Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stimmel

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az a cím, hogy Elmeakupunktúrára szorul Zámbó Krisztián sem semmi, de a folytatást bele kellene hímezni egy göndör fürtökből font faliszőnyegbe, az kurvaisten: Zámbó Jimmy egy angyallátónak üzente, hogy segítsen Krisztiánnak túllépni a blokkjain. A látó…..
művész-ember Üsd a TEK-est! 2013.12.03 18:09:33
Bolyki Gyuri írása  Az van, hogy a Magyar állam fenntart egy szervezetet, melynek tagjai a legveszélyesebb ügyekben kell, hogy intézkedjenek. Az itt szolgálók naponta gyakorolnak, edzenek, igyekeznek olyan formában tartani magukat, hogy ha - ne adja Isten - bevetésre van szükség,…..
stimmel 2013.12.20 10:50:35
Kedves Gyuri!

Ez az írásod tényleg távol áll más, kifejezetten hiánypótlóan normális bejegyzésedtől. Legalábbis így gondolom, s az előző hozzászólások szerint nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel.

Nagyjából igazad van abban, amit leírsz, csak hát arról nem szólsz, ami a figyelemre méltóan elsöprő TEK-kritikát kiváltotta, és nem egyedül ennél az esetnél. Hajdu "Mondjálkevesebbetabbanemtudnakbelekötni" úr nagyképű nyilatkozatai, az egész TEK nagyvonalú felpénzelése (merthogy a gazembereket csakis Q7-esekkel lehet ám eredményesen üldözni stb.), az új szervezet körüli egyéb zűrös ügyek igenis bicskanyitogatóak. Mondanám, hogy gyalázatosak, de abba könnyebb belekötni, szóval maradjunk a bicskánál.

Nyilván, ha TEK-es lennék, én is Magyarország egyik legforgalmasabb csomópontján rohannék le és püfölnék eszméletlenre egy fegyvertelen gyanúsítottat (merthogy ennyi a történet). A "vétlen lövés" (ó, micsoda frappáns szerecsenmosdató definíció!) már csak hab a tortán, ami megkoronázza a látványos impotenciát.

Szóval ha a TEK (vezetése) - stílusosan - rendre lábon lövi magát, nem tűnik ésszerűnek emiatt a közvéleményt számon kérni.

Azt feltételezem, senkinek nem kötelező ebben a tevékenysége alapján méltán "bohócpolisz"-nak becézett alakulatban szolgálnia. Aki mégis megteszi, fogadja el, hogy bármennyire becsületesen, tisztességesen, akár hősiesen teszi is a dolgát, azt fogják róla gondolni, amilyen képet az egész TEK mutat magáról.
Egy budapesti megállóban több utas is működő kijelzőt látott, a BKK 1 órán belül kijavította a hibát. "Több lakossági bejelentés után kiszállt a Budapest V. kerületi helyszínre három technikusunk, akik 47 perc alatt visszaállították eredeti állapotába a szerkezetet,…..
Nem elég, hogy az angol Premier League meccseit nagyjából csak azok láthatják, akik a Digi előfizetői, most még itt van ez is, a csatorna PL-lel foglalkozó riportereinek és celebvendégeinek legújabb húzása, amivel a sírógörcs szélére kergetnek minden jóérzésű futball- és…..
stimmel 2013.07.29 14:10:25
@kalap222: " A Digisportot nem az ilyen videók miatt nézik a focirajongók."

Oké, akkor miért készítették ezt a szánalmat? Nagyon ráértek, és nem volt rosszabb dolguk?

Nyilván be akarták mutatni, milyen "jó fejek", és sikerült.

Az egész Kedvesem-jelenség jól mutatja, hogy mégiscsak megérdemelten képviselte hazánkat a sapkás fiú ama nemzetközi megmérettetésen. Pont annyira vagyunk kreatívak, mint az a 2 akkord.
Elvitették szerencsétlen Varga Istvánnal a balhét, mert kimondta, amit oly sokan gondolnak. Van valami todományos fölfedezés, miszerint Jézus egy sokadik századi kopt apokrifban a feleségéről beszélt ; túl komolyan venni nem  kell, ilyen fecnik gyakran szolgálnak csiricsáré…..
Most nem Gyurcsánnyal, hanem Bajnaival keverték össze külföldön. Hogy is lehetne elfelejteni azt, amikor a svéd televízió képernyőjén a meccset Csányi Sándor mellett élvező Orbán Viktor alá lazán odaírták, hogy Gyurcsány Ferenc? Most Portugáliában derült ki, hogy…..
Puzsér Róbert főállású idegbeteg, tényleg az a munkája, hogy vöröslő ütőérrel ordibáljon, de olyan intenzitással, hogy a nagymamák már ne is arra figyeljenek, hogy mit mond, hanem, hogy gyere már be Gézu, ez mindjárt itt kap nekem szívinfarktust. Ez egy tehetségkutatóban még…..
Nagy Navarro Balázst az év műesésével vádolta a Heti Válasz mai cikkében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisánál tartott november 19-én tüntetéseken történt atrocitások miatt. Ezt egy összevágott videóval is…..
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott minden általános iskolának elküldte a fent olvasható levelet. Az egykori színházi rendezőnek volt már néhány nagy dobása. Ő szervezte a magyar történelem nagy pillanatait idéző festménysorozat elkészíttetését, és ő ötlötte ki az…..
Mivel abban a csatazajban, amely mindeddig dübörgött körülöttem, már minden és mindennek az ellenkezője is elhangzott – vádak, hibáztatások, dicséretek, bírálatok, összeesküvés-elméletek, nekrológok, kárörvendések és sajnálkozások –, nem szeretném újra…..
Csipp... csepp... akkor nekikezdek.Az őszi indulásra tervezett struktúránk teljes egészében készen van.Elsőként azt mutatom meg, a terveink szerint hogyan fog festeni egy hétköznap a majdani gyermek-, ifjúsági és családi csatornán. Amit a táblázatról…..