Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BikaCsodor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gurul az első válogatás idén! Köszönjük a beküldőknek, a bennetek lakó aljas féregnek!Pszichopata állatRómeóCholaNutellás Fifiék esküvőjeCsinos Fotosop ArtistaAlaposan dokumentált barátnőAlaposan dokumentált tükörbe dőlésMilfBagázs  ..
BikaCsodor 2011.01.07 16:05:47
Az első okostelefonok megjelenése óta van egy kép előttem: van a zsebemben egy okostelefon, mellyel mindent meg tudok csinálni, amit egy telefonnal meg lehet - telefon, internet, sms, fényképezés, stb. Eddig nem is különös. Igenám, de ezt a telefont egyszerűen csatlakoztatom az otthoni…..
BikaCsodor 2011.01.06 14:10:55
Ez mindig érdekelt: miért mindenki az msn-t használja ismerkedéskor?Vége annak, ami még el sem kezdődött… Üdv minden Szakítósnak! Egy kedves lány ismerősöm (17) történetét írom le nektek, nevezzük V- nek az illetőt. Amit leírok, azt a Vele folytatott…..
BikaCsodor 2011.01.06 12:07:04
„Lehet valami ebben a karma dologban, azaz egyes lányok egyszerűen el AKARNAK szenvedni egy szar kapcsolatot, ahol lehetőleg eszközként kezelik.” – bár a cím félrevezető (bocsi) de szerencsére nem óvszerről van szó, hanem egy defektes pasi primkó bosszújáról. A…..