Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakaparancsnok

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbarátok Podcast #25 (2013. Február) 124 perc Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyDTéma:-Die Hard 5-OSCAR 2013 A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (113MB) 124 percMEGAhttp://www.mediafire.com/?asb4de8heatct9ohttp://www.filefactory.com/file/6yz1gtb21zs3/Filmbaratok25.mp3 ..
kakaparancsnok 2013.02.27 17:59:26
Bár e filmek nem szerepeltek a filmes szégyenlistámon, de mikor láttam 3000(!) forintért a 4 filmet egy kiadásban, csak rádöbbentem, hogy ezt akkor mégsem kéne kihagyni. Utólag kiderült, hogy az első részt szerintem egyszer már láttam, de a maradék hármat biztosan nem. Igazából…..
kakaparancsnok 2012.07.29 18:19:53
Felkért egy többek között interjúkat is készítő Pioneers nevű csapat, hogy válaszoljak szokatlan kérdésekre. Mivel tényleg szokatlanok voltak, szívesen részt is vettem. Sajnos a hangom kicsit tompa, de azért még érthető ..
Te jó ég, komolyan ezt kell majd a meccsek montázsainál végigszenvedni? Ez valami nagyon ocsmány. Az sem teljesen világos, miért egy ismeretlen német énekesnő dalol egy lengyel-ukrán rendezésű tornán. Mondjuk 4 éve sem volt jobb, mikor Shaggy lett a kiválasztott...   Hol vannak…..
kakaparancsnok 2012.06.09 15:28:41
@prédikátor: Az a nem egyszerű :D
kakaparancsnok 2012.06.10 07:42:24
Aki rendelkezik Blu-Ray lejátszóval és szeretné gyarapítani gyűjteményét, mindenképpen nézzen fel az Xpress legújabb akciójára... Van benne pár elég nívós film is! Eredetet nem tudtam ott hagyni :(..
kakaparancsnok 2012.05.30 18:16:07
@Masszaraks: Melyikre gondoltál, mert ha a Cora az, akkor oda mostanában érdemes menni, mivel kivonul Magyarországról és mindent kiárusítanak. Élelmiszerből biztosan vannak elég jó (akár a reklámanyagban se megjelenített) akciók, egyéb másból nem tudom, de logika alapján feltételezem, hogy minden (tehát a DVD/Blue-Ray is) beleesik.
Sosem voltam kifejezetten szeretője az elektronikus zenéknek, de ha valami mellé párosítva van (gondolok itt pl egy Rammsteinra) vagy nem csak sima tuctucból áll, akkor bizony nincs akadálya annak, hogy meghallgassam, megkedveljem. Ha már nemrég szóba jött a nosztalgia a Blur…..
Tudom, RTL Klub hírektől ne várjon senki semmit, de ez azért még az ő színvonalukhoz képest is döbbenetes volt. Szóval következő a szituáció: Az ország különböző részein teljesen más idő volt. Nem eget rengető kuriózum, de tőlem csináljanak róla riportot.…..
Nem kértek semmit cserébe, de ennyivel tartozom  ..
Még a Karamalz bejegyzésem kapcsán ajánlották többen is, hogy próbáljam ki a Somersby cider-t. A Borsodi Friss almás lötty nagy kedvelőjeként természetesen megfogadtam a tanácsotokat és valóban, ízletes egy ital, azt kell mondjam. Azért jóval komolyabb kategória, mint a…..
kakaparancsnok 2012.01.17 02:36:10
Kicsit utána néztem a témában, mert egyrészt nagyon trendi lett mostanában cidert inni, másrászt meg a StrongBow (továbbiakban: SB) reklám tényleg egész jó, hatott rám a PR. Tehát. Hasonlóan a söröknél, itt is ugyanaz a helyzet, külföldön, amit vennél a márkanév alatt, sokkal másabb (valszeg jobb) ízvilággal rendelkezne. A SB palackon, ha jól emlékszem eleve rajta van, hogy Heineken Mo., gondolom itt is valami liszensz vételről van szó, nem pedig egyenesági importról. A Sommersbynél nem tudom, így van-e. Annyi még a SB-ről, hogy több helyen is azt olvastam, a legjobban fogyó cider név a világon, a hazainál lényegesebben nagyobb kínálatot nyújtó piacon, másodvonalbelinek semmiképpen se mondanám. DE! Az árérték arány. Ezzel nem vagyok kibékülve (én most csak a SB-val kapcsolatos tapasztalataim alapján írom). Vettem múltkor a boltba 300 ft körül. Finom, finom, de megmondom őszintén engem kicsit a rosé fröccsre emlékeztetett, abból pedig jobbat keverek... Egyébként is ez tudtommal valami fröccsszerű dolog, alapja az almabor, amit 1 meghatározott almából erjesztenek (JAVÍTSATOK KI HA TÉVEDNÉK). Na most ez azért is érdekes, mert haverom Angliából hozott haza sima almabort (papírdobozos volt). Aszittem nagyon tré lesz a minősége, de nem. Nagyon finom volt, és a fentebb említett körülményt tekintve gondolom, nem is olyan drága. Végül azt ittuk meg fröccsbe, és simán odaverte ízre mondjuk ezt a SB-t. Összegezve: finom (de külföldön finomabb), de drága. Ja és van másik (fröccs).
A következők inkább magamnak érdekesek, hogy majd nagypapaként visszanézhessem ezeket. 2010 végén átvettem más filmőrültektől azt a szokást, hogy naplót vezetek a filmezési statisztikáimról. Az én 2011 enyhén szólva szuperlatívuszokban gazdag, mert kétlem, hogy valaha…..
Kedves üdvözletem minden látogatónak, aki a RPCJS után is érdekesnek tart! Változásokkal teli év volt nekem, legyen szó munkahelyről, projektjeimről és úgy általában is. Itt egy jópofa kis videó (amit Jakab küldött), hogy hogyan is telik nálam a karácsony a szeretteim…..
kakaparancsnok 2011.12.25 17:14:40
Lehet kapni többfelé, de szerintem ár/érték arányban a Conrad árulja a legjobbat. Ez a Conrad egyébként is egy frankó kis bolt, tele érdekes találmánnyal. Kár, hogy úgy általában nem túl olcsó. És nem, nem fizettek ezért a bejegyzésért (bár minden felajánlást szívesen…..
Egy egyébként bevált és finom almás-fahéjas popcorn most ilyen meglepetéssel szolgált.Már mikor beraktam a mikróba, furcsán könnyű volt, de még nem nagyon foglalkoztam vele. Pechemre vásárláskor egyszerre többet is összefogtam, így a boltban nem vettem észre.Hihetetlen dolgok…..
...rendszeresen ilyen és ehhez hasonló e-maileket kapokBudapest legnagyobb szilveszteri bulija Nagyszabású bulival zárjuk 2011-et a Syma Rendezvényközpontban.20 órától Fenyő Miklós évzáró nagykoncertjével indul a buli, a színpadon zenészek, táncosok, vokál és…..
kakaparancsnok 2011.12.09 21:25:49
Ami még kimaradt: Marhára unom, hogy a videóknál a kommentek fele válaszolgatós, de mindig csak az egyik oldalt látom és fogalmam sincs, hogy miről is szól az egész. Jó volna, ha előhívható volna a másik oldal is...  Az a baj, hogy hiába vannak jóval…..
kakaparancsnok 2011.12.04 18:04:36
Ezek a srácok aztán tudják, hogyan kell egy showt csinálni. Aztakurva... Brutális sorral kellett szembesülnünk az Aréna előtt, de döbbenetesen gyorsan bejutottunk végül. Ami utólag nem volt annyira meglepő, mivel táskámba bele sem néztek, szóval ezzel az erővel elhozhattam volna…..
kakaparancsnok 2011.11.17 09:43:36
RockStation Márciusi megjelenések 2011.02.27 12:14:00
A márciusi megjelenési lista meglehetősen hosszú és több olyan albumot, kiadványt tartalmaz, amit már nagyon sokan várnak. A fontosabb megjelenések közé tartozik az Agnostic Front, a Burzum, a Children Of Bodom, az Artillery, a Born Of Osiris, a Protest The Hero, a The Haunted, a…..
kakaparancsnok 2011.02.27 14:00:22
Az eddig beérkezett pályázatokat igyekszem megtekinteni, listázni. Míg nyertest hirdetek, eltarthat pár napig.Holnap kezdődik azonban egy új nyereményjáték, amire azonban még nem találtam ki feladatot. Az 1 hétig fog tartani, részletek holnap...
kakaparancsnok 2011.01.09 18:56:35
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..