Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_BaBe_

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi Torontói Filmfesztiválon debütált a Southbound című horror-sci-fi antológia, és eddig elég jó kritikákat kapott. Volt, aki az indie horror generáció Homályzónájának nevezte, egy másik kritikus pedig az 1982-es Creepshow - A rémmesék könyvéhez hasonlította kiszámíthatatlan és beteg humora…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
Becslések szerint minden tizedik nő szenved egy rejtélyes, kevéssé ismert szindróma tüneteitől, ám csak töredékük tud róla. Pattanások, hirtelen jelentkező, sokszor nehezen megmagyarázható hízás, a deréktáji zsírpárnák növekedése, menstruációs zavarok, hajhullás vagy…..
_BaBe_ 2014.11.18 17:07:31
@_BaBe_: ...oké, nekem új ez a blog, szóval most körülnézek rajta, hátha már itt van az, amit hiányolok.
Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) azon szerencsések közé tartozik, aki szereti a munkáját. Elhivatott, agilis, találékony - írhatná ezt a CV-jében, sőt, nem is rest úton-útfélen erényeit hangsúlyozni, ráadásul tényleg jó abban, amit csinál. Túlontúl is. Lou Bloom ugyanis…..
- SPOILERMENTES - Bolygónk és vele együtt az emberiség is haldoklik. A földalatti szervezetté töpörödött NASA azonban nem hajlandó elfogadni a véget, és egy olyan programon dolgozik, amellyel talán megmenthetők leszünk. Cooper (Matthew McConaughey), a tapasztalt pilótával az élen…..
_BaBe_ 2014.11.04 15:31:52
@Zalaba_Ferenc: (@Raul75 kérdésére a válasz) - mert kusza a mondat, értelmezhetetlen, át kéne írni.

Egyébként meg köszi, hogy végre megfogalmazta valaki (te) helyettem a mostani filmekkel kapcsolatos egyik nyűgömet - amit DHOPW42 is írt.
Ennek megfelelően egyébként a filmekkel kapcsolatos nézői elvárások és fikázások is kiszámíthatóan alakultak, nekem ezzel ez a másik bajom.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
_BaBe_ 2014.01.14 17:01:34
@Vargapál: Nem hír - más csatornán film közbeni reklám. Pillanatokig tudom döbbenten bámulni, hogy miről van szó, majd mikor leesik, akkor anyázok egyet. Akkor kerülöm el, ha a hirtelen felbömbölő reklámtól bedühödve azonnal elkapcsolok.

És nem, nem felsőbbrendű-kommentelek. Nem tartom magam felsőbbrendűnek, másokat alacsonyabbrendűnek, én egyszerűen _általában_ dühös vagyok, sajna ez van. Hidd el, elég teher ez ahhoz, hogy még hierarchiát is állítsak fel vadidegenekkel szemben. Ha úgy tűnt, gizdáskodom, az pont ebből fakad: nem mérlegelem, hogy megbántok-e egy vadidegent, vagy sem.
Belátom. A karalábéfőzelék nem egy tipikus őszi étel, de ilyenkor is kapható a piacon friss karalábé, amit vétek lenne a zöldségesnél hagyni. A szárából és leveléből főzök egy alaplevet, amit felhasználhatok ehhez a zöld szépséghez. Ízében, színében egyértelmű a…..
Szerdán a parlament rádió alapján dolgoztuk fel a hajléktalanokat kitiltó szabálysértési törvény vitáját, és írtuk meg, hogy Lukács Tamás szerint a liberálisok tehetnek a hajléktalanságról. Sajnos ott a felvétel rossz volt, és most tudtuk csak meghallgatni Lukács…..
_BaBe_ 2013.09.19 05:53:28
@bALFAszHÍM: 1. Semmilyen joggyakorlat mellett nem normális, ha valaki fél vagy tart az ellenkező neműektől. Konkrétan: a teljes népesség felét egy kalap alá veszi az illető, és ráadásul ez nem pusztán szemellenzősség, de beteg dolog is. 2. Az, hogy a nők úgy mennek férjhez... stb., az megint egy általánosító baromság. 3. Az, hogy minden pasinak elment volna a kedve a nősüléstől, megintcsak. 4. De tényleg, ebből a pár sor zöldségből, amit gyakorlatilag nem a cikkre és nem az azt indikáló szintén zöldségre reagáltál, kb. azt a tanulságot lehet levonni, hogy az összes pasi megérett a kihalásra, mert kb. azon az értelmi szinten állnak. Ez nem az én véleményem, hanem a lefölözése annak a katyvasznak, amit írtál. Negatív tapasztalatok miatt több milliárd emberről vagy rossz véleménnyel.
Sztem fordulj szakemberhez.
_BaBe_ 2013.09.13 17:51:09
@-JzK-: Hiába, aki fosik a nőktől, az fosik a nőktől.
Hitler portré, Szálasi portré, horogkereszt és angolul Halál a zsidókra! feliratot is magára varrt a békés megyei Petrovszki Attila - civilben cukrász - aki most pénteken, a prágai Heroes Gate MMA-rendezvényen lép fel. A szervezők ígérik: Attila testét trikó fogja…..
Naná, hogy a True Blood új évada kapott egy előzetest végre. Jónak tűnik az évad, az első olyan, amit nem a Banshee-hez távozó Alan Ball irányít.  ..
_BaBe_ 2013.05.09 11:49:15
@rrtttha: ...és ha csak nők nézik? Nem hozta be az árát, vagy erkölcsi problémának érzed? :D
aeon flux 2013: a sci-fi éve 2013.02.17 11:04:00
Éveken át panaszkodtunk, hogy Hollywood mennyire elhanyagolja azt a műfajt, melyben találkozhat a látvány, az izgalom és jó esetben az értelem is. A fázás részben érthető, hisz a zsáner nem csupán költségigényes, de alapvetően kockázatos is, úgyhogy ha van valami, aminek jól…..
A február egyik nagy durranása a Walking Dead harmadik évadának folytatása lesz, itt van még egy étvágygerjesztő, benne ideges Kormányzóval, sok tűzharccal és kisé feszült Rick Grimesszal. ..
_BaBe_ 2013.01.18 12:21:12
@R93: valóban, ahogy visszaemlékszem, tényleg mintha lett volna egy ilyen jelenet, hogy a tükörben nézi a sérülést, és tényleg csak az az egy képkocka, a gyufás az, szóval visszanézem. De akkor elég hülyén vágták meg a promót. O.o Mert ez tényleg durva baki lenne.
Sarah Polley új filmje egy boldog házasságban élő nőről (Michelle Williams) szól, aki nem csupán úgy öltözik, mintha újra feléledt volna a 90-es évek acid-mániája, de beleszeret egy, az utca túloldalán lakó fiúba. Vajh elhagyja-e férjét (Seth Rogen)? Szóval ez egy újabb Blue…..
_BaBe_ 2012.11.16 15:05:46
@marcias: azt hiszem, csak szokatlan, hogy valaki egyáltalán szól emiatt - de sajnos itt az ideje. Nyilván nem ez az oldal a negatív élharcos, (há'stennek) de nem láttam a jelző értelmét. Mondjuk most sem.

Van ez akkora probléma, hogy a zúr nevét a szádra hiába vetted? :) Nincs.
_BaBe_ 2012.11.16 15:08:30
@Zalaba_Ferenc: nem személyes a dolog, nem is súlyos, de amikor már nagyon viszket, az ember csak megvakarja. (Te emlegettél bolhát. :D)
És nem, én sem gondolom, hogy a zsidó jelző pejoratív lenne.
Zöld darázs: de jó, hogy mondod!!! (homlokon csaptam magam - köszi!)
Az idei könyv eladási listákat világszerte A SZÜRKE ÖTVEN ÁRNYALATA vezeti, és sokan tanácstalanok a sikere miatt. 40 MILLIÓ ELADOTT PÉLDÁNY néhány hónap alatt: ezzel a piaci eredménnyel csak az ezer éve terjesztett Biblia, a Harry Potter univerzum és a Twilight szága…..