Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Recsej bácsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Ukulele Blog Ukulele blues 2011.04.18 21:00:00
Nem tűntem el, csak irdatlan mennyiségű egyéb elfoglaltságom van, így alig marad szabadidőm, amikor az ukulelézéssel és a bloggal tudok foglalkozni. Nem szeretném, hogy az uksi blog YouTube-videómegosztó bloggá silányuljon, de amíg átrágom magam az előttem tornyosuló…..
A korábbiakban már szó esett az ukulele hangolásáról az "Ismerkedés az ukulelével I." című bejegyzésben. Ott javasoltam külön hangológép beszerzését, de kis gyakorlattal ez az online hangoló is használható: …..
Milyen ukulelét érdemes venni? Erre a kérdésre természetesen nincs olyan válasz, amely "tuti receptet" jelentene mindenki számára. Ezért az alábbiakban néhány szempontról szeretnék írni, amelyek megkönnyíthetik a választást elsősorban kezdők számára. Ukulelét 2-3.000…..
Recsej bácsi 2011.01.06 21:39:50
Hogy az itt leírt információmennyiség töménységét oldjam, az egyik kedvenc ukulelés videót megosztom veletek (sok kedvenc van, időről időre lesz egy-egy ilyen "lazább" bejegyzés is). Azt a címet is adhatnánk ennek a videónak, hogy "Mire képes az ukulele?",…..
Recsej bácsi 2011.01.05 17:03:20
Iiiiigen, ez egy nagyon jó videó, egyik kedvencem nekem is, de az igazi kedvenc tőlük ez:

www.youtube.com/watch?v=KMnCkg8dJXI

Ugyan technikailag "nem akkora nagy durranás", de kreativitásból ötös nálam :-)