezte, hogy ez már kicsit sok, és akár még veszélyes lehet.Így aztán Pintér…..
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
Gyógyszerész 2011.01.21 10:12:37
@Dövan:
Ennyi erővel a Kurdok, az Örmények, a Perzsák, a MAGYAROK vagy akár az amerikai Indiánok is megtehetnék, nem?
és, ha...
Megtehetik egyes fajok vagy vallások, akkor ez megint hová vezet?

Vagy vannak egyenlőbbek az egyenlőek között?
Nem hinném, hogy a jövőre nézve ez célravezető.
Tavasszal rengetegen szavaztak azért a FIDESZ-re, mert a gazdasági helyzet ugrásszerű javulását várták tőlük. Nos, hatalomra kerülésük óta valóban történt némi változás, de az irány valahogy nem túl biztató. 2010 első félévében még ilyen cikkek jelentek meg rólunk: 2010…..