Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walakywalaki

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom én, hogy a szuperhajnal után a témát feszegetni szentségtörés. Az olimpikonoknak van elég baja, összenyomja őket az elvárás, kifakadnak - otthon semminemjó sehogyse!!!! - van aki feltétel nélkül védelmébe veszi őket, ennek ellenére szerintem mégis van, amiről beszélni kéne. Itt van például az…..
walakywalaki 2016.08.13 11:14:45
@taga20: ez az 1 bites világ hátulütője, vagy vele vagy ellene.
Egyszervolt országban manapság bármi megeshet. Például az évek óta előzetesben derpegő diszkópápa levelet ír Gabesznak, hogyaszongya: tesókám, a kampányban nyújtott segítségért meg némi ellen oldalra terhelő vallomásért igazán elintézhetnéd, hogy szabadlábon védekezhessek a tárgyalásig. Gabesz, az…..
Portik Tamás 10 millió forintnak megfelelő értékű eurót vitt - állítólag - Rogán Antalnak. Amiről - nyilván - semmilyen elismervényt nem kapott. A rogániroda bekészített - 3 perc alatt érkeztett meg kérdésre a válasz - közleménye szerint BulvárAntal soha, semmilyen körülmények között nem találkozott…..
Itt minálunk minden relatív, még egy csoportos nemi erőszak megítélése is. Bayerzsolt szerint egyenesen gyalázat a szájtépés, amit csak liberális patkányok csinálnak. Lázár megemlítette, hogy deazé' 10 olimpiai arany van az erőszakkal kúró mérleg másik serpenyőjében.  Na, most akkor arra kérem a…..
Orbán NEM GECI! - tolta az arcunkba épp egy éve, most megünnepelte a kijelentést egy pappdani díjas riporttal a vajnakettőn. Villámkarrier a Kunfalvi Nóráé, ennyi idő alatt még senki nem tudott olyan 'oknyomozó sztárriporterré' válni, aki mintha László Petra és Hírhamisító Pappdani szerelemgyereke…..
walakywalaki 2016.03.20 00:18:54
@graphics: ez még ettől is pikánsabb:

"A Corvinus csak az oktató nevét változtatta meg Wisinger Istvánról Kunfalvi Nóra Szilviára az „oknyomozó újságírás” kurzus leírásában. Minden más – beleértve Wisinger István elérhetőségeit is – ma is úgy szerepel a szövegben, ahogyan azt a Pulitzer- és Aranytoll-díjas újságíró, médiaszociológus annak idején megírta. Wisinger István a 168 Óra Online-nak elmondta: öt évig oktatott a Corvinuson oknyomozó újságírást. Most azért nem tanít, mert az egyetemen tavaly közölték vele: nincs pénz a kurzusának folytatására. Kunfalvira ezek szerint van."

www.168ora.hu/itthon/wisinger-tv2-s-kunfalvi-nevehez-mas-botrany-is-fuzodik-143925.html

"- Hogyan került ez a tantárgy Kunfalvi Nóra Szilviához, aki a napokban egy “karaktergyilkos” TV2-riportban azt próbálta bebizonyítani: Juhász Péter bevallott jövedelméből nem tudná kifizetni a lakásának bérleti díját?

– Én a mai napig úgy tudtam, hogy megszűnt ez a tantárgy a Corvinuson. Augusztusban ugyanis felhívott Aczél Petra, az Egyetem Magatartástudományi és Kommunikációs Intézetének intézetigazgató egyetemi docense, és azt mondta: nagyon sajnálja, de elfogyott a pénz. Nem tudnak külsősöket szerződtetni, így engem sem tudnak tovább foglalkoztatni.

- Tisztességesnek tartja, ahogyan az egyetem ezt a dolgot intézte?

– Idáig abban a szent tudatban voltam, naiv módon, hogy ez egy korrekt eljárás volt. Most már tudom: félrevezettek."
walakywalaki 2016.03.20 00:25:45
@walakywalaki: remélem lesz oknyomozó újságíró a tv2-ben vagy az echo tv-ben, aki rákérdez a Corvinusnál, hogyan is volt ez
walakywalaki 2016.03.20 00:26:51
@walakywalaki: és remélem lesz az egyéb sajtó orgánumokban olyan újságíró, aki százszor is felteszi a kérdést az ifjú hölgynek, hogy nem ég-e az arcáról a bőr??
Az új esztendő első hírei közt van két érdekes: 1: Orbán disznómód küzd a jégen, 2: és vannak akik a "küzdelmi kottából" játszanak, mert lájkolják a mesteri művet amit a Tanító alkotott.   A lengyelek Fidesze (PiS) megtapasztalta már milyen érzés elzavarva lenni,…..
walakywalaki 2016.01.03 12:55:25
@Imola Helyesi: ...
mondom hogy hülyeséget beszélsz... Nézz utána, nem a vágyaidra kell alapozni, hanem tájékozódni...
walakywalaki 2016.01.03 13:16:02
@Imola Helyesi: egyszer valaki megmagyarázhatná, az miért látszik jó védekezésnek, hogy régen is volt mutyi? Ha én elb@tam egy rendszertervet és nem működik, akkor nem mondhatom azt, hogy a konkurencia is elizélte, ettől még nem fog működni...
walakywalaki 2016.01.03 12:54:16
@Imola Helyesi: nem azért nem pazarlók az MTVA-ban (iilevte most talán éppen Duna), mert most zavartak el 150 embert...
Ezer más oka van, amit meg sem próbálok neked leírni, mert úgy sem értenéd...De ha utánaérdekődsz bennfenteseknél, akkor igen sok furcsaságot láthatsz abban, ahogy a produkciókat külső cégektől megrendelik, átveszik és amennyit fizentek értük... A közbeszerzéseik pedig iskolapéldái a mindent átszövő közbeszerzési mutyiknak...Az igazán nagy vicc persze az, hogy a beszerzéseik javarészét egy olyan cégnél költik el, aminek az egyik főnöke azzal próbálta erősíteni a piaci szerepét anno a 2006 és 2008 közötti időben, hogy milyen közel áll a Gyurcsány családhoz... anyósi ágon...
Szabó László Annamária 2013.04.17 09:47:57
A kilencvenes évek elején ismerkedtünk meg. Dinamikus volt, tele tervekkel, ambícióval. Aztán hosszú-hosszú évekig nem találkoztunk.2007-ben kerültünk össze a munkánk kapcsán. Akkor már ismert médiapolitikus volt, engem a Magyar Televízió kuratóriumába választottak,…..
walakywalaki 2013.04.17 23:16:49
@szellemkor: nem tudom, szólt-e már valaki, nem olvastam végig az összes hozzászólást, de a Napkelte eltűnése még 2009-ben volt, és Medveczky Balázsnak volt köszönhető, nem mintha ettől jobban lehetne Balázsunkat tisztelni. Akkor még ORTT volt (elméletileg 0 befolyással az MTV - ben látható tartalomra), az NMHH és a Médiatanács talán még tervben sem volt...
walakywalaki 2013.04.17 23:23:47
@Putyilov gyári melós: az 50%-os támogatás növekedésben az az igazán szép, hogy közben a holdinggá alakulás és az elbocsátások miatt, meg az ésszerűbbé (?) és szervezettebbé (?) váló működés miatt ugye a hatékonyság javulásának a költségek csökkenésében, vagy a sokkal színvonalasabbá váló új műsorok tömegében is kellene jelentkezni.
Egyelőre csak fogyatékosan működik a közszolgálati tévék szakrális átalakulása. Történt, hogy ma a Formula-1 közvetítés megkezdése után rájöttek, hogy baromira nem jó, ha a balra pozicionált új m1 logó belelóg az eredményekbe, ezért röpke 55 perc alatt sikerült átpakolniuk a jobb oldalra - tudósít…..