Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evilben

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a Sajtóközlemény-bajnokság: igen erős versenyzőtől hozott levelet ma a posta. Emlékszik még valaki az annó prosztódiszkóban nyomuló A.D. Stúdióra? Neeeem? Na, ezt olvassa, akinek van rá szeme: Goodwill Gyuri: a dalszövegírók fagyasztassák le a spermájukat! A nagy…..
Az "elveszett poén" videóban már felolvastam pár részletet az "Afrika sötét titkai" című játék kézikönyvéből.Ilyen durva kézikönyvet még nem láttam. De komolyan. Ha valaki tudja ezt überelni, küldjön egy mailt.Még sosem láttam, hogy egy kéziköny elején…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
Egész úton - hazafelé - Azon gondolkodám Miként fogom szólítani Rég nem látott anyám? Az indianai rendőrség szerda délután letartóztatott egy chicagói férfit az állam egyik autópályáján. A fickó anyaszült meztelenül vezette zöld színű 1994-es Toyotáját és közben…..
Na vajon melyik az az idegbajos, C-kategóriás celeb, aki egy vele dolgozó cég ügyintézőjének az alábbi levelet írta, miután az egy emailben apró hibát vétett a celeb nevének leírásakor:Nevem: *** *** és maga ezt pontosan olyan jól tudja, ahogy a többi primitív barom is aki a…..
Subba Nyelvében él a nemzet 2007.08.29 15:34:00
Michelle igen tehetséges lány: Van ott még ahonnan ez jött...