Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IronKender

53 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lángoló Gitárok Piece of shit 2010.08.30 09:02:00
Iron Maiden – The Final Frontier (EMI) Remélem, hozzám hasonlóan sokan utálják azokat a lemezkritikákat, amelyekben a szerző egyenként végigmegy a dalokon, és lelkesen sorolja, hogy melyik szóló jó, hol van király dallam, és hol üt rafináltan a dobos. Következzék tehát…..
Kedves olvasóim... ne adj Isten olyan emberek akik fel is vannak ide iratkozva. Szóval puszta kényelemből, átköltöztettem az egész hóbelebanc blogot a www.ironmeder.wordpress.com - oldalra. Hogy miért? mert onnan irányítok két másikat is, és desktopról is egyszerűen tudok írni…..
Danone - 'Lapte proaspat - Casa Buna' - tejes dobozomon éppen a kis képecskét bámulom. A képecskén egy kék foltokkal ellátott boldogságtól sugárzó tehén, kinek hátába kb. mint egy körfűrész éppen belevág egy méginkább sugárzó napocska. Én értem hogy nap = energia + tehén =…..
Szóval úgy álltalába véve járkálsz az utcán. És van benned egy hangulat. Szól a zene a füleden, és az eltölt egy bizonyos érzéssel. Megállsz a zebránál. A tetőkről lezúduló galambok susogása és csillogása a vakitó napfényben eltölt a szabadság érzetével. Arcod…..
Nescafé egészen pontosan. Sárga 3 az egyben. Késő délután amint a nap még épphogy le nem hunyta kis szemét a blokk háta mögött, az ablak nyitva, s az átlátszó fehér-prios-arany függönyt egy kis huzat izgeti-mozgati. Valakivel beszélnék, beszélgetnék. Nem pletykálnék arról…..
IronKender 2009.07.06 10:01:27
@Bfly: Talán mert egy olyan dolog előtt álltam, amit eddig még sosem csináltam. Nem tudtam milyen szerencsétlenséggel vagy éppen gyönörrel végződhet. Felháborítja-e a kint lévőket, vagy egyálltalán kinéznek-e, észreveszik-e... :)
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..
A nemrég lezuhant Air France Airbus körüli hírverésben egyszer már felemlegették a Lost című sorozatot, akkor, amikor a gép még úgy volt, hogy nyomtalanul eltűnt, és a közelében pont volt egy sziget, aminek a tengerpartja kísértetisen hasonlított Hawaii azon partszakaszára, ahol…..
IronKender 2009.06.23 17:26:49
@különvélemény: ha elég nagy Iso-t használ az ember, akkor kissebb sokkal a kontraszt. Ezt jelenleg egy kissebb szappanostartó fényképezőgép egész szépen kihozza, mert mert azok a sötétebb részre exponálnak, és aztán simán lehúzzák a kiégett részt :)
You're alive. Do something. ennyi. 2009.04.06 01:16:07
különböző okok, félreértések miatt megválok hőn szeretett blogomtól. kitörlöm örökre. sajnálom hogy így alakult. pá. viszlát. ez van. ennyi...
megtettem. feljottem megint. es fura erzes tolt el. annyi minden tortent miota irtam... es elkapott egy olyan meleg erzes :) szoval lehet megint visszaszokok erre az egeszre. es akinek nem tetszik, az legyen szives, es zarjal el ezt az ablakocskat. koszonom :) szoval januar van. uj ev. es talan…..
IronKender 2009.04.26 18:06:23
Lassan fontolgatom egy új blog indítását... hiszen mindig jó tiszta lappal kezdeni. Egyálltalán valamit elkezdeni, mindig tele van gyönyörrel és izgalmakkal, hiszen igazán még semmit se tettél, de álmaid máris megtöltötték annak az üres lapnak lehetőségekkel teli tárházát.…..
Kedves Szende. Dear Szende. Dear barki. Tenyleg nemtudom hol kezdjem. Hol lehet egy olyan levelet elkezdeni amit egy olyasvalakinek cimzel, akit nem is ismersz? Olyasvalakinek aki mar nincs az elok soraban, akirol ma hallottal eloszor, aki Erdely masik feleben elt, es feltehetoleg ha valaha 15 kmes…..
Mától fogva új év van. Új hó. És minden új. Az elmúlt napokban mondhatni kihevertem a szilvesztert, amiből az a tanulság, hogyha úgy indulsz neki a bulinak, hogy a tavalyit sosem lehet felülmúlni (soha az életben) és ez szar, lesz akkor tényleg szar is lesz. Szóval tegnap este már…..
Igen. 60'as evek. Vidamsag, lazasag, utazas, boldogsag, gondtalansag, lazadas, stb.stb. Talan mind errol szol ez az utazas, vagy csak siman arrol hogy mikent tudod szetszivni a fejedet egy spanglival. Vegulis egyik se rossz... sott ha a kettot osszekotod. Szoval megint meghalt egy diszno.…..
igy reggeli, deli 12-i ebredes utan gondoltam visszaolvasom miket irtam tegnap ejjel. a legtobb egyebkent meg mindig all... csak kicsit szerencsetlenul fogalmaztam. mindegy..lusta vagyok en alltalaban barmit is ujra irni. ujrairni olyan snassz...az nem az igazi. Ohh, by the way. Since my…..
eloszor egy kis muzsika...ami most duborog itthon is amugy::: Nos nem tudom. A mai nap tenyleg ramtort az egyedullet. Nem..nem lettem emos...de kicsit elveszettnek hiszem magamat. Tenyleg nem talalom az embert akinek elmondanam abszolut tiszta szivembol egyes dolgaimat, es most tenyleg... no…..
Szoval itt van o! Itt van ujra! Enekli a sok kis gyermek farsang..ize.. karacsonykor.. vagyis telapo. Nemtudom. De eneklik. Minden evben eljon, mindig visszater, s en is mint a Halley ustokos..fel-feltunok idonkent, es nekifogok ennek a blog nyavajanak Nem is nyavaja, mert az fajdalom, es remelem…..
Critical Miss Polanski egy zseni 2008.07.17 16:59:00
Na nem a munkáira gondolok. De mindent tud a pr-ről az már egyszer biztos. Legalábbis semmilyen más magyarázatot nem tudok elképzelni arra, hogy volt képe azt mondani: mentsék fel a nemrég megjelent, a nemi erőszakkal kapcsolatos esetét „feltáró” dokumentumfilm alapján a…..
A kisasztalon mindossze 2 gyertya eg. Furcsa modon az egyik nag langgal, a masik epphogy csak pici tuzzel pislakol. A szobaban bar fel van gyujtva a villany, a gyertya kicsiny fenye megis jobban bevilagitja a helyet. Az agyon, egy immar, a zoldelo alaguton atert, megtort, oreg holgy. Kezei egymasba…..
csak azert nem kezdem azzal a mai bejegyzest hogy...phuu mennyi minden tortent...mert mindig ez van. Phhuuu mennyi minden tortent!. szoval tenyleg... meg nem is. nem talalom a helyemet napok ota. legalabbis regota. de annyira nem.... na vegre tudom folytatni. mert ugye megint jott egy roham…..
Hihi :]Jo kedvem van. Olyan hosszunak tunik igy visszagondolva a tegnapi napom... annyi mindent csinaltam... kozbe alig tortent par esemeny... na jo, talan ez egy kicsit tulzas :] Szooval reggelt voltam kis Benikevel orvosnal. Azt hiszem, hogy ez volt az elso olyan alkalom, hogy kb. 3 orat…..
IronKender 2008.06.23 23:13:42
IronKender 2008.06.23 23:17:01
Először is azzal kezdem hogy ezentúl mindig feltöltök egy fincsi zeneszámot kezdésnek, és akkor hátra lehet dőlni, zenét hallgatni... és közben olvasgatni a marhaságaimat:) Jóóóééégg s jóóéjt! Ma takarítottam, sokat. S mit találtam? Egy régi régi ősöreg magyar…..
Kedves Erika, s sokan mások - nyilvános levél következik, jóestét kívánunk, s jó szurkolást! Nos sokminden előtt először is szeretném boldogságomat kifejezni, hogy végre! végre egy kis vitára kerülhet sor! Vagy beszélgetésre, vagy valamire... szóval végre megjött az első,…..
Éshát akkor megint egy adag okosság. Mert okoskodni mindig jó, mert okosabbnak érzi magát még a lelki szegény is. S miben gazdagabb aki okosabb? Egyálltalán gazdagabb? Úgy érzem minél többet tudok meg bizonyos esetekben...csak annyival rosszabb. Pl. mindenki kiváncsi a jövőre..…..
Most kábééé itt tartok. Mindenfélére kérdést keresek, de legjobban talán hogy hova visz az-az út amit választottam. Végülis miért csinálok olyan dolgokat, amik nélkül sokkal egyszerűbb lenne az életem... minek bonyolítom magamnak. Miért nem állok igába, és követem a…..
...meg úgy is. Szóval nem sok minden. Legalábbis annyira tényleg nem. Punnyadok egész nap Vonnegutot olvasgatva... és azon gondolkozva mikor érek már a végére hogy folytassam Salman Rushdie-t.. meg Mando Diao, mert az olyan jó. És akkor ott vannak az elementálisan óriási kérdések,…..