Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jamal_

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az alkotmány a Fidesznek sem éri meg azt a rengeteg konfliktust, amit felvállaltak miatta. Nem teljesíti ugyanis a célokat, melyek miatt belevágtak: a posztkommunizmus lezárását, egy új rend megteremtését és a restauráció megakadályozását. (Fotó: Index) A Véleményvezér nem…..
jamal_ 2011.04.19 11:37:54
@Joooe: .....

Nagyon sajnálom, hogy ilyen vakok az országban élő emberek....

Legelsőnek is szügezzük, le hogy a mostani kormány a Medgyessy éra krémét hozza vissza. Át kellett vernie, egy olyan igéretet amit semmilyen előkészület nem előzött meg. Névszerint az SZJA csökkentést. Be vezethette volna ütemesen (2014-16-ra ki lehetett volna vezetni lassan a felsőhatárt.) Addig meg apránként megreformálta volna a nagy elosztó rendszereket, de nem...

De nem kellett egy órási lyuk a költségvetésbe, amit a különféle módokon lehetett csak (részint fedezni).. De sajnos ennek a növekedésünk látja kárát amit már feb. hónapban látott is a kormány és kapkodó kiigazgatásba kellett kezdeni..

Pedig 2010-ig nagyon tudták, hogy milyen lenne a jó korház reform, nyugdijj és a többi. De ezekre csak 2333-as kidolgozási hatűridők vannak a Szél Kálmán nevő kommédia kötetben.
Addig megy a látványormányozás.

Sajnálom, hogy megannyi helyen leírják, de még mindig nem érti senki, hogy az első 100 száz nap ámokfutásának megismétlését duplézta most a Nemzet Kormánya....

Sajnos ezért nem haladunk sehova, egyik megszorít (most a Bajnainak kellett ezt játszani) aztán a másik elveri, nem hogy új ötletekkel folytatná.
Csak most már nem volt olyan so elverhető, így kellett hát erősebb eszközökkel operálni...

Talán egyszer lesz jobb léte ennek az országnak is, talán...
A balliberális sajtó évek óta nem volt olyan virulens, mint mostanság. - írja az MNO-n Szerető Szabolcs, és látszólag igaza is van. Politikai véleményéért még senkit nem büntettek meg, bár feljelentés már érkezett, igaz, nem ballib újságíró, hanem Orbán jóbarátja ellen,…..