Regisztráció Blogot indítok
Adatok
47pcc63

0 bejegyzést írt és 607 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, megtörtént, ami még soha. Valósnak vélt eredmények szivárogtak ki ma délután a ValóVilág párbajának állásáról az internetre. Eddig mondhattuk, hogy pletyka az egész, de estére bebizonyosodott, tényleg ennyi volt az állás a műsor kezdetétől nagyjából a…..
47pcc63 2011.04.05 15:01:32
@Frenetika: Gigi! A médiahatóságnál követeld a csalás felülvizsgálatát, ha eddig nem tetted volna! Ezzel párhuzamosan kérd számon az RTL-en, miért ütöttek el a nyeréstől ilyen nyilvánvaló csalással, miért vették el Tőled önhatalmúlag az esélyt a fődíjra! Követeld az eredmény megsemmisítését, hogy visszatérhess a villába, mert ezt másként nem lehet orvosolni! Az RTL-nek meg kell nyilvánulnia, mert ha hallgat, azzal egyértelműen beismeri a manipulációt, a szerződésszegést! Ha nem reagálnak pereld be a csatornát 50 millára! Nagyon sok támogatód volt, van, és mindenki látja, hogy becsaptak, de a szavazókat is! Az Évát nem minősítem, de rajta semmi nem múlott, mégis elvették a 10 %-os fölényedet. Érdemtelenül helyezték Veled szemben előnybe! A dolog emberi vonzatairól ne is beszéljünk, de a rosszat helyezték a jó elébe! Addig üsd a vasat, amíg meleg, mert az RTL érdeke az, hogy agyonhallgassa a történteket..! Magadért, és a további versenyszakasz tisztaságáért emeld fel a szavad, mint közvetlenül érintett..! Hajrá Gigi, reméljük, hogy még nincs vége számodra sem ennek a "játéknak".
Május 7-én vagy 8-án ér véget a Való világ negyedik szériája, jelentette be a Lilu a szombati kiválasztáson, amin a boglyasfejű Évát immáron harmadjára zavarták párbajozni kis pajtásai. A VV4 vége szépen belecsavarodik a Csillag születik következő kiadásába, ami meg majd…..
47pcc63 2011.03.28 13:00:24
@digitime: SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
Az éjszakai ONLINE adás történései!
Amikor bekapcsolódtunk az adásba már játszottak egy játékot, amit egész héten jártaszi fognak! Nem tudom mi az, csak annyit vettem ki belőle, h lesznek szolgák és nem szolgák! A szolgáknak az udvaron kell aludniuk és kiszolgálni a villában maradókat!
Erről nem is írok többet, mert nem tudom a lényegét, majd a ma esti műsorban megtudhatja mindenki!
Levél érkezett melyben fel kellett sorakozni és egyenkén egymás elé álni a lakóknak és elmondani a véleményüket, h miért NEM nyeri meg az illető a játékot, majd ue. csak fordítva, h miért nyerheti meg!
Sok okos és jó dolgot mondtak egymásra, de Sosetosz szokásához híven megint kitett magáért és a sok körmondatával elfárasztotta a társait!
Többen is hangot adtak neki, h nem kell így beszélnie, mondjon egy határozott IGEN, vagy NEM-et és akkor ők is (akik már kezdenek hozzászokni) meg a nézők is megértik mit akar!
Laci és Béci fogalmazta meg neki mindkét alkalommal fész-tou-fesz, de Gigi is említést etee, Annus meg kimondottan mikor vele szemben állt akkor mondta, h akkor mond el magyarúl!
Éva volt aki nem szólt (csoda) de ő is csak azonnal reagálni akart, amit nem lehetett és ezen felhúzta magát de nagyon!
Amikor a játéknak vége lett (majd' 2 óra!) majd ujabb levél érkezett! Béci kezdte olvasni, h a nézők úgy döntöttek ..........és itt elkezdett nevetni majd mondta, h Annus és Laci cuccoljon a nyugiszobába mert együtt kell tölteniük az éjszakát, hogy kibeszélgesség magukat! Mindkettő csak hülyéskedésnek vette, mert nem hittek Bécinek aki éppen már annyira röhögött, hogy valóban hiteltelen volt a mondata!
Majd mikor a saját szemükkel is meggyőződtek a levél tartalmáról akkor Laci kicsit elszégyelte magát és hangot is adott neki, Annus pedig bejelentette, h ma Évával szerettem volna aludni, mert megkért rá, hátha nem jön vissza a párbajról!
Felülemelkedtek a dolgon, Gigiék cucca be, Laciék pedig megágyaztak maguknak!
Blikk érkezett Béci olvasta és kaptak semleges sms-eket, melyen Éva ujra kiakadt, h neki jót soha nem írnak, csak Annus az, akinek minden nap leírják, h mennyire szép és várják kint egy találkára is akár!
Ment is azonnal lefeküdni, majd a görög is ment utánna a hálóba, leült az ágyszélére és elkezdtek sugdolózva beszélni!
Először a viselkedéséért szidta Sosetoszt, majd elkezdett ujra kombinálni és mindenkire mondani mindent! Nem volt alkohol, tehát nem lehettett volna az alkoholra fogni, h az beszél Évából, de uazt a szöveget és rágalomhadjáratot indította el amit előző este, de akkor igencsak alkoholos mámorában!
Béci bement és lefeküdt, így a beszélgetést más irányba terelte, de Béci sejtett vmit, mert elkezdte mondani neki, h jól gondolja át kit visz és mivel indokolja! Elfogultság nélkűl mondom, h a jóindulat sugárzott belőle!
Amikor a játékot is játszották, Béci volt az, aki mondta úgy Évának, mint Sosetosznak, h ha én néző lennék, akkor én is kamáznám ezt a stílust, de mivel nem néző vagyok így sokszor már elakadok, h mit is akarsz mondani, mondta a görögnek,, Évának pedig, h a hisztieid és a kiabálásaid, meg amit még itt negatív dolgokat csinálsz az is a show része, tisztában vagyok vele, de ezzel egy légtérben lenni szintén fárasztó!
A nézők napi 1 órát nézhetnek bennünket, de mi itt már több mint 120 napja, ez már sok és sokszor elfásúltság van rajtunk, mert tudjuk, h mi után mi következik!
Ez történt az éjszaka!
Sziasztok!
A Stop.hu információi szerint a Való világ májusban várható fináléja után egyvalaki a végeredménytől függetlenül is maradhat a villában, mégpedig Alekosz, akinek a csatorna egy bentlakásos valóságshow-ban keresne barátnőt/dugópartnert/feleséget. Az állítólag a…..
47pcc63 2011.03.25 09:46:44
@sexmachine: Alekosz feleséget keres.
Úgy létszik, az RTL Klubnál kezdenek rájönni, hogy annak semmi értelme nincs, ha a Rácz-tesók jutnak a döntőbe Alekosz mellett (jelen állás szerint ez a legvalószínűbb felállás), így szépen lassan, de biztosan nekiláttak az egyik szereplő kigolyózásának, mégpedig a lehető…..
47pcc63 2011.03.23 13:32:43
@GGG77: Tegnap a fekvőtámasz mikor elrendelték nekik Éva sapkája miatt, akkor Gigi beszólt halkan, h b...meg Éva miattad tesszük, erre amint egy feladatot kapott nem Gigit vitte, hanem Jerzyt konyhát takarítani, mert Gigi akkor már előléptetett volt!
47pcc63 2011.03.23 13:40:40
@kén-e egy nick?: Azt ugye nem lehet állandóan mondogatni, hogy „ mindig minden körülmények.......”, mert ez egy idő után unalmassá, nevetségessé, értelmezhetetlenné, zavaróvá válik.
Tudomásul kell venni, hogy akinek igazán jó a szókincse, az, változatosan beszél.
Az írók, költők, de még a jobb újságírók is fordulatosan érdekesen fejezik ki magukat, és ami lényeges, talán a legfontosabb értelmesen.
BAlekosznál már lejárt lemez a „mindig minden.....” ostoba mondat szajkózása, de mentségére legyen mondva , már ő is tudja, vagy sejti ezt.
47pcc63 2011.03.23 14:31:08
@kén-e egy nick?: Abszolút jól diagnosztizáltad Évát..:D
Jótékonysági show-jával és a VV4 egész hetes akciójával 174 millió forintot gyűjtött az RTL Klub a Minden Gyerek Lakjon Jól alapítvány számára.Élő jótékonysági show futott Lilu és Sebestyén Balázs műsorvezetésével március 19-én este az RTL Klubon, amelyben fellépett az…..
47pcc63 2011.03.20 12:43:26
ONLINE adás éjszakai történései!
Mikor bekapcsolódtam nagyon sokat elvették a képet és az éjszaka folyamán is sokszor előfordúlt, de ezeket most is kihagyom mint általában!
Mikor a lakók visszaértek az "otthonukba" mindenki annyira fel volt pörögve, h egyik a másik szavába vágott és csak mondták, mondták ki mit látott és hallott!
Éva Sosetosznak a szőke sminkes lányt kereste, de mondták, h nem dolgozik ma, mikor ezt mondta Sosetosz nagyon el volt önmagával, "pedig nekem terveim vannak vele"!
Mindenki nagyon éhes volt és Gigi kenyeret akart sütni, h egyenek, de az reggelre készűlt volna el, tünődtek, h akkor mi van mit is lehetne enni, mert ők is kifogytak a kajából! Vki felvetette, h esetleg tejbegrízt, vagy rizst, de nagyon hamar elvetették az ötletet!
Levél érkezett Annuska olvasta!
Falunapot rendezzenek, a ruhák és étkek a raktárban, mehetnek érte és egyben a fellépőruhákat HIÁNYTALANÚL adják vissza, azonnal!
No itt volt aki kiakadt, mert meg akarta tartani, pontosabban Sosetosz a zöld inget Éva pedig a Piros bőrdzsekit! Mások pedig azonnal nekiláttak kihordani a fejedselmi kajákat a raktárból és a ruhákat!
A lányok népviseletet kaptak, Gigi tudta, h hogyan kell felvenni, segített Annusnak, majd Évának, akinek nem tetszett a ruha, de nem volt más választása!
Étkek is igen jól néztek ki!
Ránttot csirkecomb, fasírozott, sűltek, huka-kolbász, hoozá többféle savanyúság és kenyér meg sok-sok saláta!
Kaptak még ágyaspálinkát barackot, és kétféle bort, vörös és fehér, kancsóban!
Csoda történt még Laci is kapott a pálinkából, de ő is csak emelgette!
Szépen leültek az asztal köré, Béci megköszönte az együttműködésüket és Sosetosz is felállt, h pohárköszöntőt mondjon! Nagyon emberi formáját mutatta!
Ittak,- ettek,- majd ujra ittak, bekapcsoltak nekik magyarnótákat és jól érezték magukat!
A vacsora befejeztével ujabb levél jött!! Sosetosznak a szintetizátora a raktárban, amíg azt összeszerelik és eldönti mondenki, h milyen nótát agyjon elő szólóban. Ekkor mondta Sosetosz, h nem érzi jól magát, persze Béci azonnal lázat mért neki, 37 volt, de azért odaült és játszott! Énekeltek is a lakók, de itt már Éva alkoholos állapota nagyon kezdett a tetőfokára hágni! Még nem volt sem vulgáris, sem erőszakos, itt kellett volna abbahagynia az ivást, akkor nem lett volna gondja!
Csak Giginek volt magyarnótája, a többieknek inkább mulatós, majd jött laci és kenterbe vágta az összes többit, mert egyet sem tudott!
Versenyt hirdettek, de Éva elbőgte magát, mert ő akar az első lenni, ráhagyták és egy ujabb szavazás után őt hozták ki győztesnek! Ez jót tett a lelkének!
Ekkor már Sosetosz nagyon nem érezte magát jól és a többiek küldték, h menjen lefeküdni!
Béci mondta neki, h most ivott, igya meg a neocitránt az most duplán hat, jól kiizzadja magát és holnap már jobban lesz, Annuska meg mondta neki, h ő el is készíti az italt neki! Nagyon segítőkészek voltak!
A nótaverseny után ujabb posta érkezett, mindenki a Blikk-et várta, de nem, ujabb feladat!
Alkossatok párokat és a többiek döntsék el, h ki a legjobb táncos aki magyar nótára ropja! Laci-Annus, Béci - Éva, Gigi - Jerzy voltak a párok.
Gigiék nagyon jól csinálták, Béciék úgyszintén, de Éva megint akkora hátast dobott, mert ő a saját stílisában akart csábítani, Annuska is totyogott, pedig Laci igencsak megforgatta, nem tánclépésekkel, hanem a derekára és úgy dobta ki, végül is sikerűl jól csinálniuk, de itt is dönteni kellett és itt ajándék is volt kilátásba helyezve, de óvatosan csinálták, h Éva nehogy megint kiakadjon, aki közben mindíg egí kis pálinkát, vagy a borok közűl merített bátorságot!
Majd megérkezett a Blikk!
Anikó olvasta az sms-eket, Sosetosznak nem volt sok kedve a hosszú reagálásra, mint máskor ezét kicsit gyorsabban ment, de mikor már a pozitív dícséretek elhangzottak kb. 3-4, akkor Éva megszólalt, h ő nem is kapott semmit eddig, Annuska mondta, várj! nem tudhatta, h mi az, csak látta, h Éva a címzettje! Elkezdte olvasni és éppen egy eléggé erős negatív sms volt,ami Évánál kiverte a biztosítékot és elkezdett üvölteni és féltékenykedni, tehát utólérte a zöld szörny is és a paranoia egyik válfaja!
Ekkor a lakók kipakoltak a hidegre minden ételt ami az asztalon volt és lassan szedelőzködtek a lefekvéshez!
Azt most tudatosan itt írom csak le, h Éva rámászott Sosetoszra és közölte vele, h miért nem foglalkozik vele pedig ő mennyire szereti és mindíg csak Annussal van, neki teszi a szépet és ez neki mennyire fáj! Ez először a nóták után, majd a táncverseny előtt volt, bár akkor egyszer, h miért nem tudni, de Annus is zokogva ment be a szobába, de a képet gyorsan elvették!
Azt láttam, h a két lány ki kimentek cigizni az udvarra, de nem akartam magam felidegesíteni, mert Éva azzal kezdte, h te egy okos lány vagy, viselkedj úgy és ne törődj a ráczokkal, mert ha így teszel, akkor még nyerhetsz is! vmint az ő esélyét latolgatta, fél most nagyon, h ő lesz ujra a kiválasztott és nem érzi annyira erősnek magát, h ha Jerzyt viszi ki, akkor visszamegy, mert az utóbbi időben nagyon megnőtt az érdeklődés a fiú felé! Azt is megbeszélték, h szerintük Gigi a legerősebb és hogy kellene kiejteni, de egyikük sem meri kihívni!
(ezért most kapok az ellenzőktől, de így volt!)
Mikor már az ágyban volt egyik-másik, még akkor is a stúdióban történtekről beszéltek, akkora élmény volt nekik!
Éva Sosetosz ágyába feküdt és ott sutyorgott neki, szóltak is neki, h Éva PORT! mire visszaszólt elég vulgárisan, h nem veszik észre itt van rajta! Persze úgy mondta a magáét, h ne hallja senki és csak Sosetosszal osztotta meg, h mi volt nem lehetett tényleg hallani!
ENNYI VOLT MÁRA!
ADJÁTOK TOVÁBB, H
12:23-KOR TETTEM FEL!
KÖSZÖNÖM!
Mesehős születésének lehetünk tanúi, kedves Feleim. A népi folklór új bálványa kétségkívül VV Alekosz, az egyszeri érdi biztonsági őr, akit szemünk előtt tesz a bezártság polihisztorrá. A villa S - Modellje (Hódos Hajni után szabadon) egyéni stílusban hordott…..
47pcc63 2011.03.19 16:27:44
Kevésbé szerencsés külsejű férfit is lehet szeretni .- amennyiben a külső hiányosságokat kompenzálják a belső értékek.
Alekosz sajnos csak az előzővel rendelkezik. A nevetséges testtartásra, előreálló pocakra csak rátesz egy lapáttal, amikor a visszataszító fehérneműjében mutogatja magát Egyáltalán, miért kell napközben trikóban és bugyiszerű valamiben grasszálni?
Mindehhez kellemetlen, nagyképű. visszataszító természet párosul.
Bécit nevezik nagyképűnek, holott ő csupán (önmagát is erősítendő) kijelentette: én nyerem meg a VV-t. Na és? Hogyan törekedjen a győzelemre, akinek nem bízik önmagában??
Alekosz ugyan nem tesz ilyen kijelentéseket, viszont mindennel kapcsolatban KINYILATKOZTATÁSAI vannak. Ő mindent, mindenkinél jobban tud, mindenkit kioktat, ás megalázóan bánik a nőkkel. Nem szeretem Évát, de ahogy lealázta a szamba előadás után-utalva a nagyobb popsira, combra - gusztustalan volt.
HUmora nincs - véresen komolyan vette az udvarlós feladatot, és 0-ra értékelte Anikó szövegét.
A nőkhöz való viszonya pedig nevetséges. Hiába mond szépeket, hiteltelen , hisz hetente más npbe "szerelmes." Tulajdonképp szánalmas az is, ahogy próbálkozik, és lepattintják.
Biztos vagyok benne, hogy a műsor után lesz néhány hülye csaj,aki rákattan Alekoszra , de nem szabad elfeledni: ezek fél évvel ezelőtt észre sem vették a szerencsétlen lúzert.
Igazán sajnálatos, hogy az RTL egy színbonalas szórakoztató műsor helyett egy újabb silány sz@rt akar lenyomni a nézők torkán.
Az RTL Klub már felkészült arra a lehetőségre, ha Szandika beváltja ígéretét, miszerint ha nyer, ha veszít a szombati párbajon, nem megy vissza a villába, mert elege van. Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője a Borsnak elmondta, hogy ha ez megtörténik, akkor új…..
47pcc63 2011.03.11 02:34:23
@Fucksee: Még mindig nem találtad meg a billentyűzeten a Caps Lock-ot? Vagy nem tudnád, mikor kell kis- illetve nagybetűt használni, ezért mindent naggyal írsz? Ha nem ez az oka, akkor a jellemedből tükröz ám valamit: nagynak akarsz látszani. De nagynak lenni, vagy nagynak látszani, nagy különbség. Hozzászólásaimban soha nem voltam indulatos, azonban napok óta Bécit alázod, és ez felbosszantott.
Subba Való Világ: Csöcsike 2011.03.10 11:25:00
A Való Villából kiszavazott VV Zsófi új cickókkal tunningolta magát. NSFW kép a Blikk oldalán. ..
47pcc63 2011.03.11 02:20:10
@Mezőhegyessy Nimród: Tegnap amikor a melóhelyemen a vendégek ezt a kultúrműsort nézték, a kihívás alatt az jutott eszembe annak idején a Majkát mindenki ugyanígy "sztárolta" Akkor is ment a viaskodás ki nyeri Oki vagy Majka! a Szabival szinte senki nem számolt és mi lett a vége a Szabi vitte a nyereményt a többiek meg nézték. Honnan tudjátok, hogy most nem valaki olyan fog nyerni aki nem mutat semmi "érdekeset" ti meg itt ölitek egymást! "Az sem hülye aki hallgat" a fönököm szokta ezt mondani!
Egy olvasónk küldött egy kérdést a Való Világ párbajaival kapcsolatban, mi meg készségesen közzétesszük, nehogy pusztába kiáltott szó legyen belőle. Kommentekben várjuk a megoldásokat.Üdv!A valóvilág szombat esti párbajával kapcsolatban akadt egy kínzó kérdésem, olvastam…..
47pcc63 2011.03.02 22:05:12
@Dave985: No aki nem látta a tegnapi összefoglalót : Alekosz ágyba kapta a lakóktól tálcán a kaját. DE !! Még a legnagyobb ellenségei is valami plusz munkával, kedvességgel, hidegtálat, gyümölcstálat kreáltak neki. Viszont Éva odacseszett egy tányérra egy doboz joghurtot, egy banánt és egy müzliszeletet !! És azt vitte be neki ! Na ennyit az alkohol összetartó baráti erejéről ! Cellulitiszkirálynő !
47pcc63 2011.03.03 00:08:11
@Dave985: Tényleg kidobták? Az összesset? Hát ilyen bunkókat nem láttam.Ezt az ingyen kaját odaadták volna a szegényeknek! Azért van a világon is humánus segély! De EZEKNEK???
Nincs is bennük humanitás!!!!!!!
47pcc63 2011.03.03 00:15:35
@Dave985: Tegnap, 13 óra, BKV busz: az egyik tini lány feltette a kérdést, nektek ki jön be a VV-ben? Egyöntetű visítás: a Béciiiiiiiiiiiii :))
Kezd érdekes lenni a Valóvilla élete, most, hogy VV Gombár olyat kapott VV Alekosztól, hogy a ledfal adta a másikat. A reality sajátságos szabályrendszere miatt ugyanis VV Béla nem ülhet nem létező babérjain, hanem törheti kis buksiját, hogy mit lépjen annak ismeretében, hogy a…..
47pcc63 2011.03.01 01:28:03
@DHOPW42: És folytathatnám.........
 Kicsit mögé néztünk a Juventus idei statisztikáinak és egészen vicces adatokra bukkantunk. Ezer féle dolgot le lehet szűrni belőle természetesen, én mégis amellett maradnék, hogy sérülések és formaingadozások ide vagy oda, a már Rómában is hasonló okból bukó Delneri…..
hogyvolt VV4 - 4X72 2011.02.27 18:00:00
Nem ez volt az a párbaj, mikor a doboz cigi, öngyújtó, hamutartó, acc kombó mellé kikészítettem a szilikon fogsoremelőmet – itthoni becenevén a szopóálarcom – hogy megakadályozzam az izgalmak ill. kín következtében rám törő kényszeres fogcsikorgatást, Alekosz…..
47pcc63 2011.02.27 21:27:53
@Elemer: Elemer 2011.02.27. 21:05:47 Ez a rendszer Olivértől indult el,akkor miért nem alkalmazhatják a többiek,ha nem tilos.
Mivel most Béciék vannak többen,és Béci most nagyon erős (lásd: a tinik) megengedheti magának hogy őt jelöljék ki,Évát fogja kivinni,aki így kint is marad.
47pcc63 2011.02.27 21:30:56
@genevieve: Most nyugodtak vagyunk!
47pcc63 2011.02.27 21:37:12
@Doktor Kotász: Bocs melyik kommentemre gondoltál,mert elveszítettem a fonalat?
hogyvolt VV4 - 4X71 2011.02.26 15:15:00
Őszintén szólva nem hittem, hogy a VV4 stábja meg tud lepni, de azt, hogy egy egész összefoglalót lehet alapozni a nyikhaj gecire, még én sem gondoltam, pedig vettem már részt olyan egész estét betöltő barchobában, ahol IV. (Szép) Fülöp bal heréje volt a megfejtés. Kezdjük a…..
47pcc63 2011.02.27 17:52:08
@joszif: Az nekem se volt szimpi mikor Szandika mondta,hogy mit kezdene a nyereménnyel,de lehet csak nagyzolás volt a részéről!De az utóbbi időben egyre szimpatikusabb Szandika!:)
Éva ha végre kiesne,akkor Alkesz kicsit megrogyna de sztem akkor is ott lenne a fináléban. Ide nem akartok irni pár keresetlen szót Évával kapcsolatban?:D www.youtube.com/watch?v=wCIcyKleONg
47pcc63 2011.02.27 18:08:39
47pcc63 2011.02.27 18:10:04
hogyvolt VV4 - 4X70 2011.02.25 13:00:00
Egy hét után ma először ébredtem úgy, hogy nem fuldoklom a saját slájmomban, nem nyákos a testem az izzadtságtól, nem álmodtam hülyeségeket és nem akar kiszakadni a tüdőm. Rá is gyújtottam rögtön, rossz ötlet volt, de most, hogy a roham elmúlt nem férek a bőrömbe, egész…..
47pcc63 2011.02.26 02:06:50
@Kacat: Az a félelmetes, hogy nem vágod, miről beszél.
Köszönöm, hogy reagáltál a hozzászolásomra, nekem reggel dolgoznom kell, jó éjt neked is!
47pcc63 2011.02.26 02:19:23
@Kacat: .Behivják terus nénit hogy Alekosz pártiságát fitogtassa aztán meg a T-mobil lenyul milliokat a borkákon akik szavaznak.De annyiban jo ez hogy a sok minimálbéres kukkol a neten miután nincs pénze kimenni egy sörre mialatt Budapesten tele a szorakozohelyek külföldiekkel akik gondtalanul iszogatnak mig a magyarországiak kukkolnak a VV-ben,.Micsoda birkakultura ?
47pcc63 2011.02.26 02:21:12
@King of Shadows: Good Night!
hogyvolt VV4 - 4X69 2011.02.24 15:30:00
Szegény Gombi nem is sejti, hogy házhoz ment a lófaszért, annyi esélye van Alekosszal szemben, mint Fekete Pákónak a szépkiejtési verseny döntőjébe kerülni, de aki hülye, haljon meg. Lilut mindenesetre sikerült jól meglepnie, mást aligha. Talán Alekoszt, de ő majd két-három nap…..
47pcc63 2011.02.25 03:29:56
@King of Shadows: Ugyan már! Ezen nincs semmi különös. Ez már csak természetes, Magyarországon mindenki így csinálja.
hogyvolt VV4 - 4X68 2011.02.23 15:00:00
Szandika úgy ébredt reggel, hogy a háta közepére nem kívánja Évát. Én úgy, hogy még mindig nem kapok levegőt és annyi erőm van, mint egy zacskó hangyának. Ha szemmel ölni lehetett volna, már rég kivégezte volna. Én azt, aki az influenzát kitalálta. Évának sincsenek szebb…..
47pcc63 2011.02.24 15:05:31
@Peter_Cs: De Éva,meg Alkoholosz tuti fából van,mivel nincsenek hatással az érzelmekre.Nézzél csak Alkoholosz szemébe.
Van egyált
47pcc63 2011.02.24 15:40:42
@Nard: Úgy mint egy kelfeljjancsi,nem?
47pcc63 2011.02.24 15:44:07
@Elemer: csak hogy a végére ne legyen olyan nagy a különbség buták és okosak között. :)
így megmarad a közepes egység. :D
hogyvolt VV4 - 4X67 2011.02.22 16:30:00
Sok előnnyel jár, ha kiválasztott vagy, mintha kihívnak, mert így legalább tudsz gondolkodni elég sokat azon, hogy te kit vigyél ki párbajozni, és van választási lehetőséged. Ezekkel a bölcs gondolatokkal kezdjük a műsort és Liluval. Újgazdagné a szafarin, elmondtam mindent,…..
47pcc63 2011.02.23 01:17:44
@MegLepke: ujraitt, család köszöni, jól van. :-)
Novellákat olvastam - megint. :D Ez az én igazi keresztem: az olvasás.:D
Tipliztem, mindenkinek jó éjt!
Ui.: Gombiékat csőbe húzta a csatorna, mint ahogyan az a nagykönyvben megírva. Béci benti létébe is belefér néhány spontán szó, baromira nem akarta Gombit bántani, csak túl gyors volt. Ezt elismerem. Gombi pedig Bécit okolta valamiért, amiről valójában csak ő tehetett. Nem tudom, mit görcsölt Gombi, ugyanis a kamerák akkor is látják őket, ha kettesben vannak. Nem sok értelme volt búgni - így is, úgy is láttuk páran őket, nem? Gombi nem Bécire volt dühös, csak rá zúdította.
Na cső, jó éjt még egyszer, és best regards! :D
47pcc63 2011.02.23 01:29:07
@jogaszlany: Azért:Good Night!
47pcc63 2011.02.23 01:30:40
@Atok: Ki ne szeretne bele egy olyan pasiba, aki elmegy helyettünk az APEH-ba, újratelepíti a számítógépünket és akkor is felveszi a telefont, ha tudja, hogy azért csörög már megint hajnali háromkor, mert kint ragadtunk Dunakeszin és neki bizony el kell jönnie értünk. A pasi, aki észrevétlenül egyengeti az utunkat, feltétlen imádatra tarthat igényt
hogyvolt VV4 - 4X66 2011.02.21 16:45:00
A tegnapi összefoglaló volt az eddigiek közül a legsótlanabb, a legösszeszedetlenebb, a legtrehányabb meló, amit eddig láttam. Értem én, hogy ez az egész Gigire lett volna kiélezve, de akkor miért nem sikerült? Az nem keret, hogy az elején és végén is őt mutatjuk, meg közben egy…..
47pcc63 2011.02.22 03:10:15
***** fórumban írta vki:
"A szociopaták legnagyobb problémája, hogy nem tudják magukat különféle szerepekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek ellenére általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Ám hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra.
"A társadalomra, környezetre a pszichopátiás beteg jelenti a legnagyobb veszélyt és a szakembert ennek a kórképnek a gyógyítása kecsegteti a legkisebb reménnyel. A veszélyt az is növeli, hogy a pszichopátiás ember nem mindig elvetemült külsejű, riasztó szörnyeteg. Gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember, aki kedvességével még a szakembert is megtéveszti. A pszichopata embert leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi.
A pszichopátia Cleckley által meghatározott jellemzői:
* Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
* Okszerűtlen gondolkodás
* Idegeskedés hiánya
* Megbízhatatlanság
* A megbánás és szégyenérzet hiánya
* A szociális normák szándékos megszegése
* Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya
* Kóros egoizmus
* Személytelen, unalmas szexuális élet
* stb.
Ezek közül már 3 is elég..."
érdekes...
47pcc63 2011.02.22 03:26:40
@Peter_Cs: egyetértek Veled, nincs mit hozzátenni! Amikor olvastam a véleményeket nem tudtam, sírjak vagy nevessek, de közben bemondtad a tutit.
47pcc63 2011.02.22 03:29:24
@King of Shadows: valaha néztem a svéd VV-t.Ott bizony aki csak tehette dugott a paplan alatt a kameráktol nem félve.Most ujra indul a svéd VV és abszolutt jó dugások lesznek az biztos.Ehez képest a magyar VV nulla.
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
47pcc63 2011.02.20 21:39:10
hogyvolt VV4 - 4X59 2011.02.12 11:45:00
Már a kádban fekve tudhattam volna, hogy kemény estének nézek elébe, csendesen sírok Karda Bea, Csodálatos férfiak. Érkezik is egy a stúdióba, Balázs, orgonalila póló, szürke sál, tenyészbikák és fotózás. Szandika révedezik az ágyban. Kicsi szívem, szerelmem, kérleli…..
47pcc63 2011.02.12 14:17:19
@eManuel: akkor küldd a BÉCI nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 2-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
47pcc63 2011.02.12 14:59:27
@Bútorozott kordia-lakás (Flood): #
Na végre!!!!!Jó pasikra akarom csorgatni a nyálam!:):):)
47pcc63 2011.02.12 15:03:03
@Virágék: Nagyon gazdag lehetsz ezért ajánlom:akkor küldd a BÉCI nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 2-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)
hogyvolt VV4 - 4X58 2011.02.11 11:00:00
A VV4 kezdete óta először érzek hálát, ha jövő szombaton lett volna a párbaj és addig a tribunusok kampányát kellett volna néznem, kiakadok. Most meg nézhetem Olivér hisztijét, csöbörből vödörbe, Andrisnak legalább jól áll a szemüveg és mostanában nem is tudálékoskodik.…..
47pcc63 2011.02.12 12:24:38
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Nyugi! Akkor is Béci megy vissza!
47pcc63 2011.02.12 12:27:14
@Pacman: Nyugi! Akkor is Béci megy vissza!
hogyvolt VV4 - 4X56 2011.02.09 10:45:00
Stohl Andrásnak még azt is elnézem, hogy úgy néz ki, mint a falusi sógor a városi körösztölőn, úgy kezdeni a műsort, „nekem mondta már rendőr, hogy büntesse meg magát, András” ütős és szívből felröhögök, sőt! Felugrom és megpuszilgatom a tévét,…..
47pcc63 2011.02.10 01:53:07
@gangesz76: Good Night!
47pcc63 2011.02.10 02:16:32
@MegLepke:
www.valovilag.hu/fooldal/
Gigi manikűrözik a fürdőszobában Jerzyvel:
47pcc63 2011.02.10 02:23:05