Regisztráció Blogot indítok
Adatok
führerstaat

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen! Van ilyen!Mint azt bizonyára sokan tudják, a kormány különadót vetett ki a távközlési cégekre.Namármost. Az Uniónak van egy irányelve, ami szerint a távközlési cégekre kivetett adóból befolyt összeget csak az állam ezzel kapcsolatos kiadásaira lehet fordítani (például…..
Michael Stürmer, a Die Welt publicistája Führerstaatnak nevezte Magyarországot.Orbán Viktor kormányzó Fidesz pártja nyilvánvalóan eltökélte, hogy az egyszer megszerzett hatalmat, kétharmados többsége birtokában, egyhamar nem adja ki a kezéből. Olyan ez, mintha a tekintélyelvű,…..
  Az új médiatörvény elleni tiltakozás az utóbbi néhány napban a racionalitás világából gyorsuló ütemben költözik át az irracionalitás terepére. Mintha egymást licitálnák felül az újabb és újabb megszólalók, egyre erőteljesebbek (és bántóbbak) a…..
   Ha még emlékszünk rá, néhány hónapja itt a Mandineren kerülgetem a kétpontos kérdést: Mit tett hozzá Erdélyhez az, hogy több mint két emberöltőnyi ideje Románia része? Eddig megnéztük, hogy mit szólnak hozzá a fiatalok, mit tud a román jelenkori történetírás…..
führerstaat 2011.01.05 17:45:40
  Végtelen sorozatunk jubileumi, 250. részében végre újra szadeszozhatunk: a párt ugyanis, hozzájárulva a nemzetközi elsötétedéshez, maga is lekapcsolta a villanyt...
führerstaat 2011.01.05 15:26:13
@evil overlord: Sajnos az szdsz nem valószínű, hogy feltámadhat... hiba volt összekötni magukat az mszpvel.

Amúgy meg szép gesztus, láttam még piratebayen is.
führerstaat 2011.01.05 17:12:38
@evil overlord: azért egy kicsit rá is segített, nem? ;)
Január 3-án, az uniós elnökség első munkanapjának reggelén, a Greenpeace 10 zöld pontjával várta a Külügyminisztérium dolgozóit.Vetier Márta, a Greenpeace EU szakértője elmondta: "Magyarország legfontosabb környezetvédelmi feladata az EU-elnökség alatt, hogy elérje,…..
führerstaat 2011.01.05 15:33:34