Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirmurr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tampi 2012.03.26 21:37:00
           " Itt a tavasz, dagad a fasz."                                    …..
mirmurr 2012.03.28 16:08:38
tampi 2012.02.12 23:04:00
     „ – Lehet, hogy több is nyomja a lelkét, mint amennyit képes elmondani.”               …..
mirmurr 2012.02.22 02:59:55
ajánlom figyelmetekbe ezt a blogot is:
nyomorszeleblog.hvg.hu/

jó érzés, hogy vannak még ilyen kivételes emberek mint Tampi és Nóri!
mirmurr 2012.02.22 03:43:47
@mojoking77:
Nem tartom hibának, hogy építő jellegű kritikát fogalmaztam meg. Nem vagyok 'nyelvtannáci', semmilyen náci nem vagyok. Nagyon kedvelem ezt a blogot és tisztelem az íróját. Egyszerűen fontosnak tartom, hogy egy magyarul írni és olvasni tanító ember önmagával, a saját helyesírásával szemben is igényes legyen és ezzel jó példát állítson. Ebben nincs semmi személyeskedés vagy rosszindulat. Ha fizikus lenne és az írásai szakmai/tárgyi tévedéseket tartalmaznának, azért is szólnék, éppen azért mert számít, mert fontosnak tartom. Elolvastam a hozzászólásokat is, klassz, hogy ennyien olvassák a blogot és ilyen pozitívak a reakciók!
üdv
mirmurr 2012.02.22 02:57:44
@Horizont: Nem akartalak megbántani. A blog íróját sem. nagyon tetszik, amit ír és ahogy, ezért bátorkodtam jelezni, amit.
Egyébként pedig azért olvasom egy hete, mert kevesek között egy igazán értékes.
(Ezer éve nem kommenteltem és hajlamos vagyok elfelejteni, milyen mérhetetlen túlérzékenység és elfojtott feszültség /düh?/ lapul a magyar internetezők nagy részében. Szomorú ez, hogy az emberek már ismeretlenül, félszavakból is ilyen negatívan ugranak a másiknak. Sajnálom az országot, így nehéz lesz a kiút...)
Azok aztán vannak tömegével... most még több, mint a bizonyosság. Egyik kolléga féltő és jószándékú leveléből idézek - nyilván név nélkül. Vitaalapnak sem rossz.Ha érdekel, (ha nem,) elmondom, hogy őrültségnek tartom az egész napos ifjúsági csatornát. Talán még nem…..
mirmurr 2011.01.07 16:24:20
@Borrdi: megváltozott, ami azt jelenti, h ma még több lehetősége van (vagy kellene legyen) egy ilyen "kezdeményezésnek" (ld. nem profitmaximalizálásra törekvő üzleti vállalkozás, hanem értékteremtés), h elérje a célját. a nosztalgiahullámban felemlegetett régi kedvencek alkotói élesben tanulták a tévézést, amire a maiaknak már nincs szüksége, ők jártak tévés iskolába:) többek között felhasználhatják a meglévő tapasztalatokat. valamint rengeteg technikai lehetőség, új ismeret és külföldről is elérhető nagyon jó tartalmak és módszerek állnak rendelkezésre. szóval a feladat azért nem olyan irtózatosan nehéz:)
Magyarországon jelenleg ennek nincs konkurenciája, ha a szülő még beleszólhat egyáltalán, h mit nézzen a gyerek, dvd-ről játszik neki jobb híján régi klasszikusokat. na, az előbb-utóbb tényleg kevés lesz a benten-hez képest. de minőségi gyermek- és ifjúsági műsorok nincsenek. én szeretném hinni, h hamarosan megvalósul majd valami, ami egy kereskedelmi csatornának nem érdeke, h képviselve legyen a képernyőn a társadalom minden tagja, és sikerül majd a legtöbb témát feldolgozni, elrugaszkodva az iskolai tananyagtól, inkább belehelyezkedve a "gyerekek" fejébe...
Süveges Gergő: wow, ha tíz gyerek mellett még erre is marad elég erejük/idejük, minden tiszteletem!