Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakugatok

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Vége a Sirálynak? 2011.05.18 13:36:00
Már megint elvesznek tőlünk valamit. Bár a Sirály ténylegesen engedély nélkül működik, a rendrakás nem az ha, bezárunk minden helyett, ami a rossz törvények, és az önkormányzatok kétarcú (az adó kell, de igazából nem is adunk engedélyt, ha para van bezártjuk) politikája…..
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
csakugatok 2011.05.14 20:08:41
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
Futóblog Csak futni kell és kész 2011.04.23 21:12:50
(Ez az írás még az előző poszt olvasása előtt készült.) Józsi "Éljen a mozgás" című posztjában boncolgatja a mókuskereket. Különböző projektek mögé próbál valamilyen ideológiát varázsolni, és mint a varázslás, általában a gyakorlatban derül ki, hogy nem…..