Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barát Józsi Guru

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár tetű 2011.05.29 08:23:00
 >>Ön elolvasta a[z apróbetűsrészben a] MCLVII. pontot?  - akkor nincs szerződés, sajnálom!<</Magyar Tetű/A tetű (tsz: tetvek) akiről itt szó lesz, nem ám rovar! Magasabbrendű lény –bár vannak állati tulajdonságai, pl irigy, mint a kutya.…..
Barát Józsi Guru 2011.06.03 14:02:58
@vészmadár (pica pica): csak emlékeztetnélek, hogy én voltam az első, akivel szóba állt itt a törzsközönség:D
magyar-magyar szótár Kőleves 2011.02.16 03:49:00
 poeticus ficfandusz Volt egyszer, talán, mégis, pedig  csakhogy, de volt egy diák.  Meg kéne állnom,  hogy elmagyarázzam, biz’ ez  a deák inkább volt a mai értelmiseggivel szinonim, talám számtartó volt egy főrangú úrnál? - talámha kántor vagy…..
Barát Józsi Guru 2011.02.16 15:03:42
@magyar-magyar szótár: egy analóg üzemmódú népmese a szótárban?
a fiatal politikai félanalfabéta percemberkének a nyertes helyzetben a dicsőség az agyára megy és akkora baromsággal tetézi a hülyeségét, hogy szakképzettsége ellenére, visszanézvén se képes fölfogni , nem humor az, viszont önelégülten vigyorog/zuschlagvigyor/ Na, közben…..
 zárszámadás [-> évértékelő] Az előző év értékelése az, ha az idei évre [jövőidőre] tervezett céljainkat konkrétrészleteiben valljuk be illetve közöljük . (Dr Mesterházy Attila- Dr Jávor Benedek- Dr Balczó Zoltán  definícióinak összefoglalása, vélhetően…..
>>Tízszer többet engedünk meg Gyurcsánynak, mint Orbánnak.<< Tamás Ervin , 2006. március sajtószabadság"homályos és értelmezhetetlen gumifogalom"  A sajtószabadság fogalomtára elavult.   Kőbevésettek a sajtószabadság kritériumai,…..
Barát Józsi Guru 2011.01.09 20:39:19
@fenehorizont: részemről lezártam, mert nekem dögunalmas szellemileg alattam álló kis pöcsökkel vitatkozni, akik máshonnan copizzák a jelzőket (jógyerek), és "nem akarják begépelni az érveiket" (mert nincsenek) - jógyerek vagyok? OK, de találj ki saját jelzős szerkezetet rá? nem megy? :))
a "beteg" a legirodalmibb kifejezésed? ajvé:D
Barát Józsi Guru 2011.01.10 16:56:44
@fenehorizont: A dolog ott sántít, hogy te előbb jógyerekeztél le engem, mint én szellemi szinteztem, istenem ha én is jövőbe láthatnék, esetleg médium is vagy? :D
Az emberi interakciókban a személyészlelés során történő kategorizálás és sztereotipizálás nem segíti, hanem torzítja a személyészlelés pontosságát, remélem nem emberekkel foglalkozó szakmában dolgozol, mert akkor szarban vagy szakmailag is, sajnos, nem csak formál-logikailag.
Továbbá örömmel tölt el, hogy sikerült pár begépelt sorból (amit a nick gépel be, nem az ember, ahogy legutóbb tőled tanultam) teljes személyiséganalízist készíteni rólam, és mondd, csak a lelki diagnózis felállításával foglalkozol így neten keresztül, vagy mentálhigiénés tanácsokat is adsz kérésre?:))
Valami nagyobb durranás tőled, ahol nem csuklóból tudnék választ gépelni, csak 3 perc töprengés után? Esetleg? eröltesd már meg magad, ez az előző válaszod felér egy törölköző bedobással.
Barát Józsi Guru 2011.01.10 17:14:50
@Levéltáros: végre megerősít valaki, ezt már annyiszor elmondtam én is Dudinak, az origoról, még statisztikákat is mutattam neki, de nem hitte
talán neked elhiszi