Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matuskaszilveszter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Infó-kommunikációs forradalom! Itt tartunk, kedves zánkai polgártársaink. Príma! Ez azért szívmelengető érzés. Köszönet érte a Zánka TV-nek - "immáron hagyományosan." Véleményem szerint helyén való, amikor az ünnepi áhitattól "felhevülten" a…..
matuskaszilveszter 2011.01.14 22:31:22
@Naplemente:
Kedves Naplemente!
Őszintén örülök, hogy olyan is reagál az írásokra, aki másként látja a településünkön történteket.Kérem biztasson erre még több embert. Ha megvitatjuk a dolgokat többen, kulturáltan, talán előbbre vihetjük Zánkát.
A célunk akármilyen furcsán is hangzik közös. Az, hogy egészen másként látjuk a dolgokat, természetes már több ezer éve. A fenti cikknél nem tartom valósnak a katyvasz és huhogás kifejezéseket. Érzésem szerint a szerző célja nem a mindenáron való "csesztetés", hanem a kérdéses dolgokra való figyelem felhívás és ösztönzés a közös gondolkodásra. Valószínűleg az én figyelmemet is elkerülte volna polgármesterünk újévi köszöntője, ám a cikk hatására többször is megnéztem. Érdemes volt.

Kérem ne fordítson hátat ennek a blognak, személy szerint kíváncsi vagyok (leszek) bármilyen témánál a véleményére.

Ez a blog nem támadás, ez a blog egy beszélgetés olyan emberekkel, akik szívükön viselik lakóhelyük sorsát.

Köszönöm, hogy elolvasta soraimat, jó egészséget kívánok!
 Halleluja! Zánka ismét költségvetést alkot.Gondolhatnánk, nem egy bonyolult dolog ez, pedig az. Közgazdaságilag valóban hallatlan egyszerű a feladat: Számold meg a várható bevételeidet és próbáld meg a kapott összeget egy évre elosztani. Mégis fontos kritérium: ne költs…..
matuskaszilveszter 2011.01.14 10:58:17
Új év. "új buza", új blog indul azzal a küldetéssel, hogy bemutassa, az éremnek legalább három oldala van. Napjainkban újra azt tapasztaljuk, hogy mindig csak az egyik, csak a fényes oldalát mutatják nekünk ama híres érmének. Sajnos így van ez szűkebb hazánkban,…..
matuskaszilveszter 2011.01.13 20:39:26
@Giorgio01:
Kedves Giorgio01!

Ha már említetted a tornatermet, akkor említem az orvosi rendelő kivitelezési munkáiban sem vett részt tudtommal zánkai vállalkozó.
Az idegenforgalom növelése sok-sok éve már csak duma szinten létezik és olyan ""értékeket"" hozunk létre mint a 71-es melletti békakirály, a semmibe vezető sétány stb.
Én kérek mindenkit legyünk egy kicsit éberebbek, elköltött forintjaink felett.
matuskaszilveszter 2011.01.13 21:44:54
@Giorgio01:
A sétány soha nem fog elkészülni.
A funkciót melyre hivatott lenne nem fogja betölteni.
Szepezddel igazad van, a környékbeli falvak ezerrel húznak el mellettünk, mi meg még mindig azt hisszük, hogy Zánka azt a központi szerepet tölti be mint az átkosban.
Varga Zoltán alpolgármester arról beszélt a választási programbeszédében, hogy milyen volt 50 évvel ezelőtt a településünk és most milyen. A fejlődés szembeötlő!
Ha az utolsó 10 évet nézem, akkor már nem annyira tuti a kép...
matuskaszilveszter 2011.01.13 22:13:02
@Giorgio01: mert olyan sokat törődtek a turizmusfejlesztéssel.
Minden fontosabb volt annál, mint hogy befektessünk a jövőbe. Mindenki tudja, hogy ha nem teszek bele pénzt akkor ne is akarjak kivenni belőle.
Szerintem idén ennek a felelőtlen politikának fogjuk inni a levét itt Zánkán!