Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1nnervision

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félek. Félek tovább olvasni a Tortúrát. Volt már ilyesmi velem, hogy nem mertem lapozni, de ennyire intenzíven még sohasem éltem ezt meg. Két napja tettem le, hogy inkább picit mást csinálok. Addig faltam az oldalakat. Aztán elég durva dolgok jöttek, most pedig egy nyugodtabb…..
Like Gyanús Férfi szabályok ! 2011.07.06 17:26:16
 Ügyeljetek arra, hogy használjátok a tetszik gombot! /*Like gyanús*/..
Hát, ez egy olyan "éhesek voltunk és gyorsan akartunk valami nagyon finomat" típusú étel. :-) El is sorolom hamar, mi kell bele, plusz fotóval is illusztrálom a hozzávalókat:20 dkg baconszalonna1/2 kg pennetészta1 szál póréhagyma4 evőkanál konzerv csemegekukorica3 dl tej1…..
Ennek a posztnak a főszereplője nem én leszek, hanem (megint) a Knorr. Nem is az én dicsőségem ennek az ételnek a finomsága, de mégis bejegyzem, hátha valaki nem ismeri ezt a csodát, és éppen e bejegyzés által nyer ötletet.Hozzávalók:1 üveg Knorr édes-savanyú mártás1/2 kg…..
Ez volt az első közzétett, saját fejlesztésű receptem, ami még a Mindmegettén jelent meg "Tejszínes pulykaragu kukoricával és sajttal" néven, ám de ez igen hosszú és bonyoldalmas név, így rövidítettem az ízélmény alapján. Lássuk hogyan készül:Hozzávalók:50 dkg…..