Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oscar Zeta Acosta

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
music fever Gitárt és alkoholt 2011.01.09 02:29:00
A Pál Utcai Fiúk számomra mindig egy különös zenekar volt, mivel a ,,nagyobb,, fesztiválokon méltatlanul kisszínpadra teszik őket, pedig már 27 éve játszanak kisebb-nagyobb megszakításokkal, s tiporják hazánk porondjait.  Nem utolsó sorban a magyar rock-alternatív zene egyik…..
Oscar Zeta Acosta 2011.01.10 19:35:38
Igazságszerint az a legszomorúbb ebben a bejegyzésben, hogy egyáltalán meg kell írnom, de hát nem tudok mit kezdeni, az élet már csak ilyen. De tényleg, manapság több embertől is hallottam azt, hogy a montipájton elképesztően nagy fasság és egyáltalán nem is vicces, úgyhogy…..
Újabb megunhatatlan kedvenc következik, az olasz DJ Spiller legismertebb száma, amely mellett a többi próbálkozása eltörpül. Ha valami, hát ez a szám igazán komoly sláger lett, No. 1 az angol, az ausztrál, az olasz, a magyar és sok más ország zenei toplistáján is. Spiller akkori…..
music fever No. 1 2011.01.08 17:13:00
Rengeteg ötletem van mivel lehetne a legjobban kezdeni egy "értékálló" zenéket reklámozó blogot, azonban ahogy a gondolataimat rendezem mégis arra jutok, hogy az első post témája kizárólag egy szám lehet: Dandy Warhols - Bohemian Like You.A 2000-es évek számomra legnagyobb…..