Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adrianonfssite

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játék tesztek NFS Carbon 2007.10.06 19:27:00
Üdvözöllek titeket a Need For Speed Carbon tesztjénél. A carbon az NFS sorozat 10. tagja. Nagyon be lett harangozva a játék, aztán mégsem azt kaptuk amit elvártunk volna. A játékban ismét a Carrier mód a gerinc, de azért más módok is vannak. (gyorsverseny, online mód…..
Játék tesztek Test Drive 2007.10.03 17:23:00
Test Drive Unlimited teszt:Üdvözlök mindenkit, a test drive tesztjénél. A játékról eléggé különböznek a vélemények, nekem személy szerint nem nagyon tetszett, később azt is leírom miért. A játék nagyon be lett harangozva, hogy vetélytársát a Need For Speed-et könnyedén le…..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
adrianonfssite 2007.10.03 11:27:16
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Játék tesztek Mafia 2007.10.02 16:07:00
Sziasztok. Mielőtt még elolvasnátok a tesztet, bocsánatot szeretnék kérni, hogy nincsenek képek a teszthez. Ez csak ideiglenesen lesz így, de nem tehetek róla. Egyszerűen egyik tárhely se fogadta el a képeket. :S De ki lesznek javítva. Addig is a teszt:Üdvözlök mindenkit, mint…..
Üdvözlök mindenkit! Itt az oldal legelső játék tesztje, melyben a Pro Evolution Soccer 2008 demóját veszem nagyító alá. Mint ahogy azt már a PES sorozatnál megszokhattuk, itt is a KONAMI, PES mappájában találhatunk egy settings fájlt, amiben beállíthatjuk, hogy az XBOX-os…..
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..