Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajaj

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
Hajaj 2011.04.29 20:38:54
@Muad\\\'Dib: de azokra az esetekre is kíváncsi lennék, amikor durva bűncselekményeket elkövető cigányoktól elhatárolódnak a vezetőik és kijelentik, a cigány közösség megveti és kiutasítja ezeket az embereket maguk közül....
Gyöngyöspatáról busszal mintegy háromszáz cigány nőt és gyermeket szállítottak el péntek délelőtt, civil szervezetek segítségével. A Vöröskereszt bonyolította az akciót, de a buszok költségeit egy roma aktivista szerint Richard Field, Magyarországon élő amerikai üzletember…..
Hajaj 2011.04.24 10:34:28
@waszabi: Vajda??? Ezek szerint magyarország törvényei nem vonatkoznak mindenkire? Ha egyeseknek nem tetszik, hogy emberi módon kell együttélni másokkal, akkor választanak maguknak saját vezetőt saját rendszer szerint? Margit, normális??
Hajaj 2011.04.24 10:58:36
@ezittenkéremmagyarország: MERT AZ AZ ÁLLAM MONOPÓLIUMA ! (más kérdés, miért nem teszi??)
Ők a puszta jelenlétükkel az esetleges bűncselekmények elkövetését előzték meg, senkit sem vegzálva. A többi polgárőr ugyanezt teszi 20 éve, csak az azért nem okoz problémát, mert volt mszmp-s rendőrtábornokok vezetik. Szépen felülről irányítva.
Vegyük végre észre, itt nem a konkrét ügyek jelentik a probklémát, hanem az alulról szerveződés. Kormánypárttól függetlenül 20 éve ők az igazi ellenség. A köz, a haza érdekeiért tenni is kész emberek. A többi csak lehánynivalóan undorító hazugságpropaganda.
Hajaj 2011.04.24 11:54:46
@waszabi: ritka érdekes álomvilágban élsz. Mert a valóságban nem, az biztos. Évszázados problémákat az utolsó 2 évtized hibájává tenni szvsz meglehetősen komolytalan. Süt az írásodból, hogy soha nem éltél közöttük, nem kellett elviselned őket és elképesztően tudatlan vagy a témában. Persze ez nem baj, itt mindannyian leírjuk a véleményünket, csak megjegyeztem.