Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smeakee

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..
Smeakee 2016.09.11 21:05:34
@moonshadow: A vénás trombózis ellen sajnos nem véd semmit az aszpirin. :(
A kosárpálya a hórihorgas emberek játszótere. 190 centi alatt valamit nagyon kell tudni ahhoz, hogy - elnézést a képzavarért - labdába rúgjon köztük valaki. Ennek ellenére évtizedről-évtizedre felbukkannak olyan alacsony játékosok, akiket a felépítésük legkevésbé sem erre a…..
Kicsit aggódva írt nekünk Gyuri, mert egy olyan "megállni tilos" táblát talált, aminek értelmezése jelen állapotában kérdéses. Szerintem a kis kiegészítő jelzés csak el lett fordítva és a lépcső előtti járdaszakaszra vonatkozik, ahol a fehér Opel is áll. Az már tényleg…..
Smeakee 2012.03.03 09:14:47
@Avatar: Mint ahogy neked sem ártott volna belenézni. Garázs, kocsibejáró előtt automatikusan megállni tilos van. Segítek: az ingatlanra való be- és kihajtás akadályozása körül keresgélj.
Smeakee 2012.03.03 14:03:34
@Avatar: feltéve, ha tényleg ez volt a szándékuk és nem valami egészen más, ami mindenki számára rejtve van. :)
Smeakee 2012.03.03 16:01:29
@(---Flúgos Buszos---): Így van, de ha elolvastad Avatar válaszát, abból már kiderült, hogy én sem tudtam pontosan.
autózz! Érdemes még fellebbezni? 2012.02.23 18:19:00
Jó kis félreértésekre adhatnak okot a régi, de nem teljesen eltüntetett felfestések, például parkolási esetekben. Így járt hemuveg is, erre próbál hivatkozni fellebbezésében is, egyelőre kevés sikerrel. Vajon érdemes még továbbmennie vagy adja fel a küzdelmet? Budapest VIII.…..
Smeakee 2012.02.24 15:54:06
@hemuveg: "Könnyebb szívvel fizetném be abban az esetben, ha azt mondanák, hogy nincs rajtam sapka."
Úgy álltál fel a járdára, hogy nem hagytál szabadon másfél métert. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Nem volt rajtad sapka...
Smeakee 2012.02.25 11:53:01
@hemuveg: útburkolati jel nincs (pont a te fotód bizonyítja). Nem lekopott, az már nincs. Tehát nem állhattál volna meg a járdán. Ennyire egyszerű. A babakocsis dolog meg nem tudom, hogy jön ide...
Azt hiszem mindenki egyetért abban, hogy Budapesten közlekedni nagyobb kihívás, mint más magyarországi városokban. Hogy a közlekedési morál itt a legrosszabb, nagyjából igaz is lehet, saját tapasztalataimból is ezt látom. Ugyanakkor adódnak például Szegeden is veszélyes…..
Smeakee 2011.06.20 09:56:24
@De gustibusaut bene, aut nihil: Vagy az autós tanulhatná meg, hogy a KRESZ betartása nem jófejség kérdése?
A cím ne tévesszen meg senkit, valószínűsíthetően nem felvidéki magyarról van szó, csak egy ügyeskedő, ki tudja milyen pénzforrásokból élő alak a poszt szereplője.Napok óta egyik fő hír mindenütt a szlovák és más külföldi rendszámok honosítása. A tegnap délután…..
Smeakee 2011.05.26 12:51:19
@''autónepper.'': Ez egy olyan összetett kérdés, amit 99%-ban nem lehet elmagyarázni annak, aki felteszi. Ennek nagy százalékbanban az oka, hogy "nekem így jó, többiek nem érdekelnek" mentalitású emberek teszik fel, a másik része meg túl kevés, hogy felfogja.
Smeakee 2011.05.26 18:35:23
@''autónepper.'': Rohadjak meg, én olyan vagyok, aki betartja a szabályokat és úgy próbál meg boldogulni. Emiatt nehogy már én érezzem magam rosszul. Neveltetés és erkölcs kérdése az egész.
Abba meg ne menjünk bele, ki mit lop a befizetett adóból, mert egyrészt rettenetesen hosszú téma, másrészt nem ide tartozik.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Smeakee 2011.04.01 10:51:08
@Roa: Ha bunkó volt vele, akkor bunkó volt vele. Amúgy is teljesen mindegy mutat-e megbánást vagy sem. A Cosa Nostra úgy döntött, hogy a tettéért vendettát érdemel. Hiába magyarázta volna, hogy nem tudta mi lesz, úgy sem értették volna. Az okot felfedted az utolsó mondatodban: Gáz a társaság.
Igazán okos embert itt hiába is keresünk, azok már bizonyították rátermettségüket azzal, hogy nem jelentkeztek. Vakok között pedig félszemű a király.
Appleblog A három kép esete 2011.02.20 11:18:00
Én igazán nagyon szerettem volna írni valami értelmes posztot mára, de igazából tegnap Magyarország nagyjából összes csúcsborát végigkóstoltam, úgyhogy az agyam helyén vattacukor van. Málnás, például.De ezer szónál is többet mond egy grafikon, mondá ilyenkor a bölcs, és…..