Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lady_ann

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
lady_ann 2011.02.01 15:12:27
@NS: Szio, nem értem a válaszod egy részét.Csak érdeklődés képpen tettem fel a kérdést.Persze játék, és szabályok is vannak.De már ugyis meguntam...és továbbállok.
lady_ann 2011.02.01 15:40:18
@NS: :) Teljesen igazad van.
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
lady_ann 2011.01.28 22:02:28
@petero: Nekem is eltüntek...akkor most mi van.
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..