Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gebitsuweirdo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisz tovább árnyalja Ferihegy szomorú imidzsét. Nem csak az elveszett csomagokat nehéz megtalálni, egyáltalán egy repülőre feljutni is fájdalmas harc. Miközben a hangosbemondón az utolsó beszállási lehetőséggel heccelik az utasokat, biztonságiak lökdösik vissza az órák óta…..
gebitsuweirdo 2011.01.05 12:23:25
tudjátok mit nem értek csak? hogyha nem tetszik akkor miért nem mentek el máshova lakni és írogattok arról, hogy ott mennyivel jobb?
írogatjátok itt a kommenteket, hogy be volt zárva a reptér, hogy csak 2 pult van nyitva, hogy nincs rendes út, hogy hosszú a sor. feltűnt esetleg valakinek, hogy ez nem csak itt van? Vártam én már több órát fantasztikus reptereken pl madridban arra hogy egy rohadt bőrönd kijöjjön a szalagra. Itthon, ha valaki 20 perccel indulás előtt esik be a reptérre azzal elfut a személyzet a kapuig, hogy se sorba állni se keresgélni ne kelljen. az úttal nem értem mi baj van, szoktam menni napi rendszerességgel a ferihegyre, és van egy nagyon jó kis út ami elvezet a reptérig. sőt nem kerül 30 fontba az sem hogy kijusson akinek nincs kocsija hanem egy vonaljegy ára (vagy annyi sem mert úgyse jön rajta sose ellenőr...:D)tehát akkor sincs nagyon semmi ha nem működik a jegykezelő...
parkoló az van, nem tudom miről beszéltek. és épül a skycourt ami tavaszra kész lesz nézzetek utána. én az égvilágon senkinek nem akarok beszólni, de nem szeretem ha szidják magyar emberek Magyarországot. Főleg ilyen dolgokért. Télen is csomóan szidták a repteret pedig nem hiszem, hogy Magyarország tehet arról, hogy mindenhol fagyás volt és nem mentek a gépek.
reptéri viszonylatban 1 óra várakozás egyáltalán nem sok. jön itt mindenki azzal hogy nagy a sor. tudtátok hogy egy nagy sor általában egy óra alatt lemegy? 3 lufthansa járatra pedig elég az a két ablak ha 2 óráva indulás előtt jön ki valaki. és nem tudom hogy ezért is miért Magyarország hibás, mert a lufthansa ami mondjuk egy német légitársaság nem akar több pultért fizetni. tudjátok mennyibe kerül egy ilyen pult? ezért vezették be nemrég a self-check-in automatákat, hogy így is csökkentsék a pultbérlést. úgy szidjatok bármit is hogy tudtok is róla valamit. Sehol se jobb...