Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HHRT 1975

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal kezdem, amivel a mai poszt szerzője is kezdi: alighanem komoly indulatokat kavar majd a mai írás, de én fontosnak tartom, hogy a határátkelés ezen vetületéről is szó essék. Eperke Svájcban dolgozik, prostituáltként a testéből él. Természetesen senkinek sem javaslom ezt az…..
HHRT 1975 2014.04.29 18:45:43
@Bonjour: Ez egy korlátolt vagy kifejezetten alattomos okoskodás, ami szorosan összefonódik az ilyen munkát vállaló lányok / nők megvetésével. Úgy állítja be az ezt a munkát elvállaló lányokat / nőket, mint "tehetetlenül sodródó", "félvilági / alvilági", "magyarázkodó", stb. embereket, holott a valóság nem mindig ez. Előfordulhat, hogy valaki néhány évig tudatosan felvállalja ezt az életformát, majd elég pénzt gyűjtve kilép belőle és már egy vállalkozás, autó, lakóparki lakás, stb. birtokosaként a felső középosztály kulturált életformáját kezdi élni. Míg, ha megmaradna felszolgálónak, a feszített munkatempó és a nyomor távlati kifutásban elkerülhetetlenül tönkretenné.
A Zugügyvéd még emlékszik arra az időre, amikor lépten-nyomon fémyképezni tilos táblával lehetett találkozni a katonai és egyéb titkos objektumok közelében. Igaz, hogy akkor már műholdról azt is meg lehetett állapítani, aznap reggel borotválkozott-e a baka, de így legalább a…..
HHRT 1975 2013.11.10 18:47:09
@zoomface: Morális szempontból alapvető különbség van a személyes tulajdon fényképezése között, mint amilyen a lakásom, autóm, stb., s a személytelen tulajdon fényképezése között, mint amilyen egy áruház vagy egy stadion. Az áruháznak sok tulajdonosa van, akik talán soha nem is látták az áruházukat, így annak fotózása nem sérti a magánszférájukat. Biztonsági szempontból is értelmetlen a fényképezés tiltása.
Kocsis Máté szeptember 13-án a Józsefvárosi Önkormányzat bő kétmilliárdos (azaz 2.097.727.957) forinthitelét euróra konvertálta 281-es árfolyamon. Azóta a műveleten kamatnyereség képződött, de százmilliós (nem realizált) árfolyamveszteség is keletkezett. Eddig a hír.…..
HHRT 1975 2011.12.12 00:37:41
Sok információt összegyűjtöttünk arra vonatkozóan, hogy jelenleg mit, hol és mennyiért lehet a legolcsóbban megvásárolni. Ezeket az információkat most letölthetővé tesszük, remélve, hogy minél több ember életkörülményein javítani tudunk ezzel.

hotfile.com/dl/137275799/40676f7/olcso_aruk.zip.html

Fontos, hogy a letöltés valóban ingyenes, így ha a bejelentkező képernyő mást mondana neked, akkor kérd egy minimális angoltudással rendelkező és/vagy a letöltő oldalak használatához értő ismerősöd segítségét!
Felszámolták a zuglói hajléktalantelepetKét MÁV-épületben és a Fővárosi Gázművek egykori ingatlanjában nyitnak szállót a tervek szerint december elején. Illegális hajléktalantelepet dózeroltatott le tegnap Zugló vezetése. Papcsák Ferenc polgármester azzal indokolta…..
HHRT 1975 2011.12.12 00:34:19
Sok információt összegyűjtöttünk arra vonatkozóan, hogy jelenleg mit, hol és mennyiért lehet a legolcsóbban megvásárolni. Ezeket az információkat most letölthetővé tesszük, remélve, hogy minél több ember életkörülményein javítani tudunk ezzel.

hotfile.com/dl/137275799/40676f7/olcso_aruk.zip.html

Fontos, hogy a letöltés valóban ingyenes, így ha a bejelentkező képernyő mást mondana neked, akkor kérd egy minimális angoltudással rendelkező és/vagy a letöltő oldalak használatához értő ismerősöd segítségét!
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
HHRT 1975 2011.06.05 01:58:50
@AvgDvl: Söpredék. A hangerővel itt hiába operálsz, senki nem fog megijedni tőled, s még az a (látszólagos) magabiztosság is, amivel beleéled magad a kifordult észjárásodba, az is legfeljebb csak azt mutatja, milyen erősek börtönöd korlátai. Azok a korlátok, amelyeket az aljas viselkedési stratégiáid alkotnak a számodra. Miért nem tudsz igazat adni a balesetet szenvedett gyermek szüleinek? Részint azért, mert késztetve vagy arra, hogy megvesd azokat, akiket sorscsapás ért, részint pedig azért, mert ebben a vitában az áruházat tekinted az erősebb félnek, s ezért azzal azonosulsz, hogy így magad is erősebbnek tekinthesd.
Néha dilemmánk van abban, hogy bizonyos személyek autogramjának szabad-e megjelenni itt a blogon, az emberiségben betöltött negatív szerepük miatt. Mivel azonban ez a honlap szándékunk szerint értékválasztástól független, múzeum jellegű bemutató felület, a közzététel mellett…..
Kérj tanácsot Lopás és börtön 2010.09.02 17:09:00
 Egy mai hír alaposan felkavarta a kedélyeket. Három, 15 éves diáklány tegnap, az évnyitó után társai heccelésére betért egy belvárosi boltba, és megpróbált ellopni pár bizsut, darabonként „pár ezer forintos” értékben. A biztonsági őr elkapta őket. Felhívta…..
Kumin szerint Dolgozz, ha tudsz! 2011.03.01 16:26:29
Sem rálátásom, sem terjedelmem nincs arra, hogy a ma bemutatott strukturális átalakítási terv minden részletét elemezzem. Úgy sem ismerünk még minden részletet, lesz még idő foglalkozni az egyes elemekkel. Egyetlen részt szeretnék most kiemelni, amely érzésem szerint…..
HHRT 1975 2011.03.03 16:49:21
A hírek szerint a 2011-es év intézkedései közé fog tartozni, hogy a rokkantnyugdíjasokat kötelezően közmunkára küldik, a hivatalos értelmezés szerint azért, mert így kívánják visszavezetni őket a munka világába. A valóság azonban az, hogy akkor, amikor egészséges emberek sem találnak munkát maguknak, nem valószínű, hogy éppen ettől a rokkantnyugdíjasok számára munkalehetőségek adódnának, arról már nem is szólva, hogy a megaláztatásként megélt, lényegében erőszakkal kikényszerített segédmunka a hajlandóságukat sem fogja növelni a munkavégzésre.

S mi történik majd azokkal, akiknek egyéni sorsára a társadalom sablonos - mechanisztikus módon működő rendszere érzéketlen? Ha nem számíthatna családja támogatására, nem kétséges, hogy a mai Magyarországon Van Gogh pszichiátriai rokkanttá nyilvánítva tengetné életét, s elképzelhető milyen hatást fejtene ki rá, ha ezek után a festményeivel való foglalkozás helyett be kellene vonulnia utcát söpörni vagy művirágokat összeállítani. Ne higgyük, hogy most és itt nincsenek ilyen sorsok, hiszen elég csak felmenni a tehetségkutatással foglalkozó szakemberek honlapjaira ahhoz, hogy lássuk, ezek a szakértők külön kategóriába sorolják azokat a maguk területén zseniális embereket, akik képtelenek megfelelni az oktatási rendszer önkényes elvárásainak, s innentől kezdve, hacsak nem születtek megfelelő körülmények közé, a sorsuk kiszámíthatóan a börtön, az öngyilkosság, a megnyomorító szolgamunkák - vagy a rokkantnyugdíjas státusz felé vezet.

Hasonlóképpen, mi lesz azokkal a nem rokkantnyugdíjas munkanélküliekkel, akik számára a közmunkaprogramot szintén kötelezővé teszik, de akik intelligenciájuk, magatartási rutinjaik folytán kínszenvedésként élik majd meg a segédmunkásokra méretezett munkakörülményeket? Egy 50 év körüli mérnök, aki nem kap a végzettségének megfelelő munkát, miként fogja elviselni, hogy szégyenszemre csikkeket kell szedegetnie, valami sutyerák munkavezető parancsára? Tömegek életének legázolása, számos kiváló, de társadalmilag sikertelen ember belemosása a megdolgoztatott lumpen rétegekbe, mi ez, ha nem a társadalmi szintre emelkedett elmebetegség és bűnözés? Az a rendszer, amiben az erős az értékes és a gyenge az értéktelen, amiben a problémákért mindig a gyenge a felelős, s sohasem az azokat előidéző erős, amiben az erősek az erejüket, ki nem mondva is a darwini kiválasztódás vulgáris értelmezésével igazolják, az a rendszer nem nevezhető másnak, mint fasisztának.
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..