Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molgyorgy

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van az Oscar-szavazólapok leadásának határideje, a verseny hivatalosan is véget ért, hogy aztán vasárnap éjszaka, egy átmulatott hétvége után Hollywood megkoronázza... nem önmagát. Akik figyelemmel követték az elmúlt bő két hónap eseményeit, azok tudhatják, jó ideje ez…..
Jó, hogy Bécsbe el lehet menni reggel és vissza lehet jönni este, így a hazai képregényfesztiválra készülődve is sikerült beiktatnom egy villámlátogatást a 2. Bécsi Frankofón Képregényszalonon, amelyet a helyi Francia Intézetben rendeztek. A "franciabarát Európa" társaság már évek óta tart frankofón…..
molgyorgy 2014.08.29 22:55:34
@Zozoka123: Reméljük igen! Az nagyon jó hír lenne.
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Ugyan az alapsztori ígéretes volt, de az első képsorok alapján senki sem gondolta volna, hogy a Looper - A jövő gyilkosa több lesz egy közepesen olcsó sci-fi/akciónál, nem hogy a tavalyi év egyik legmegosztóbb filmjévé avanzsál, amely többek között az én éves…..
Hivatalosan is megérkezett, teljes hosszában és pompájában – íme a huszonharmadik James Bond-film főcímdala, a brit zeneipar jelenleg legfényesebben ragyogó csillagának előadásában. Kinek hogy tetszik? ..
aeon flux írópárbaj: döntő 2012.09.22 09:30:00
Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire meglepett minket a nagyfokú érdeklődés a régóta érlelődő szerkesztő-toborzás iránt, ami aztán egy többfordulós és tagadhatatlanul népszerű Írópárbajjá nőtte ki magát. Több mint 30-an jelentkeztetek, amiből aztán volt lemorzsolódás,…..
molgyorgy 2012.09.21 21:48:37
Elődöntőhöz érkezett az Első Nagy Írópárbaj. Négyen maradtak, négyen mérik össze tudásukat a játéksorozat eddigi legnehezebb feladványában. Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is egyenes kiesésben folyik a küzdelem, és a két páros feladata egyszerre jelenik meg…..
molgyorgy 2012.09.13 14:57:08
Elődöntőhöz érkezett az Első Nagy Írópárbaj. Négyen maradtak, négyen mérik össze tudásukat a játéksorozat eddigi legnehezebb feladványában. Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is egyenes kiesésben folyik a küzdelem, és a két páros feladata egyszerre jelenik meg…..
molgyorgy 2012.09.13 14:41:16
Krumplishal Retróplakát 2011.08.16 21:49:00
Így estére még egy plakát a Plakátboltból.....
molgyorgy 2011.08.22 02:02:40
A sima www.plakatbolt.com/ oldalon lehet vásárolni plakátokat, de sajnos ez és sok másik is ami emezen az oldalon volt nem lehet venni (vagy már nem lehet venni). Az árakat elnézve átlagban 10000-20000 között mozognak.
A neten böngészve jutottam el a filmkatalógus oldaláig, ahol természetesen ismételten rákerestem a mesterek már sokszor látogatott adatlapjára, majd filmjeikre.Természetesen az összes alkotásukat osztályoztam már csillagos ötössel, de ez nem rettent vissza attól, hogy ismét…..
Krumplishal Tv ajánló 2011.01.08 15:01:00
Kedves Kuzinok, Ajánlom figyelmetekbe holnap este Jakupcsek Gabriella műsorát a Story4 tv-n! Bud Spencerrel készített egy interjút, ezt sugározzák! Itt nézhetitek meg az előzetest! forrás: storyonline.hu..
Az egy dolog, ha mi, őrült szimpatizánsok és fanok Bud Spencer és Terence Hill urakkal kelünk és fekszünk, azonban úgy tűnik van itt még Magyarországon kereslet a két mesterre. A Krumplishal nem válogat, nem húz meg határokat, nem tesz kikötéseket, hogy mivel hajlandó foglalkozni…..
molgyorgy 2011.01.06 19:49:46
@caputo: Én támogatnák egy közös utat, bár addig akkor legalább az angolra rá kellene egy kicsit gyúrnom :D
molgyorgy 2011.01.06 21:52:59
@caputo: Hát igen, ha az ember találkozni akar velük, akkor minél hamarabb kell összehozni, bár sztem még legalább 2x-szer ennyit megélnek :D
molgyorgy 2011.01.06 14:12:59
@giovanni5: Hát sajnos ez így igaz.
Immáron 39 napja, hogy nem talál legyőzőre Bud Spencer önéletrajzi írása a bookline.hu - szerint. A könyvről már nálunk is olvashattatok itt a blogon egy buli beszámolójában.Az első hely igazi dicsőségnek számít, hiszen olyan író nagyágyúkat előz meg mint Ken…..
A mai szavazásnak számomra meglepő eredménye volt, ugyanis én Bujtor Istvánt vártam az első helyre. Sajnos a szavazórendszer picit megbolondult, így megosztom itt az eredményt. Végül Kránitz Lajosra 21 szavazat érkezett, míg Bujtor Istvánra csupán 9-en voksoltak. Többen, szám…..