Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elflovag

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Red Herring Games jómunkásembere értesítette a blogot, hogy elkészült a stúdió első flashjátéka, a Morningstar. Nagyon hangulatos kalandjátékkal van dolgunk, amiben sok-sok tárgyat találhatunk, célunk pedig egy űrhajótörés utáni szituáció megoldása. A grafikát szépnek…..
Nem bírtam abbahagyni a Bloody Fun Dayt, amíg meg nem szereztem a százezer pontos badge-et (114725 ponttal). Pedig viszonylag egyhangú logikai játékról van szó, aminek sikerült úgy megalkotni a szabályait, hogy addiktív legyen. A halállal kell különböző színű lelkeket learatnunk…..
Elflovag 2009.03.20 18:35:47
A tegnapi puzzlézés után kicsit agresszívebb műfajok jönnek, először is a Don’t Look Back, ami engem retrógrafikája miatt a Sweet Revenge-re emlékeztetett. Egyszerű megyek-lövök-kikerülöm cucc néhány főellenféllel, én különösebben nem estem hasra tőle annak ellenére,…..
Emlékeztek még az egyklikkes játékra? Most itt egy adrenalinosabb változata, a Chain of Fire. A pályán levő embereket kell felgyújtani úgy, hogy egyet kijelölünk és megadunk neki egy kezdőirányt, és akinek nekimegy, az felgyullad. Az első körben minden emberért 5 pontot kapunk,…..
„A magam részéről a mellékelt képpel szeretnék üzenni a közösségnek” – írta Ádám, és küldött egy hekkelt fejlécet. Ezt fel is tettem a következő pár hétre, mert a blog nemcsak a munkahelyi íróasztal előtt szenvedőké, hanem a kollégiumi szobákban tornyosuló…..
alterglob Száz wififalut, ezeret! 2008.06.22 11:15:00
Eddig több mint száz, a jóisten háta mögötti kistelepülésen nagyjából ezer mély szegénységben élő család jutott számítógéphez és interneteléréshez Borsodban és Szabolcsban, a wifi falu program a harmadik világból ellesett internet-terjesztési modellje a magyarországi…..
Elflovag 2008.06.25 23:14:19
Üdv, a fikázó-cigányozó kommenteket én sem minősíteném, aki ennyit lát a dolgokból, az tanuljon ezekről és utána nyilatkozzon. Ha erre sem hajlandó, akkor nézzen statisztikákat, és azokat linkelje be a szavai alátámasztására, ne a világba handabandázzon bűnözési bőrszínarányokról meg hasonlókról.

A cikkről: gratulálok a kezdeményezéshez, és még annyit javasolnék, h esetleg megpróbálhatnának beszerezni használt gépeket. Nálunk fenn a padláson vagy három régi, de működő gép porosodik. Megvétel után néhány évvel egy teljes (gép, moncsi, perifériák) konfigurációt már a Vaterán sem lehet néhány ezernél többért eladni, vagy inkább el sem lehet adni. Szerintem sokan szívesen ingyen is odaadnák ezeket, csak jöjjenek elérte, valahogy a szállítást szervezzék meg (esetleg még a szállítást is sokan megoldanák maguk jótékonyságból). Nagyon sok 5-10 éves PC van, ami működik, de nem használják, és porosodik valahol, csak helyet foglal, és a gazdájuk szívesen odaadja ingyen már csak helymegtakarítás végett is, pláne ha ezzel még jót is tehet.

Szóval ha valahogy erre írnának ki hirdetéseket, tuti még sok kis lepukkant garázs computercég is kiszórná a leselejtezett gépeit, aztán kitenné büszkén, h ő adományozott meg jótékonykodott. Mindenkinek jó.

Szóval csak azt akarom mondani, h lehet, h lehetne még olcsóbban (ingyen) használható PC-khez jutni, aztán ezeket odaadni a programban résztvevőknek.

De lehet, h ez utópisztikus elképzelés, és túl bonyolult lenne megszervezni.


Más: mi az úristenért van az, h az Indexen nem lehet kommentelni a rendes cikkeket, csak a blogokat? A szerzőket idegesítik a kommentek, vagy mi?
A buszmegállóban fingós játék a blog indulásának egyik legnépszerűbb cucca volt anno. Úgy látszik, a bélszelek a Nine Billion Miles From Earth alkotóit is megihlették, új játékukban, a Puzzle Farterben ugyanis a főhős kacsa(?) konkrétan a fingjával tud feljutni magasabb…..
Ma óriási pofont kap a nemzetgazdaság, hála TékozlóTimótka fedőnevű munkakerülőnknek (egyébként van egy elméletem, miszerint általában a legviccesebb nevű kommentelők küldik a legjobb játékok linkjeit). Az opusz neve Warlords, és bár grafikája darabos, zenéje idegesítő,…..
Na mozgassuk be azokat a reflexeket, a hétfőt úgyis egy kiadós vérengzéssel a legjobb indítani. Megkapó nevű olvasónk, LeprásSzázlábú küldte be a Smiley Warst, amiben a Quake találkozik a Wormsszel és az adrenalinnal. Kétdimenziós, oldalnézetes pályákon kell szmájlikkal irtani…..