Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreamergirl

27 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy is van ez a dolog a kívánságainkkal?Mindig van, amire vágyunk. Mindig azt gondoljuk: ezt nagyon, ezt igazán, és feladnánk mindent, hogy megkaphassuk.Aztán ha tényleg elérjük, már fogalmazódik is bennünk a következő. Tudunk örülni annak, amit megkaptunk, de nem tudjuk azt…..
Az elköszöngetés balladájaBelőletek hogy mit se látokTöbbé, okosok, ostobák,Portásbácsik, magyartanárokS ti sok sínylődő kisdiák(Nektek se légyen mostohábbA sorsotok, mint volt nekem),Szivembe kardok kínja vág,S hiány ül majd a lelkemenRosszakaróim, jóbarátok,Temérdek…..
Jövő szombaton lezárul a verseny-mizéria, már csak a kat.véd. lesz (ha továbbjutunk), lesz időm aludni is talán (: Jelenleg angol, nyelvtan, matek és kat.véd. van, egy időben :DD Áá, kicsit sem utálom :PFigyeljetek... Én látom, hogy nézitek sokan a blogot, mert nekem van olyan az…..
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem mindig rossz előérzetem van április elsejével kapcsolatban. És nem tudom, a ti osztályotok (esetleg volt osztályotok) mennyire kreatív ilyen téren - hát a milyenk nagyon nem az. Szeretem-imádom őket, de jó tréfát kitalálni, főleg mivel…..
Egész rendben vagyok (:Ma nagy örömmel hallottam a rádióban, hogy Stohl megkapta méltó büntetését: 2 év négy hónap letöltendőt.Vajon más elbírálásban részesülnek az ismert személyek? Mire büntették volna a szomszéd Kovács Pistit, ha ő okoz balesetet ittas, és drogos…..
Nem akarok suliba menni. Soha annyira nem akartam beteg lenni, mint most. A kréta ill. színtiszta citromlé után a sós kávéra is ráfanyalodtam, mint tuti módszer - hát, ha hányni akartok, tényleg beválik! :SElőször lenyaltam a kanalat: borzasztó volt, de mégis viselhető. Aztán egy…..
Az én honlapom  értékeFt 458,49 Millió   Hát, nem tudom, mi alapján sikerült ezt kiszámolni, de én nagyon szívesen odaadom tizedennyiért is. Kommentben várom az árajánlatokat (: És ha már itt tartunk, mivel tegnap fél kilenc óta három órát aludtam egész eddig, ne…..
KattintásokBlog Blog marketing 2009.11.08 12:26:00
Teljesen új világ ez. Mindenki szabadon írhat, készíthet saját weblapot, de ha nem akar költeni, akkor itt van mindjárt a blog lehetősége.Blog marketing. Egy eszköz, hogy gyorsan megismertessük magunkat, cégünket, termékeinket szolgáltatásainkat.A blog marketing a kommunikáció…..
Dreamergirl 2011.03.26 16:26:42
Az ablakom sarkig tárva, szinte hömpölyög be a szobába a jóidő, a napfény, a gyerekzsivaj az utcáról. Suliba is egyre lengébb öltözékben járunk, a pulcsik, sapkák, sálak, kesztyűk már rég az újabb ruhakupacok alatt hevernek. Elég egy bőrdzseki is, hihetetlen!Ilyenkor délután…..
Egy személyes történet, ha megengeditek...Első osztály: egy kislányt a tanárnéni mindenképp a "vonat" csoportba akar osztani. Erősködik a hatéves, hogy ő ügyes, ő tud. Meggyőzi a tanárnénit, és a "repülő" csoportba kerül. Második, harmadik osztály: a…..
Imádom ezeket a srácokat, egyszerűen nem tudom megunni a videóikat...Íme, a kedvencem (:A nézettségről szól, a TVzésről, arról, amit én is érzek, amikor az ismerőseim a ValóVilágról beszélnek... Én nem tudom olyan jól megfogalmazni, mint az Antifaces, de ugyanazt…..
Aki nem hajlandó iskolákat építeni, az egy idő után börtönöket lesz kénytelen...Mennyire igaz.Ti egyetértetek azzal, hogy 15 évre akarják levinni a tankötelezettséget? Én egyáltalán nem tudom, mit gondoljak... Hiszen egyrészt jó, aki ne akar, az nem is fog tanulni, akármennyire…..
Március 15 az, amihez mindenki hozzá akar szólni. És mindenkinek más véleménye van. Nem fogom leírni az aznapi eseményeket, nem fogom Petőfiéket éltetni, könnybe lábadt szemmel gépelni: Istenem, bár a maiak is ilyenek lennének!Nem.Csak annyit akarok a témához hozzászólni, hogy…..
who I am and not who I want be. 2011.03.15 16:00:50
Alakja leginkább egy kérdőjeléhez hasonlított. Egy gyurma-kérdőjeléhez, amire valaki rákönyökölt...*Némi hovaisrakjamezt?-információ: csak úgy megláttam egy embert az utcán, és eszembejutott :DD*..
Gyakorlatilag az utolsó egy évem erről szólt. Semmi mást nem akartam...Könnyes szemmel aludtam el, "pogány" létemre Istenhez imádkozva, hogy adjon nekem egy esélyt, és intézze már el, ha nem nagy kérés, hogy beteljesedjen az álmom.És most? Most miért kell szinte…..
who I am and not who I want be. ?! 2011.03.10 16:52:47
Először rohadtul nem akaródzott leírni...Hiszen senkinek nem mondtam el... De ez ennek a blognak a lényege. Megmutatni magam név nélkül - és, gyakorlatilag, szembenézni önmagammal.Vele álmodtam.Nem vagyok szerelmes belé, nem tetszik, csak barátok vagyunk, ezt sulykolom magamba, de úgy…..
Gyermekként az embernek sok minden egyszerűbb, mint egy felnőttnek.Mások a problémáink, vagy - ugyanazt a problémát másképp látjuk. Esetenként a megoldást.Talán amit írni fogok, gyermeteg, megvalósíthatatlan, egyszerű képzelgés... Talán túl egyszerű, ami a saját szegénységi…..
who I am and not who I want be. 2011.02.06 18:04:00
Meska: egyedi kézműves tárgyak, ajándékokGigina.meska.hu..
Szerintem ez a mondat már minden 13-17 év közötti fiatal fejében megfogalmazódott, legalább egyszer. Bár csak nemrég léptem be a kritikus időszakba, és nem mondhatom, hogy a pokol összes bugyrát megjártam már, mégis egyre többet gondolok arra, hogy de lennék egy kicsivel…..
Hátulról közeledett felém, lépései zaj nélkül vesztek el a frissen hullott, puha hóban. Megragadta a vállamat, és a falhoz szorított, ami mellett sétáltam. Durván, erősen csókolt meg, és én önkéntelenül csókoltam vissza. Értelmet nyert az utóbbi napok fura…..
who I am and not who I want be. 2011.01.23 12:12:00
Túl vagyok a felvételin. Sokkal lazábban ment, mitn gondoltam, a matekról én jöttem ki elsőnek.Szerdán lesz meg az eredmény, de szerintem jók lesznek.Most már csak a 29.-e miatt izgulok rendesen - akkor írom majd a tehetséggondozó felvételit a kéttannyelvűbe (:Szorítsatok majd…..
Már nálunk is lehet kapni olyan szájfényeket, amelyeknek ideiglenes ajaknövelő hatást tulajdonítanak. Valójában csak annyit tesznek, hogy vérbőséget okoznak az ajkakban, amitől azok nagyobbak és pirosabbak lesznek. Ez általában bizsergéssel vagy akár égető érzéssel is jár,…..
Dreamergirl 2011.01.13 15:05:48
@Lucrezia: Köszi szépen a gyors választ. Miután elolvastam, kb azon voltam, hogy kihajítsam az összes bolti szájfényemet, de ezzel még várok egy kicsit, amíg be tudom szerezni a házi ajakbalzsam hozzávalóit.
Még egy kérdés, a labello tartalmaz ilyen káros anyagokat? Köszönöm szépen. :)
Dreamergirl 2011.01.19 15:46:55
@Zsidanna: Mindent a pénzért, mi? :/ Köszi szépen az ötletet a hatóanyag listával kapcsolatban :)
Még egy kicsit bénázok...
Ilyen kókuszolajat, meg méhviaszt, meg ilyesmit hol lehet kapni? Célzottan még nem kerestem hipermarketben, lehet, hogy valahol ott is megtalálom a polcokon? Ha nem akarok netről rendelni, milyen boltban érdemes keresnem? :)
Dreamergirl 2011.01.23 12:08:22
@Lucrezia: köszi szépen, majd írok, hogy sikerült a beszerzés, és hát a "gyártás" :)
-Te vagy a világ legszebb, legbájosabb hercegnője. - És te ki vagy? Hogy hívnak? - kérdezte szív dobogva a kis hercegnő. - Szeretőnek hívnak - mondta az idegen. - Szerető.... milyen szép neved van.... - Az idegen lehajolt és megcsókolta őt. - Mi volt ez? - a kis hercegnő pirulva…..
Én nem vagyok művész. Nem tanultam festészetet, ha rajzolok, a vonalak nem születnek meg olyan természetesen a ceruzám hegyén, mint másoknak. Nem tudok élethűen rajzolni, nem felmenőm se Da Vinci, se más. De mégis, az az álmom, hogy egyszer legyen kifeszítve egy hatalmas, fehér,…..
we are the face of the new generation. (mi vagyunk az új nemzedék arca: valahol egyet értek vele, többek között a környezettudatosság jegyében, még ha a dalszövegíró nem is erre gondolt)after the hurrican, comes the rainbow. (hurrikán után jön a szivárvány. arra utal, hogy a nagy…..