Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beverneki Kemény Farkas

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ jelenti A boszorkánymázsa 2012.03.03 07:44:00
Oudewater – hollandul annyit tesz, mint Öregvíz. Ez az Utrecht tartományban fekvő kisváros nagy jelentőséggel bír a türelmen (gedogen) alapuló holland közpolitikában. A jelentőségét egy öreg mázsaház adja. Akinek beindult volna a fantáziája, annak elárulom, hogy nem…..
Beverneki Kemény Farkas 2012.03.03 10:54:51
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
Beverneki Kemény Farkas 2010.04.08 10:17:31
@cambridge.on:

Khhhémbridzsi hipokrita majom.
Mandiner blog Őseinket felhozád 2008.08.08 06:01:00
Mottó: „Az ember nem a jelen pillantat, nem a pillantati szükség rabja; értelmi eszméletekre lévén alkotva, nem veszti el a múltat szem elől…”  Kölcsey Ferenc: Parainesis Kölcsey Kálmánhoz Arra születtünk…   Ma 218 éve, 1790. augusztus 8-án látta…..
 Mi a picsáért kell Wass Albert szobrokat állítgatni? A pasas elítélt háborús bűnös, és még írónak is a csupán nagyon nagy jóindulattal középszerű, de inkább pocsék. Van még annyi magyar, akik le sincsenek szarva és sokkal többet tettek hozzá az emberiséghez. Mikor…..
A mai történetünkben egy bugyi nélküli cigánykerekezésről is szó lesz, de ami igazán érdekes, az a szemnek láthatatlan. Szexistennő, Dvorák a neved! Megjegyzem, soha nem lett még ilyen gyorsan kedvencem egy zenész sem. Sziaszok Szakítósok, Az utolsó történetemet küldöm-…..
Nehéz kérdést szegezett a blogkomjúnitinek a levélíró, amit rögtön meg is válaszolt. A hosszú udvarlás ugyan mire jó, csak lelép közben a csaj, és még meg sem volt. Igaza van? (via helloszabi)   Kedveseim! Levelemben a monumentálisan túljátszott,…..
Beverneki Kemény Farkas 2008.06.02 15:42:52
Mandiner blog Az élet értelme: 43 2008.05.28 17:01:00
  Isa, por és big mac vogymuk, feleim, ez a nagy helyzet. Az év első olyan napján, amikor a napfény már szinte harapta a bőrünket, a szemünk meg füstölni kezdett az ezerötér' vett teszkós napszemüveg mögött, százasával álltunk sorba a Meki előtt. Mer' 43 forint a Big Mac,…..
Újabb rövid történettel bizonyítjuk, hogy lekoptatni gyorsan és barátságosan is lehet. Ilyenkor hazudni is ér. De mér van az, hogy mindig szakításkor leszünk túl jók a párunknak? Sziasztok! Gondoltam én is megosztom veletek az egyik élményemet, tessék tanulni belőle.…..
Már a földrajz sem a régi, állapítottuk meg egy régi posztban, és most is újra meg kell állapítani, hogy Görögország és Hollandia mégsincsenek olyan messze, mint ahogyan azt az EU-ban hiszik. És ez a csávó kamuzásainak a legapróbb része, hisz a "kapcsolat" alatt,…..
Ha egyszer elkészül a szakítólexikon, akkor a somlói címke mindenképpen erre a bejegyzésre fog mutatni. Ilyet kitalálni sem lehet, mégis könnyen bevonulhat az urbánus folklórba. Hello ott, nosztalgiáztam az archívban, és egy rövid nekem is van az emlékeimben, amikor…..
A szakítósblog is az őszinteség híve. Jöhet a pofánkba bármi, csak jöjjön, és akkor mi meg tesszük fel ide a blogra. A "túl sok kapható lány" hívószóra inkább nem tettem be képet. Én az őszinteség híve vagyok. "Nézd, nálam nem fogsz sikert elérni, és…..
Gusztustalan, undorító visszataszító, gyomorforgató történet következik, nagyon remélem, hogy tényleg csak a városi folklór része, és a zakójukat trikóval hordó, kocsikulcsot mutatóujjukon pörgető alakok nem így szakítanak. Sziasztok!Nem saját élmény - szerencsére -, de…..
A 8. színpadnál borultam ki, ennyire fájdalmas történetet ne küldjetek, komolyan. A lány most már képes visszatekinteni a kapcsolatára, házasságára és önmagára - és ettől olyan fájdalmas a levél, hogy én nem is dolgozom tovább. Elmorzsolni egy könnycseppet, ahogy egy életet.…..
Ha az ismerkedés legelején felfedjük az internet hasábjain titkon vezetett naplóinkat egymás előtt, akkor a saját, személyes ún. énblog nemcsak a kapcsolat építésének lehet fontos építőköve, de a szakítás lebonyolítására is éppolyan alkalmas felület.Hahó Szakítós, Mivel…..