Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThePassenger

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szent István Egyetem 1. évfolyamos biológus (BSc) hallgatói tudományos ismeretterjesztő írás elkészítését kapták feladatul egyik múzeumi munkatársunktól. A legjobban sikerült munkákat blogunkon is közzétesszük. E sorozat következő részeként Munding Márton írását olvashatjuk egy Európában kevéssé…..
Oda se neki! Beléd zúgtam 2015.07.30 23:04:20
Bűvölten bolondultam érted régebben,pedig nem is állt szándékomban.Ha elmélyülten elmélkedek magányomban,eszembe jut, hogy beléd zúgtam. Hiába azóta is minden, kár volt az a rengeteg fájdalom.Szétkürtöltem lelkesen mindenkinek,hogy a szívemet neked adom. Beléd zúgtam, kicsit…..
Bennem tucatnyi kellemes érzés tombol,fekszem az ágyon, és nem érnek el a gondok,a szívem is már kevésbé hevesen dobog,megfelelő rekreációt idéztek elő a drogok. Emlékek elvétve fel-felbukkannak,már nem ugyanolyanok, kicsit másabbak.Közöttük vagy és még sokan mások,lehet,…..
Oda se neki! Az éjszakai levegő 2015.07.30 12:58:55
Szippantok egyet az éjszakai levegőből,ettől a gáztól elkábulok, eldőlök.Nem létezik ennél mámorítóbb illat,mindegy, hogy éppen tél vagy nyár van. Hallatlan frissesség, hűsítő lég.Törik is az ég és egyúttal a jég.Boldoggá válok, sűrűsödnek az álmok.A napom zárom,…..
Oda se neki! Amikor leülök 2015.07.30 12:58:39
Amikor leülök a monitor elé,és bekapcsolom a számítógépet,vágyódom valami jobb felé,elképzelek egy szép jövőképet.Felmegyek egy bizonyos oldalra.Derűs leszek, mert jött új üzenet.Látom, hogy ismét te vagy az,még több öröm tölti el a szívemet. Nem nagy hír, de…..
Oda se neki! Metaforák 2015.07.30 00:59:41
Álmodozni nem tilos.A hó is lehet még piros.Én vagyok a naiv fiú,kicsit gőgös, kicsit hiú.Én vagyok a szegény legény,nagyon félénk, nagyon szerény.Én a koldus, én a cseléd.Fejemre hull minden cserép. Te a szépséges királylány,megközelíthetetlen. Milyen kár!Te a mesebéli…..
Oda se neki! Nem tudom 2015.07.30 00:59:36
Nem tudom levenni róla a szemem,és folyton csak rá gondolok.Öröm és fájdalom is ez nekem,nehezen megfejthető a dolog. A leghelyesebb lány a környéken,legalábbis számomra.El tudnám képzelni ővélemost is és a távolban. Régóta tart ez a rajongás,tétova vagyok és…..
Oda se neki! Kedvellek 2015.07.30 00:58:58
Kedvellek, igen, kedvellek,mert a sors épp így rendezte.Veled alszom el, és veled ébredek.Követlek, mint Mózest a héberek. Bonyolult, igen, bonyolult dologaz érzéseimet elmondanom.Szemeiddel elkapsz, rabul ejtesz.Nekem ez jó, mint talajnak a termesz. Elbűvölsz, igen,…..
Oda se neki! Telihold van 2015.07.30 00:58:52
Telihold van,romantikus ez az este.Messze a holnap.A fiú randevúzni rest-e?Áll még a csónaka kikötőtől nagyon messze.Illatos a hónalj.A lány arca szépen kifestve.Hallatszik egy sóhaj:nem lesz-e ismét megvetve?Aztán egy óhaj:legyen egyszer szerencse!Mindig azt mondja,nem olyan fontos a…..
Oda se neki! Örök tél 2015.07.30 00:58:27
Örök ez a tél,nem törik a jég.Nem fog a fék.Mindig ott a fény.Nem múló remény,rég ismert regény. Felemésztő kéj,tropára ment térd.A lélek folyton fél,nem segít az ég.Holdvilágos, csendes éj,az álmok összevissza szét...
Oda se neki! Virtuális szerelem 2015.07.30 00:58:15
Virtuális szerelem,nem való ez nekem.Nem való senkinek,mégis ezt teszem. A lányok oly szépek,nézek róluk képet.Szemeik mesések,történetet mesélnek. A mosolyuk ragyog,lelkembe hatol.A szavaik gyöngyök,talán mind flörtöl. Ez torzító hatás,mert nincs hallás.Nem is lesz…..
Oda se neki! Random pardon 2015.07.30 00:58:07
Hetekig csak váratott,majd küldött egy üzenetet.Bánatom mélyre hatott,mert szerinte nem jó ötlet. Megragadta a karom,félrementünk kettesben.Megmondta nekem frankón,hogy neki én nem kellek. Azt mondta, aranyos vagyok,de éppen van barátja.Ha ejtené a majmot,velem akkor se…..
Oda se neki! Múzsa kell 2015.07.30 00:58:01
Én rendszeresen fogyasztok egyet s mást,Kratom Kanna kombót és mariskát.Ezek okoznak az agyban visszacsatolást,hogy alkotgatni szép próbálkozás.A dohány, a tea és a kávé is jól hat rám,az alkoholnál feltétlenül kell egy határ.Mindezektől jöhet inspiráció talán,de az ihlet…..
Oda se neki! Az új múzsa 2015.07.30 00:57:51
Fogalma sincs, hogy mekkora hatást gyakorol rám.Tudom is, de a rajongás nálam inspirációval jár. Számomra olyan, mint a Hold,gyönyörködök benne folyton.Közel van hozzám, mégis távol,elérni vágyom, amikor csak látom. Ha rá gondolok, egy másik világban találom magam,ahol…..
Te lettél az én egyik múzsám.Ez nem egy vicc, nem is túlzás.Sokáig magam előtt is titkoltam,hogy egy lány inspirációval fitogtat. Mi a jó ebben a magamféle fickónak?Íróeszközeim nem lapulnak már fiókban.Asztalomon hevernek, ami az én oltárom,műveim nem olyan szépek, mint a…..
Oda se neki! Ez a szerelem 2015.07.26 11:03:24
Ez a szerelem elnevezésű játékcsak egy biológiai téma ezen a bolygón.Mindenki csak úgy jellemzi, hogy szép, szép, szép,de kéne hozzá pár jelzőtábla és pár kordon.De nincs! Vagy kéne hozzá egy góré,aki útbaigazításokkal szolgál,aki meg tudja mondani, hogy ki kié,és aki a…..
Oda se neki! Kerti társ 2015.07.26 11:00:36
Kivel lehetnék én kettesben,akivel együtt jól elvagyunk?Gyomlálhatnánk a kertemben,hogy virágunk legyen, ne gazunk. Ültethetnénk zöldségeket,amikkel ellátjuk magunk.Gazdálkodnánk, mint a kertészek,hogy jövőre is legyen magunk. Termeszthetnénk gyümölcsöket,hogy növeljük a…..
Oda se neki! Valahol 2015.07.26 10:59:23
Él valahol egy lány,aki csak is rám vár,nem biztos, hogy megtalál,ha keres egyáltalán. Él valahol egy szerelemegy messzi-messzi terepen,de lehet, hogy itt a közelben,amely teljesen közvetlen. Él valahol egy kötelék,amit karmikusnak neveznék,nincs benne semmi nehezék,és hosszabb a…..
Oda se neki! Talán 2015.07.26 10:58:11
Talán, ha kiküszöbölünk néhány hibát,csodálatosan szép jövő várhat miránk. Talán a spontanitás a legnagyobb titka.Valakik mindig mindenben, ez ritka.Talán józan és hideg fejjel célszerű,ha mindkettő őszinte, tiszta tekintetű. Talán, ha az ember hazudik…..
Oda se neki! Kéretlen érzelem 2015.07.23 07:12:58
Nem vágytam rá, hogy valaha is így érezzek,mert erre semmi sem készíthet fel,még a figyelmeztetés és a tapsztalat sem.A pulzusom és a vérnyomásom az eget verdesi,a verejték a pólómat foltossá teszi.Remeg az ajkam, a kezem, a lábam,és a fájdalom itt sincs, még hátra van.Ha…..
Ő, akivel gyönyör teljes a pillanat,mézesmázas az együttlét.Mint egy porszívó, beszippant,elég hozzá egy-két hét.Úgy érzed, mindig így élnél,de örökké ez sem tart.Bárcsak hamar kihevernéd!Ő már egy terhet a nyakadba vart,csakis magadnak köszönheted a bajt. Ő, akinek a…..
Milyen jó, hogy újra látlak.Ébredeznek már a régi vágyak.Túl vagyok rengeteg csalódáson,a szívem is párszor kifacsaródott. Téged sem kerültek el a gondok,megbántottak és hasonló dolgok.Vígasztalásnak pont jó leszel.Hagyd, hogy a kéjvágy vezessen! Ne mondj semmit, csak…..
Oda se neki! A végzet hölgyének 2015.07.23 07:01:12
Szeretnék együtt megöregedni veled,a társaságodban kevésbé rémisztő az utolsó kenet.Életcélom, hogy tökéletesen megismerjelek,tudom, ez hosszadalmas, odafigyelést igénylő menet. Legyél a mindenem! Legyél a halálom!Add magad nekem! Váltsd valóra az álmom! Ez elhatározás,…..
Nem tudsz már felrepíteni,hiába hívnak a fellegek.Nem akartalak elveszíteni,de nélküled kell tovább mennem. Felkaroltál mélypontomban,szétoszlattad a felhőket,száműzted a rossz napokat,minden perc élmény volt veled. Nem kértél tőlem semmit,de én odaadtam mindenem.A folytatás…..
Olyankor történik,amikor nem várod.Várhatsz rá sok évig,de ő elmarad távol. Ha erősen keresed,biztosan elkerül,soha sem lesz veled,csak hiány marad belül. De amikor eljön,teljesen kárpótol,minden rosszat eltöröl,megleled az otthonod. A sejtjeidben érzed,őrá vágytál mindig,ő…..