Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rapi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szomjas oázis és Éjszakai állatkert szerzőinek egy csoportja:       fotó: Szilágyi Lenke Mit mondtak a Szomjas oázisról? Megkérdeztünk hét művészt, illetve tudóst a Szomjas oázisról – a női testről szóló első átfogó irodalmi antológiáról –, és ezt…..
http://www.heliweb.de/telic/bradcom.htmhttp://www.northbrook.info/lib_F451_background.php#Quotations aiszkhülosz arisztophanész arnold_matthew bacon_francis bannerman_helen beecher_stowe_harriet biblia blake_william boswell_james browning_robert buddha burton_robert byron_george…..
Ez a post az evocatio.blog része (a lényege jobboldalt olvasható), tehát nem kizárólag a HC "ismeretlen" vendégszövegeit keressük, hanem feltüntetjük az összes, a szövegben megemlített szerzőt is!Akkor kezdjük el! A végére érünk? A teljességre…..
A spanom azt mondja, hogy tapasztalatai szerint az utóbbi években a díjak, ösztöndíjak megítélésénél, irodalmi estek szervezésekor, egy-egy tematikus folyóiratszám  szerkesztésekor a "természetesen" túlnyomórészt férfiakból álló kuratórium/szerkesztőség …..