Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lalas

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem leszünk spoileresek az első bekezdésben, mert volt gyerekszobánk, de a továbbra csak az klikkoljon, aki már látta a Homeland negyedik évados fináléját. Az évadról azért pár általánosságot elmondunk itt is: jó volt, sokkal jobb, mint a venéz kaland a harmadikban, Carrie, Saul…..
lalas 2014.12.27 14:20:42
@AaannnaaA: mitől spoiler? az ötödik rész végén saul éppen egy autó csomagtartójában fekszik összekötözött végtagokkal. dereng már valami, mert aki nem egy bites, az ebből már összerakja.
az meg egy vicc, hogy index címlapra pont ezt a képet teszik ki, amikor csak pár napja fejeződött be az évad odakint.
Amíg a Viasaton Timur és csapata éttermeket, meg menzát alakít át, addig a TV Paprika nem kispályázik, egy étterem születéséről forgat realityt (húzzuk rá mondjuk ezt az univerzális műfaji kategóriát erre a műsorra is). A címe Nagy nyitás lesz. Az étterem egyébként tényleg…..
Minden szakaszon a gyorsasági hajrákban az első három versenyző az alábbi pontjóváírást (részhajrá pontokat) kapja: 6-4-2. Természetesen ezeket nemcsak a versenyzők kapják meg, hanem amely csapatban versenyeznek az is. A hegyi hajrákon az első néhány versenyző és csapataik az…..
Minden variálható csapat 5 millió euró alapösszeggel kezd. Ebből tudod megvásárolni a piacról a versenyt megkezdő versenyzőidet. Az állandó csapatok 7,5 millió kezdőtökével indulnak. Egy csapatban maximum 9 versenyző szerepelhet. Ezt a maximális számot azonban nem kell elérned,…..
A játék célja az, hogy a való életben a Tour de France, a Vuelta a Espana, vagy a Giro d'Italia  indulókkal csapatot építsünk és a valós eredményeknek megfelelően ezekkel a csapatokkal minél több pontot gyűjtsünk. Győztes az a játékos, akinek csapata az adott Fantasy Tour…..