Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Android Market

97 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami elindult a Microsoftnál, mert sorban találkozom jobbnál jobb, általuk támogatott projektekkel. Most például a Cut the Rope fejlesztőit sikerült meggyőzniük, hogy portolták át iOS (és már Androidos) alkalmazásukat HTML5 + CSS + JavaScript segítségével modern böngésző…..
Nyakunkon a karácsony a szeretet ünnepe az ajándékozás ideje. Köztudottan nehezebb hasznos vagy értelmes ajándékkal meglepni a férfiakat, hiszen a nők mindenféle kacatnak tudnak örülni. Náluk utolsó pillanatban is bejátszható valamilyen ékszer, és csak a pénztárca szabhat…..
Az Android Phone Name Generator - nevéből adódóan - mindösszesen annyit tud, mint a régi IKEA-s társa: valamilyen logika szerint (valószínűleg nagy szerepet játszik benne a véletlen) új készülék neveket generál. A vicc az egészben, hogy meglévő márkák és készülékneveket…..
Csak annyit fűznék hozzá, hogy gyönyörű lett. ..
Több jó hír és egy rossz hírem is van. Elmarad a jövőhét keddre tervezett Samsung-Google közös esemény, így késik a Galaxy Prime és az Ice Cream Sandwich. Több okot is említenek, nem derült ki számomra melyik lehet a valódi. Új időpont nincs, de ígéretük szerint még…..
Sorba jönnek a hihetetlen dolgok az Amazon eseményéről. Imént írtam a hihetetlen olcsó Kindle Fire tabletjéről, most még több érdekes hír érkezett. Frissítették a Kindle vonalat, 3 új ekönyv olvasó is érkezett. Az új Kindle Már az előző verziója is roppant sikeres és…..
Android Market 2011.10.07 17:10:36
@kekedani: pár érdekesség kiderült időközben a 3G-s verzióról: csak wiki és amazon oldal jön be rajta. A régi (keyboard) verziót ez nem érdekli.

Én a WiFi-s, érintőképernyőset venném meg most. 3G nélkül, úgy még jó árban is van. Ha menne a 3G akkor azt.

üdv,
L.A.
Living Android LIVE: Apple Keynote 2011.10.04 19:31:00
Katasztrofális keynote-nak jellemezném. Nem érzem a forradalmi áttörést az új iPhone-ban, sem az iOS 5-ben. Hozták az elvárható minimumot. Videó hiányában Cook-ot nem tudom értékelni, kíváncsi lettem volna, hogy előadásmódja üti-e Jobs-ét. A teljesítmény a részvényárakban…..
Android Market 2011.10.06 11:38:50
@organikusviselet: Azt a következő keynoton kiderül :-)

üdv,
L.A.
Living Android Steve Jobs 1955-2011 2011.10.06 09:52:00
Szomorú hír fogadott a mai napon, mikor megnyitottam kedvenc hírportáljaimat. Steve Jobs, az Apple alapítója és elnöke elhungyt 56 évesen. Nyugodjon békében. Mondhatnánk, hogy az Android közösségnek, ez nem veszteség, valójában nagyon is az: egy nagyszerű elmét veszítettünk…..
Ha a technika is úgy akarja, este élő közvetítés várható. Jön az új iPhone, talán új Apple TV és bejelentik, hogy Európa több országában - köztük idehaza is - megjelent az iTunes, és legálisan lehet vásárolni zenéket. A képen Steve Jobs Tim Cook látható. Stay…..
Október 11-én lesz, Samsung-Google közös sajtótájékoztató lesz. Várhatóan bemutatják az új Google mobilt, amit jelenleg Nexus Prime, Galaxy Nexus, Nexus 4G ill. Galaxy Prime néven is ismerhettek. Egyenlőre semmi sem biztos, találgatások azonban már…..
Jelenleg is tart az a sajtótájékoztató, amin bemutatásra került az Amazon első táblagépe, a Kindle Fire. Android alapú rendszer, teljesen egyéni kezelőfelülettel, 7"-os kijelzővel. A készülékből, csak WiFi-s verzió lesz kapható egyelőre. Ami a lényeg, hogy az…..
Egy kisebb szünet után, valami igazán érdekessel tértem vissza hozzátok. Tartós tesztre kaptam egy Samsung 900X3A notebookot. Nem kisebb dologra szánták, mint riválist állítani a világ legvékonyabb laptopjának a MacBook AIR-nek. Utóbbi diadalmenete mostanában ismét erőre kapott,…..
Bár szervesen nem kapcsolódik a blog témájához, mégis meg szeretném mutatni az egyik kedvenc játékom a Portal, megfilmesített fan-art (rajongók álltal készített) változatát. Tényleg elég rövidre sikeredett, mindössze 5:30 mp, de mégis sikerült átadniuk azt a szinvilágot,…..
Akár egy rossz vicc is lehetne, de nem az. Az Apple pert nyert a Samsunggal szemben, így Európában be kell szüntetnie a Galaxy Tab 10.1 forgalmazását. A Samsung készüléke megtévesztően hasonlít az iPad-hez, legalábbis ezt mondta ki a Düsseldorfi Területi Bíróság előzetes…..
Living Android Apple vs. Android 2011.07.27 19:00:00
Örök a téma, most picit lágyabban közelítjük meg. Rengeteg ismert márka van, amelynek logójára rápillantva egyből felismerjük azt. Ha 3 csíkot látok, egyből az Adidas jut eszembe. Autómárkáknál, kütyüknél, éttermeknél hasonlóan. Ezért is kavart meg Graham Smith…..
Lázasan várom a Marvel legújabb filmjét, az Amerika Kapitányt, ami hamarosan debütál a hazai mozikban. Valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül, de már a bemutató előtt megérkezett Android platformra is a Captain America: Sentry of Liberty című játékuk. A történet a második…..
Mikor nem Facebook mobil, a Facebook mobil? Mikor Kínában van. Ugyanis az országba érkező Salsa mobilok, kék "fácsé" gombját lecserélték a helyi közösségi portál, a Weibo logójára. Így a 700 milliós tábor helyett, "csak" egy szerényebb 150 milliós,…..
Szerencsére, a megszokottól eltérő módon, nem a közismert, XVIII. századból való dominó játékot készítették el újra (századik formában). Van egy másik felhasználási módja is, sokkal látványosabb mint az eredeti, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sorba…..
Bár a blog teljesen nem erről szólt eredetileg, mégsem mehetek el szó nélkül az Apple - mint a nagy rivális - cég és annak ügyfélszolgálata mellett. Már itt feltűnhet a kérdés, miért is van egy Android fanatikus (én) kapcsolatban a nagy "ellenséggel"? Azért, mert…..
  Az új Android Market működés közben Hatalmas ráncfelvarrás érkezik a következő hetekben a legalább Froyóval (2.2) üzemelő készülékekre, a rendszer lelkét, újítják meg, az Android Marketet! A készülékeken maguktól fog menni a frissítés, nem kell érte kattintani.…..
Újabb Nexus telefonon dolgozik a Google. A hardvert most sem ők fogják gyártani, és még nem tiszta melyik mobilgyártót bízták meg a feladattal. Minden esetere, nagyon vonzó dolgokat publikáltak a készülékről. Óriási kijelző, hatalmas órajelű processzor, következő…..
A HTC meghátrált? Megint? Lehet. A lényeg itt van:A korábban közöltekkel ellentétben, a HTC mégis elérhetővé fogja tenni a Gingerbread frissítést a HTC Desire készülékekre.Még annyit szeretnék hozzáfűzni: ULTIMATE WIN...
Update: Mégis megkapja! Bővebben itt.Szinte sokkolt ez a hír, azt hittem kacsa, de sajnos a HTC hivatalos magyarországi csoportja írta ki Facebookon:  Szövegesen: A HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC…..
Tegnap élő stream hiányában és más elfoglaltságom miatt, csak a késő órákban tudtam visszaolvasni a bemutatón történteket. Kis összefoglaló következik a tegnapi keynoteról. HH, webisztánon nagyon rátapintott a lényegre:  Tegnap például sikerült feltalálniuk a teljes…..
Living Android WWDC - Apple Keynote 2011.06.06 17:19:00
Helyi idő szerint, este 7-től kezdődik az élő stream. Jobs személyesen fogja tartani, iOs5, iCloud és Lion lesz terítéken (nem erősorrendben). Bár a blog témája nem ez, mégis figyelemmel kísérem majd az előadást, több okból is: Szeretem, ahogy Jobs előad. Érdekel, hogy…..