Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trojai_fanyul

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovénia–Magyarország 1-3 2012.02.26. 15:23 F. Kapus..
Ahhoz, hogy egy jó nőt találj magadnak:..
A Drago megszüntette női csapatát 2011.07.05. 11:39 F. Kapus..
trojai_fanyul 2011.07.09 08:59:37
trojai_fanyul 2011.07.09 09:20:36
@Iceblack: Nem az a baj, hogy a Dragonak nem kell a női csapat (szíves joga eldönteni mibe fektet pénzt), hanem az, amilyen gusztustalan módon kommunikálták. Ha időben szóltak volna nem lennének ilyen kiszolgáltatott helyzetben a lányok. Látom mennyi munkát, időt, pénzt fektetnek bele a csajok, a terveiket, álmaikat vették el ezek az ún. üzletemberek. Szomorú, hogy a Drago vezetése ennyire semmibe vette őket.
Remélem találnak maguknak egyesületet, aki befogadja őket és legalább a hazai bajnokságban tudnak majd játszani.
Magyarország–Szlovénia 4-3 2011.02.06. 10:50 F. Kapus..
trojai_fanyul 2011.02.18 08:50:26
@Tillasz: korrekt és diplomatikus voltál, mint mindig. :)) Az évek során sokat tanultam Tőled. A kritika csak akkor igazi, ha objektív (itt pedig vannak indulatok rendesen)
Nekem az egészről egy közmondás jut eszembe, kicsit átírva: mindenhogy jó, de a legjobb mindig máshogy.
Megvan a női válogatott vb-kerete 2011.01.04. 15:52 F. Kapus..
trojai_fanyul 2011.01.07 10:17:13
Kedves hokiszerető szurkolók!
Egy ideje olvasgatom a kommenteket, nem akartam beleszólni, de nem tudom megállni. :))
Egy játékos (ha van egy csöpp esze és komolyan gondolja a sportot) egész életében arra készül, hogy egyszer majd a címeres mezt felvehesse.
Nem hiszem, hogy a jelenlegi keretben van olyan játékos, akinek ne az lenne a célja, hogy a tőle telhető legjobb teljesítményt nyújtsa. Ugyanez igaz a szövetségi kapitányra és a stábra. Lehet kritizálni a munkájukat, de szerintem nem kellene még eltemetni ezt a vb-t, várjuk meg mi lesz a vége, már nem kell sokat aludni. :)(ugyanúgy, mint a medve bőrére sem iszunk előre)
Nem tudhatjuk, hogy a keret összeállításánál milyen szempontokat vettek figyelembe az edzők. Lehet, hogy valaki nem annyira jó játékos, de nagyszerű csapatember. Egy általam nagyra tartott edző mondta egyszer kerethirdetésnél évekkel ezelőtt: "ha a csapatba kell 12 csatár és 8 hátvéd a 9. hátvéd hiába jobb, mint a 12. csatár, ha egyszer a csapatnak nem hátvédre van szüksége". (nem pontos az idézet, de remélem mindenki érti és nem félreérti)
A hollandok valóban EWHL-ben készülnek, a horvátok már egy héttel a vb előtt kiutaznak. A felkészülés csak pénz kérdése, nekünk ennyi pénz jutott. Ismerve a borzalmas miskolci vb előzményeit annak is örülni kell, hogy a szövetségben nem menekültek el a női hoki hallattán fejvesztve, hanem adtak rá valamennyi pénzt. A női hoki még egy nagyon hosszú út előtt áll. A világon mindenhol, minden sportban előbb eredményt kell felmutatni, mielőtt komolyabb támogatása lenne. Remélem néhány éven belül ez is teljesül. :)
Ezt a válogatottat is lehet és kell szeretni, szurkolni meg méginkább kellene. Hajrá cicahoki! :))