Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juliska1960

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lépcsőház-effektus, motoszkált bennem már akkor is, amikor a rizsa kiömlött a száján, de csak a napokban szikrantódott be, hogy de hát én ehhez értenék! Végre valami, amiről úgy írhatok, hogy vitathatatlan szaktekintélye vagyok a témának. Ez volt a megmondás: „nem olcsó…..
juliska1960 2012.02.23 20:53:28
Az autóbuszok helyett jövő hétfőtől zebrákon közlekedhetnek az utasok. A buszsávban jövő hétfőtől nemcsak a kerékpárosoknak és motorkerékpárosoknak, de a gyalogosoknak is szabad közlekedniük, már ahol ezt az útburkolati jelek lehetővé teszik. Ilyen zebrát festenek fel…..
juliska1960 2012.02.23 20:37:37
@Orbánnak, Matolcsynak mennie kell, nagy a szégyen!: Már pedig ezek oda is szarnak csak már nem a küszöbre hanem az asztalra. És nem értik hogy ez miért baj.. Nem érti girnyószasz sem. Mi sem értjük? Mi értjük! Ők felhergelték a tömeget, és a csőcselék tört zúzott, ők meg élvezkedtek a háttérben. A télen meg megkérték a tüntetőket a szervezők hogy kultúr- emberhez méltón minden atrocitás nélkül méltósággal hagyják el a teret, és úgy is volt .Mert most is fellehetne hergelni az embereket,de az megint csak a zorban bandájának lenne jó.
Tisztelt blog!   Családunkat szomorú veszteség érte még 2011 júliusában. A blogot körülbelül ezután egy-két hónappal kezdtem el olvasni. Nagyon tanulságos, sokat lehet belőle tanulni és végeredményben a legjobb az benne, hogy a beküldők, akik közé immár én is tartozok,…..
juliska1960 2012.02.23 14:11:06
@Androsz: Igen erről próbálok én is beszélni, de nem értik az emberek. Lehet hogy én jöttem egy másik bolygóról?Én nem jogokat követelek, Mert mindenkinek a kötelességét kellene először elvégezni, a jogok majd utána következnek. Hanem azt szeretném ha mindenki úgy végezné a dolgát, úgy viselkedne, hogy adott helyzetben vele is úgy bánjanak.
Ghostwriter Csak a bunkóság 2012.02.18 11:22:00
Mostanság egyre többször van részünk abban az örömben, hogy magyar filmesekre figyel fel a világ. Tegnap óta Fliegauf Bence van soron: Csak a szél című, a 2008-2009-es romagyilkosságok által ihletett mozija a berlini filmfesztivál egyik esélyese. Lenne? Lett volna? Történt ugyanis,…..
juliska1960 2012.02.19 16:49:21
@prolee: És még mennyi Emberhez elmehetnének! Mert mi havonta 'élünk 40ezerből' és nem naponta. Nekem volt valamikor egy kis üzletem amit két-hónap híján húsz évig üzemeltettem. Egy katasztrófa és tragédia fejezte be a pályafutásomat. A húsz év alatt 14 betörés Egy rablás közúton történő közlekedésveszélyeztetésével, és olyan kiesebb dolgok hogy raktár ablak betörések, villanyóra lekapcsolások, súlyos személyes fenyegetések nincsenek benne. Érdekes módon minden elkövető egy bizonyos népcsoport tagjai.Engem miért nem kérdeztek meg az üldözések kapcsán? És igenis ki kell mondani hogy cigányisztánban cigány bünözés van, volt, de reméljük hogy nem lesz mindig.És még 51 éves vagyok.
  Berlinben már bemutatták a legújabb trend szerinti esküvői ruhákat. Persze, akadt habos és babos is, ám igen furcsa darabok is. Akadt olyan, amelytől a pap simán kitér a hitéből. De az anyós is (0.37-nél). Kaviar Gauche a cég neve, aki ezeket tervezte. Mondjuk az arák…..
„Valójában egy ukrán pék ül a Sándor palotában, akit Schmitt Pálról klónoztak” – áll egy a Hírcsárdához eljutott tanulmányban. Az igazi Schmitt Pál jelenleg a Norvég Tudományos Akadémia Agykutatási Intézetének fűtője.Megdöbbentő irat került a Hírcsárda…..
A Ténytár már korábban is foglalkozott azzal, hogy a kormányzat a közszolgálati jogviszonyra vonatkozó szabályozás kialakításakor a szakértelem helyett a politikai lojalitást helyezte középpontba. Ez a kérdéskör azonban különösen fontossá válik a következő évben, amikor is…..
Az MTVA levele a Kétfarkú Kutya Pártnak (kattintva bejön nagyban): A hirado.hu paródiájára létrehozott mtvhirado.com már nem elérhető. Szerzői jogi szempontból részben igaz van az MTVA-nak, a kamu-oldalon az eredeti oldalról készített screenshot volt, logókkal együtt. Nem…..
Praxis Meggyilkolták a kisbabámat 2011.12.17 13:09:00
Tisztelt praxis!   László kórházról szeretnék pár szót írni. Ez év március végén kerültem be a kórházba 35 hetes terhesen hányással és nehéz légzéssel. Infúzióra kötöttek, majd közölték velem, hogy nyugodjak meg, mert meg fognak gyógyítani. De sajnos nem így…..
juliska1960 2011.12.17 15:26:28
@Valódi Színek: Jó! Akkor tudd a Jupiteren ülsz! És A szent István nevet meg gyalázzák, bitorolják . És ott valóban nem törődnek a beteggel. Aljas cinikus, számító, arrogáns senkiházi banda van az égési osztályon is,és a többi osztálya sem különb. Nekem a 25 éves kislányom halt meg mert az osztályos orvos az ápolok, a kötözősök szerint csak az anyja hisztis nem olyan nagy ott a baj.És nem volt magyarázat és még ma sincs, és nem volt emberség , segíteni akarás . Szálljon le mindenki a magas lóról amíg bele nem esik egy tragédiába ami emberséggel figyelemmel szakmai odafigyeléssel elkerülhető lenne.Addig lehet szerecsenként mosdatni az orvost ápolót, a,amig nem a te szerettedet terítik le a lepedővel.
Örülünk, Vincent? Einstand 2011.12.16 19:00:00
A kormány (pillanatnyilag) 320 milliárdos lyukat tömköd. Például a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradók (mintegy 10 ezer ember) 10 %-os munkavállalói járulékának átirányításával foltozná a — maga ütötte — lyukat. Sőt, szemet vetett a maradók 250–300…..
juliska1960 2011.12.17 11:17:04
@nemorino: Nem turkálhatsz mert az tilos!
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!       Tisztelt Praxis blog!…..
juliska1960 2011.11.17 12:52:14
@tódór piroska: Drága PIricske! Essél majd te bele abba a bizonyos 0.14%-ba aki nem volt megelégedve az orvos viselkedésével. A hozzád tartozó szeretted jöjjön, sírva, vagy inkább érjen el végzet téged, és feküdj te a vizsgáló asztalon, a hátul nyitott ingben amiből kint van a segged bocs az alfeled,és az aszisztensnö még rá szól hogy engedje lentebb a fenekét mert a doktorúnak úgy jobb lesz.Azt kívánom nektek drága Pirike ha oda kerültök betegként kiszolgáltatott helyzetben olyan figyelem kényelem rátok fordított időt kapjatok mint amit ti adtok a rátok bízott betegeknek. Amikor te leszel a hisztis,bőgős beteg aki a családjával együtt egy katasztrófa után a kórházban igy tartanak számon, akinek meghal a kislánya VÉRMÉRGEZÉSBEN 25 évesen,a férjem 70%-os égettként a négy ágyas intenzív osztályon a sufniban kapott helyet mert az intenzív ágyak foglaltak voltak. Ahova beakasztottak agy kamerát, és azt mondták ha valami baja van integessen, és a monitor ellőtt ha van valaki majd észreveszi.Ahol a 41 fokos láz legyen a kettőnk titka. Ahol az Intenzív osztály föorvos úra ügyeletes lévén nem volt hajlandó bejönni egésznap a kórterembe, mert nem köteles felvilágositást adni nem hogy a rokonoknak de még az édesanyának se mert nagykorú már a beteg és nem biztos hogy akarná. Aki este fél kilenckor a szemünkbe mondta hogy nincs ott semmi vészes,csak az "anyuka" túl reagálja az egészet, mert mást se tud,négy napon át sírtam rimánkodtam hogy nem jól van a kislányom, egy laborvizsgálat ,egy orvosi vizsgálat az utolsó négy nap alatt nem történt. . Azt még nem írtam hogy én is és a kislányom is 30%-os égési sérüléseket szenvedtük.És a gyermekem húszonkétóra tízperckor elment.Akkor ki reagál túl és mit? És ez az intézmény az Országos égés centrum. Ahol a panaszaimra a kórház igazgató úrnak még nem volt ideje reagálni. De reszkessen mindenki mert egyszer ő is ott fog állni valamelyik szerette mellett és zokon fog esni hogy bánnak a beteggel.
Akasztón imádják, amikor csúcson volt, a helyieknek még a májkrémet is olcsóbban adta. Amíg börtönben ült, teljesen szétlopták az egykoron húszezres stadiont. Stadlert szabadulása után azzal bízta meg az új, titokzatos tulajdonos, hogy támassza fel a stadiont. Csakhogy az egykori…..
Mutatunk egy képet a mai Blikk online-ból, mert érdemes. A Miss Universe 2011 versengésen (muhaha) éppen hazánkat képviselő nő ebben a ruhában jelent meg a kifutón akkor, amikor népviseletbe kellett öltözni. Kommentben várjuk a magyarázatot. ..
Nehéz ezt néha benyelni az új élettársnak, de korábbi házasságból született gyerekek akkor is örökösök maradnak, ha az apjuk új családot alapított. A kötelesrész –a kitagadást kivéve – mindenképpen jár nekik.Tisztelt Zugügyvéd! Valószínűleg nagyon…..