Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wuwuzela

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2001. szeptember 11-én Amerikának egy új fenyegetéssel kellett szembenéznie. Most kivételesen nem a repülőgépekről és a WTC-ről van szó, hanem azokról a borítékokról, melyekben a küldemény szövegét fehér porral is nyomatékosították. 22 ártatlan alkalmazott halt meg az…..
Wuwuzela 2011.06.16 09:48:14
A társadalmi ellenállás és a választási vereségtől való félelem az MSZP-kormányokból tehetetlenséget váltott ki. De vajon mit fog kiváltani a Fidesz-kormányból? Ez a kérdés előbb-utóbb aktuális lesz. (Fotó: Huszti István/Index) Az elmúlt hetekben az összes…..
Két lényeges pontra hívnánk fel a figyelmet: 1. 19:15-kor fellép Ats és Renkó, a méltán népszerű békési banda, amelyet hamarosan mély-, illetve életútinterjúban mutatunk be. 2. A műsorváltoztatás jogát a szervezők továbbra is fenntartják.  INDEX.HU PARK…..
Az év 364 napján okostelefont ne hozzanak Kamutra. Legfeljebb telefonálni, mert mobilnet, az itt nincs. Nemhogy 3G, de edge se nagyon – ettől nyugodt és boldog itt az élet, ettől hízik a malac, ettől tojik a strucc. Mint azt Kanalas Sándor, az Index.hu park projekt pedálja,…..
Wuwuzela 2011.05.11 08:06:30