Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narmor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi képek az előző epizódban, a Harn mélyén rejtőző, elmebeteg lich elleni utolsó összecsapás során készültek. A képen látható, ahogy a csapat gyanútlanul behatol a lich tróntermébe. Előtte felkapaszkodtak a torony alsóbb…..
Az ICv2 legújabb 2011 első negyedévi TOP5 listája szerepjáték kategóriában: 1 Dungeons & Dragons Wizards of the Coast 2 Pathfinder Paizo Publishing 3 Dark Heresy/Rogue Trader/Deathwatch Fantasy Flight Games 4 Dragon Age Green Ronin Publishing 5 Mutants and Masterminds, inc. DC Green…..
Nem szeretek síkutazást mesélni, és nem kedvelem a D&D-ben, hogy kiadásról kiadásra, tendenciózusan tucatellenféllé degradálta a démonokat és ördögöket. Véleményem szerint nem szükséges, hogy minden tapasztalati szintre legyen megfelelő erejű démon a…..
 Vendégírónkról: az e-olvasás nagy öregje, aki már akkor villanyon olvasott, amikor a kínaiak még a négykombos kvarcóránál tartottak. Ő az, aki ha bemegy egy papírkönyv-áruházba, e-könyvvel a zsebében jön ki. Fogadjátok sok szeretettel újra a Gyalugép Feketeöves…..