Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sjt

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy Béla edző nyilatkozott a vasárnapi mérkőzés előtt, amit csapatunk a Ferencváros ellen játszik. Ezt itt olvashatják...
I. harmad: 4. perc: Petres ellen követnek el szabálytalanságot, amiért a spori 2+2 percet oszt ki, hisz vérzik játékosunk orra. Beszorítjuk az dunaújvárosiakat, nagy helyzeteket hagyunk ki. 6. perc: Sevela kap 2 perces kis büntetést Molnár Zsolt akasztásáért. Nem sikerül…..
Nem véletlenül választottam címként ezt a mondatot, amelyet a Liga főszponzorának logójával ellátott ülőpárnán fedeztem fel pénteken. Ez a mondat a legtalálóbban foglalja össze azt, amit a jégkorong kell hogy jelentsen túl a rivalizáláson, az egymással való gyakran…..
  A Mol Liga elődöntőjének következő mérkőzését a Vasas otthonában játszotta csapatunk. A két hazai meccs után azt a következtetést lehetett levonni, hogy nagyon nehéz lesz Budapesten akár egy meccset is nyerni, hisz a második hazai találkozón a kezünkből engedtük…..
Szomorú vereséggel ért véget a ma esti Mol Liga elődöntő második mérkőzése, mert csapatunk kikapott az egyébként egész meccsen unszimpatikusan játszó Vasas HC-tól. De egyben idegesítő is, mert az első harmadon kívül – amikor az ellenfél dominált – a csíkiak…..
sjt 2011.01.07 21:08:50