Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bladzs

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már azt hiszed, hogy túltetted magad Bill Masters, Virginia Johnson és Libby (Masters) bonyolult kapcsolatán, amikor azt hiszed, hogy minden gennyet kinyomtak már magukból, a pokol összes bugyrát megjárták, és Neked ezt alkalmad nyílt mind végignézni, miközben folyamatosan a saját életedben…..
Bladzs 2016.11.01 20:30:34
@halamita: Válaszolok dubus helyett az első kérdésedre.

Én is miattad találtam rá erre a sorozatra. Már nem is tudom mi volt, de vártam a feliratot, és arra jöttem rá, hogy a blogodra hamarabb felkerül, mint a feliratos oldalakra. És így, hogy megtaláltam a blogot, láttam még mit fordítasz, és ezért kezdtem el ezt is nézni. Köszönöm, és remélem mutatsz még nekünk pár sorozatot.
Talán azt szeretem a legjobban ebben a sorozatban, hogy nem nagyon van benne kétdimenziós, "töltelék" karakter. A szereplők túlnyomó többsége nem egyetlen attribútuma mentén evickél a történetben, hanem saját lábán megálló, emberszagú figura, aki önmagában is érdekes, hát…..
Be kell látnom, hogy nagyobb a szemem, mint a szám, ráadásul nem tudok nemet mondani. (És mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.) A civil életemben (is) meglehetősen sok végén égetem a gyertyát - a munkahelyemen négy különböző területet fogok össze, ezenkívül…..
Sokan jelezték csodálkozva, türelmetlenül, számonkérően, stb. különféle fórumokon, hogy ebben az évadban valahogy "késnek" a feliratok a Kaliforgiához, és most jött el az a pont, amikor szeretnék tisztázni egy-két dolgot a témával kapcsolatban. Egy: a Kaliforgia emlékeim…..
Elkezdődött hát Hank Moody kálváriájának utolsó felvonása! Nem tudom, örüljek-e, s ha igen, annak, hogy elkezdődött, vagy hogy ez az utolsó. A legtöbb rajongóhoz hasonlóan ugyanis nekem is ambivalens érzéseim vannak a Kaliforgiával kapcsolatban. Egyfelől a szerethető, vicces…..
Bladzs Hétfő 2011.01.17 19:46:02
Nem szeretem ezt a napot, ugyanúgy mint Garfield. De fel tudják dobni dolgok, egy jó dolgozat, egy jó beszélgetés, vagy egy megint komikussá vált óra. De egy jó párbaj mindig kizökkenti az embert a mélabúból...
Bladzs Kezdés 2011.01.14 22:14:31
Elindult.Már csak lejtő kéne...