Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pindi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az Újév és Újévkor sokan szoktak megfogadni valamit, és egy kiskertes miért lenne kivétel. Az újévi fogadalmak ugyanakkor általában nem igazán arról híresek, hogy sokáig megtartanák őket, aminek persze az az oka, hogy az emberek olyasmit fogadnak meg, ami hosszú ideig…..
Feng shui trend Kedves Olvasó 2012.11.18 09:09:01
Először is: köszönöm, hogy vagytok, és hogy olvassátok a blogot. Minden poszt azzal a reménnyel lát napvilágot, hogy hasznos legyen, Benneteket gazdagítson, hozzá segítsen az élet derűs szemléletéhez. Másodszor: benne leszek a rádióban! Anno, még családos létem előtt már…..
Kedves Költők és kedves Olvasók! A valaha volt költőkre, és külön magyar költőinkre emlékezve köszöntelek az idei  Költészet Napján !   Virtuális Költőversenyünkre 6-an neveztek, 9 vers érkezett ma délig. A határidőket mindenki pontosan betartotta, köszönet érte! A versek, amiket itt láthattok,…..
a.) Így szoktuk A takarítás hétköznapi tevékenység, nem is vágyunk rá különösképpen. Hogy ne ússzunk el, időnként érdemes követni a profik instrukcióit. Az Urban Eve (mely a Flylady háztartásszervező program mintájára jött létre), segít a szisztematikus takarításban,…..
Pindi 2012.03.19 21:32:12
@Lázár Márta:

Köszi a választ!
Jaja, Urban Eve/Fly Lady megy/menne már jó ideje, de nem győzöm. :(

(A lelkemnek megvolt a betevője, ovit takarítottam a múlt hétvégén, az is ilyen terápiás hatású, jót tesz. De úgy szeretném a saját otthonomban is látni végre a harmóniát...)
A Sköna Hem, svéd belsőépítészeti és design szaklap e hónapban egy olyan lakást mutatott be, amit a feng shui segítségével alakítottak ki! Mi ebben a rendkívüli? Nagyon sok minden. Pl. az, hogy ez az egyik legnevesebb európai szaklap, amit design- és belsőépítész körökben…..
Nagyon sok látogatót vonz az a bejegyzésem, ahol két külföldi webáruházat mutatok be. Most is szeretnék egyet bemutatni, hogy azok, akik több helyen is szeretnének körülnézni, megtehessék. Ez a webáruház pedig - szintén angol - a Mr. Fothergill's.Az áruházban elsősorban olyan…..
Pindi 2012.02.23 14:46:39
Ragoka, bocsánat, hogy belekotyogok, de ha az vagy, akinek gondollak (www.szabadfold.hu/szerzo?id=213), akkor rengeteg hozzáfűznivalód lehet ezekhez a posztokhoz.
Biztos vagyok benne, ha elsődlegesen a tapasztalataidat osztanád meg, abból mindannyian tanulhatnánk, gazdagodnánk és Kiskertes sem neheztelne, hogy reklámfelületnek használod a blogot...
Az utazás első élménye: a lehetőségek rejtélyes kitágulása nemcsak arra, amerre valaki utazik, hanem minden irányba. És a hirtelen sokszorosára nőtt világban különös…..
Pindi 2012.01.30 20:00:56
4. rész Személyes előrejelzések a 9, 1, 2 alapszámok részére   Előző részek 1. A feng shui asztrológiáról itt  2. Személyiségtípusok, alapszámok (gua szám) itt  3. Személyes előrejelzések 2012-re, a 6, 7, 8 alapszámok részére itt 4. rész  Személyes…..
A szín maga a fény, hihetetlen energetizáló és gyógyító ereje van. Annyi a dolgunk, hogy pár percre befele figyeljünk, és megállapítsuk, éppen melyik szín tetszik. Ez változhat hétről-hétre, ami nagyon jó, mert a favorit finoman üzeni, hogy mire van szükségünk, mi az, ami…..
Újabb ötleteket gyűjtöttem a közelgő ünnephez. Az összes képet, amit találtam, egy szemüvegen át néztem: mennyire megvalósítható? Annyi, de annyi gyönyörű ötlet, kép van, de mit ér, ha a.) nincs rá időm, energiám b.) a nehézségi fok lenyomja átlagos kézműves tudásomat…..
A Nyílt hét keretében, tegnap futott be a téma, remélem, a válasz hasznos lesz J  Kérdésem a tértisztítással kapcsolatos. Mi a véleményed, te alkalmazod-e, és ha igen, hogyan? A véleményem pozitív, és igen, használom J A mi kultúrkörünkben, és főleg keresztény…..
Raklap, raklap, de mire jó? Négyszer jött szembe ez a kérdés, éppen aktuálisan, a nyílt héten, ahányszor csak gyalog mentem haza, és a hegyre kicaplatva feltűntek a szanaszét heverő raklapok. Éppen utat építenek arra, szép, új fa, szinte üzeni, hogy vigyél el, használj fel,…..
Feng shui trend Kedves Olvasó! 2011.10.03 14:30:00
(Hű, hogy legyen? Merjem mondani, tegezni, közvetlenül... hogy sziasztok??) Sziasztok J Minden blog életében eljön a közvetlen kapcsolat pillanata. A Feng shui trend életében most jött el, szeptemberben éppen 9 hónapos múlt a drága, kiléphet hát a világba. Közben 150-re…..
Feng shui trend ...mi az élet? :) 2011.09.16 19:24:00
Mi az élet? Hangulat. Látszat, árnyék, kábulat, Legfőbb jói: semmiségek. (Calderón de la Barca) Jó hétvégét mindenkinek:)  (Képek: Gudrun Sjödén)..
Pindi 2011.09.20 14:22:07
Feng shui trend Rólam 2011.08.14 13:30:00
Lázár Márta, Feng shui trend blog 1. Tér Ilonka néni háza magas volt, a mennyezet úgy borult fölénk, mint az ég, míves csillár csüngött róla. Hegedűóra után bementünk hozzá, melegedni, míg jött a busz. Minden karcsú és hosszúkás volt, a cukorka, amivel megkínált, az…..
Mindig lennie kell az életünkben valaminek, amiért lobogni tudunk. Augusztus a yang jellegű időszakhoz tartozik, és a Tűz elem (energetikai minőség) dominanciája alatt áll. Fényes, napos, tüzes. A Tűz színe a piros, és annak minden árnyalata. Belső szinten hozzá kapcsolódik a…..
Közel öt hónap telt el az utolsó bejegyzés óta, aminek rengeteg oka van, leginkább a minden képzeletemet felülmúlóan ömlő munka és persze maga a kiskert, ami szintén adott bőven tennivalót. De nem akarok ezen nyavalyogni, hiszen a munka nemesít (és segít kifizetni a számlákat),…..
Ha valaki elég jól olvas idegen nyelven, mondjuk angolul, franciául vagy németül, a kiskertről szóló szakkönyvek egész új világa nyílik meg előtte. És nem csak azért, mert szinte határtalan választékot találhatunk a könyvekből, hanem azért is, mert a könyvekben visszaköszön…..
Kvarner-öböl Kvarner – azaz: tölgyes, valamikor az olaszok nevezték el. Az utat övező formák fokozatosan válnak óriásivá, ellentmondásosak és különállóan létezők, mintha egyik…..