Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kirapufy

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan dolgok a '90-es évekből, amiket legszívesebben elfelejtenénk. A fiúcsapatok például pont ilyenek, ettől még úgy érezte a Backstreet Boys, hogy a negyedik iksz környékén ideje leporolni a malacperselyt. Nem is akárhogyan, egy olyan klippel és dallal, ami alapján ismét…..
November végén mutatják be az Éhezők viadala című könyv második részéből, a Futótűzből készült filmet. Ehhez raktak össze egy filmzenelemezt is, és mivel az elsőn olyanok közreműködtek, mint az Arcade Fire, a Decemberists vagy a Maroon 5, így a másodikra is villantani…..
kirapufy 2013.09.07 15:56:49
@Petvr bán: "Az , hogy valami szar, nem vélemény." (Ákos) :P
Kurva jó kis videó és persze egy hajóban evezünk :) (Trollok elő ne gyertek!) ..
A BBC riportere kissé pikírten azt jegyezte meg élő adásban, amire úgy nagyjából mi is gondolunk a Királyi Ivadékkal kapcsolatban: Kit érdekel? Miért hír ez? Miért kell foglalkozni vele? Hiszen VV Alekoszról is írhatunk! ..
Hiába debütált a Billboard-lista első helyén Kanye West minimalista borítóval és lopott Omega-nótával súlyosbított opusza, a második hétre mindenki megvette/letöltötte, akinek nagyon kellett, így 80 százalékot esett az eladás, a Yeezus meg visszaesett a harmadik helyre. Mellesleg…..
kirapufy 2013.07.04 11:31:24
Már az előző, The Stars (Are Out Tonight) című dalhoz készített videója is simán a zseniális kategóriába tartozott David Bowie-nak, azonban a legutóbbi nagylemezének címadó számához forgatott friss kisfilm még ezt is képes volt felülmúlni. A klip ötlete maga Bowie-tól…..
Minden zenésszel előfordul az életben egyszer, hogy egy kollégája elhívja kicsit jammelni, aztán észre sem veszi, hogy valójában a 20. század egyik legmeghatározóbb együttesének tagjaival nyomja együtt. Valami ilyesmi történt Paul McCartneyval is, akit a The Sun szerint Dave Grohl…..
kirapufy 2012.12.12 21:41:16
@Gerolsteiner: Helyes meglátás. Ámen!
Volt már sámán, pap és katona, dalolt már parasztingben, egyenruhában és frakkban is, de a lényeg, a dalok, a mondanivaló nem változik. Mint minden szerzői előadó, Kovács Ákos is csak arról énekelhet, ami foglalkoztatja, a köntös, az előadásmód csak eszköz. Idén egyenesen a…..
Az angol énekesnő tavaly jelentette be, hogy hosszú időre visszavonul a zenéléstől, idén pedig már gyereket vár párjától, ez azonban nem akadályozta meg Adele-t abban, hogy elkészítse a soron következő James Bond-mozifilm betétdalát, amihez egy dalszöveges videó is készült.…..
2084 címmel október 3-án jelenik meg Ákos új nagylemeze. A két év munkáját összegző, szintipopos hangzású anyag tizenhárom új dalt tartalmaz majd. Az album ajándék DVD-vel jelenik meg. A DVD-n az egész album hallható dolby stereo, Dolby Digital 5.1 és DTS formátumban. Szerepel a…..
Na most kiderül minden! Leginkább az, hogy van-e az új Muse-lemezen dubstep? Le is lőjük a poént: van. És nem is csak egy dalban. De minderről bárki meggyőződhet saját maga, ugyanis lejjebb tekerve ott a teljes The 2nd Law, ami Magyarországon exkluzívan csak itt a Lángoló Gitárokon…..
Megjelent az első kislemezhez készített videó az Aerosmith közelgő 15. albumáról. A novemberben boltokba kerülő Music from Another Dimension!-ön található Legendary Child klipje Casey Patrick Tebo nevéhez köthető, aki többek  között a jövőre elkészülő Aerosmith: Rock For…..
Subba El kell menni 2012.06.07 11:26:25
Az egyik magyar párt a mellékelt képen lévő rafkós megoldást választotta reklámfelületnek a helyhatósági választásokon Romániában...
Állandó olvasóink bizonyára ismerik a Black Sabbath-szappanopera minden állomását, aminek központjában a méltánytalan szerződés miatt sajtóhadjáratot folytató Bill Ward dobos áll, aki nem volt hajlandó elvállalni a három idei koncertet, mert nem kapott korrekt ajánlatot. A ma…..
kirapufy 2012.05.20 07:40:16
@Budapesti Szeretkezési Vállalat: @brice: Persze, hogy csak nőkre, de tudatosan írtam így, mert ehhez fogható hisztis kirohanás férfiemberre nem illik. :))
Kezdjük a napot egy kis mókával és kacagással: ugyan egyelőre még csak a tavasznak örülhetünk, Fluor Tamás elkészítette legújabb klipjét Hello, nyár! című számára. A videóban a főszerepet természetesen ő, egy fiatal lány és egy varázslatos fényképezőgép alakítja,…..
Subba Subba Records: Dokikopi Pali 2012.03.29 00:59:00
Még egy bőr ..
kirapufy 2012.03.29 19:25:28
kirapufy 2012.03.29 20:00:04
@Söci: Én megpróbáltam civilizáltan, koherensen érthetően és érvekkel alátámasztva vitát folytatni veled, de szomorúan kell konstatálnom, hogy ez lehetetlen.

Előbb megkérdőjelezted magyarságom, most meg idiótának "titulálsz", de nem csak engem, hanem kollektíven mindenkit, akit vette a fáradtságot és megtisztelt a válaszával. Jelentéktelen formaságokkal és nem a tartalmi lényeggel foglalkozol. Nem lehetsz valami sziporkázó észkombájn a szakmádban...

Én ezennel lezárom a vitát. Case Dismissed.
Bruce Springsteen – Wrecking Ball (Sony Music) Bruce Springsteen új lemezeiről nagyon nehéz írni. Vagyis nem nehéz, de annyit mindenképp, amennyi kiad egy rendes hosszúságú kritikát. Merthogy amikor Bruce Springsteen lemeze megjelenik, felteszem, és nagyjából ötven perc alatt…..
Március 5-én jelenik meg Bruce Springsteen tizenhetedik stúdióalbuma Wrecking Ball címmel, a Lángoló Gitárok olvasóinak viszont lehetősége nyílik addig az egész lemezt meghallgatni, igaz, nem egyben, hanem dalonként: február 20-tól március 2-ig minden reggel hatkor bemutatunk…..
Pár hete már részletesebben írtunk a május 22-én megjelenő, Apocalyptic Love című új Slash-szólólemezről, amin a volt Guns N' Roses-gitáros most nem több, hanem csak egy énekessel, az Alter Bridge-ből ismert Myles Kennedyvel dolgozott együtt. Az albumról ízelítőnek…..
Március 5-én jelenik meg Bruce Springsteen tizenhetedik stúdióalbuma Wrecking Ball címmel, a Lángoló Gitárok olvasóinak viszont lehetősége nyílik addig az egész lemezt meghallgatni, igaz, nem egyben, hanem dalonként: február 20-tól március 2-ig minden reggel hatkor bemutatunk…..