Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TGeorgo (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha frissítesz 2.2-re, akkor elvész minden a telefonról (de kapsz jobb rendszert), többek közt az apn beállítások is. Hogy mégse maradj mms, meg mobilnet nélkül, ezért itt egy kis lista szolgáltatónként.       T-mobil   Internet GPRS/3G…..
TGeorgo (törölt) 2011.02.08 20:25:22
Nézegettem a neten, hogy milyen megoldásokat találhatnék arra, hogy ne a telefonon kelljen gépelnem, ha itthon vagyok. Nincs bajom a telefon billentyűzet megoldásaival, de azért egy sms-t, billentyűzeten begépelni, azért az mégiscsak elegánsabb. Amiket először találtam, azok…..
Mint tudjuk, a telefonunk egy kicsit el lett „hanyagolva” gps ügyben. A-gps került bele. Ha egyfelől nézzük, az a-gps nem rossz dolog, hisz a mobilszolgáltatótól lekéri az adatokat, és gyorsabban talál műhódokat. Másfelől, nem igazán klassz, hisz a dolog akkor működik,…..
Nyugodt szívvel hajthatom álomra a fejem, immár saját és gyermekeim ízlése hatósági, ízléshatósági védelmet élvez. Az ízléshatóság persze nem működhet ízlésvédelmi törvények nélkül, sebtében azt is gyártani kellett hozzá. Hiszen demokráciában élünk, itt…..