Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serenka

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
killtheradical Valósággyár 2011.01.03 20:16:00
A hatóság aktivizálja magát. Most éppen az a baja, amit úgy hívnak ma, hogy hírközlés. Mert hatásvadász módon tolja a zemberek arcába a vért meg a beleket. Ez, mint tudjuk, nemzet és erkölcsrontó tevékenység, ellenkezik az ember természetes igényeivel. Vagy mégsem? Régen…..
Serenka 2011.01.05 22:46:51
@BlahBlah: Az m1 miért követendő? CSak mert mindenki azt hozza fel, számomra értéktelen, ha értékes csatornát akarunk említeni, említsük már a national geographic-ot, vagy a spektrumot, légyszi, mert onnan jobban ármalik az értelem, mint az m1-ből...de tényleg
Serenka 2011.01.05 22:50:46
@Kürüsüly: Ezzel csak az a baj, hogy ne gondoljuk már h ezentúl "értékes" híreket kapunk, csak olyat, ami nem bűntényről szól. Mert az aztán baromi fontos hír, hogy ki volt 2011 első babája, most ilyen "hírek" lesznek, szóval bulvár marad, csak más témában.
 Keddről Szerdára 0 órakor elindul a Blackout for Hungary. Az Index írása szerint éjféltől arra kérnek mindekit sötétitse el a saját oldalát. A szervezők oldala felhívásában kér mindenkit, hogy rakjon ki fekete képet oldalára vagy blogjára. A Facebookon is lehet…..
Serenka 2011.01.05 22:40:37
@Vidéki: Holott szerintem a szóban forgó törvény is a szólás szabadságát korlátozza, és nem azért mert én tagadnám, csak azért mert fölösleges, ha valaki kiáll, és azt mondja, lapos a Föld, hadd mondja, majd kiröhögik, ha valaki azt mondja, nem is bántották a zsidókat, nyilván mindenki tudja, honnan fúj az a szél, ettől függetlenül, szerintem hadd mondják, ha így gondolják.
Csak én Nem akarok gyereket 2011.01.05 22:32:35
Az a helyzet, hogy én nem akarok gyereket. Egyáltalán. A kormbeli lányok mind úgy vannak vele, hogy akarna...majd. De én nem akarok. Persze fenntarton a véleményváltoztatás jogát :) Tulajdonképpen sokan ezt természetellenesnek tartják, de miért is? Mármint én ezt úgy élem…..
Az emberek egy csomó változást várnak az új évtől. Én nem. Nem gondolom, hogy meg kéne változtatnom az életem. Szeretem. Újévi fogadalmam is csak egy volt: Soha többé nem iszom EGRI leánykát....gondolom mindenki sejti miért...Ezt a bejegyzést csak azért hívtam életre, hogy…..